Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To zas bude plastickejch operací.
  • Čau,takže komunisti jsou teď takovými státem určenými stršidly a než se v r. 48 dostali k veslu,tak
    bylo předtím všechno výborný. Obyvatelstvo zeměkoule se vznášelo metr dvacet nad zemí a navzájem se objímalo. Toliko současný výklad. Já mám ale docela jiný informace.
  • Jardo, podle mého názoru je problém především v chybějící morálce, tedy v lidech. Za to ovšem mohou komunisti, kteří za své neomezené téměř půlstoleté vlády morálku zcela zničili. Lidem sdělil svou morální vizi V. Havel už před dvaadvaceti lety. Kolik z nás si z toho ale vzalo poučení.
  • Okamura,Babiš a další jsou dalším sledem již profláknutých držitelů různých stranických průkazů.
    Společenské jevy,z oblasti pracovního trhu,jsou známy již dvacet let. Problém není v lidech,ale v
    systému tzv. "neviditelné ruky trhu",který těžce celosvětově skřípe. V předvolebních kampaních nejde o nic jiného,než zjančit obyvatelstvo vizí nových a lepších cílů a zítřků. Zpravidla tyto snahy končí fiaskem,jak potvrzuje historie.
  • násilím se ještě nikdy nic nevyřešilo !!
  • Když jsme u dvojího zdanění - taky asi platí jen pro někoho. Např. když si vyberu úspory z penzijního připojištění, které platím ze zdaněné mzdy a stát mi tyto úspory znovu zdaní - nejedná se náhodou o dvojí zdanění? *16*
  • JJ - předvolební vtip:
    1) "Koho půjdeš volit?"
    2) "No přece komunisty"
    1) "To já vím, ale v který straně?"
  • Ty jsi prolhaný gauner,který určitě tuto zemi posledních dvadvacet roků zbídačoval bez komunistické knížky.To je ten největší politický dobytek,který je třeba posílat šupem na katovské mučírny a tam zpracovat na tuhý katovský biftek.Prostě snaha vše hodit na komunisty,abe mohl v pohodě dál krást.
  • Občánku, pan Okamura je napůl Japonec a pro Japonce slovo čest není prázdným pojmem. Pokud jde o VV, tak to není nic jiného než čecháčkovští vychc*kové, jimž nešlo o nic jiného než vecpat se do parlamentu a do veřejné správy a získat tak dobrý job.
  • U nás není parlamentní demokracie? Můžeš svobodně volit, zakládat politické strany, kandidovat do parlamentu i místních zastupitelstev, můžeš veřejně vyjadřovat své názory, pořádat demonstrace, podávat petice... a to není demokracie? Co nám však k té demokracii chybí, to jsou myslící, zodpovědní. soudní a morální OBČANÉ. Bez nich to totiž nejde. V parlamentu máme ty, koho jsme si svobodně zvolili.
  • On zná proti té nemoci japonský lék: harakiri.
  • Hlavně aby p. Okamure nepodlehl české nemoci - zlodějně, korupci a tunelářství.
  • Nevím jak jste přišel na zedníky a číšníky.Já mám pocit,že těch doktorů zbytečných je na jednu okresní nemocnici.Jinak s vašim názorem souhlasím.To co tady píšete tak fungovalo do r.1989,kdy i já byl poslanec za 230,-Kčs na dopravu čtvrtletně a nic víc a nic méně a měl jsem na starost oblast,která mi byla blízká.Jinak si myslím,že zedník by byl schopen ten dům postavit než nějaký MUDr např.Borísek Šťastný tik.
  • Dle vás jsem blb důchodového věku,který pomáhal tento svinčík tady nastolit.Omyl byl jsem kapitalisticky vychován a věřil jsem,že mi po rodičích bude vrácen majetek a já budu pokračovat v generačním pokračování v obchodě mojich rodičů přerušeném v r.1949,ale záhy jsem poznal omyl,který nám tady byl vnucen STB při sametovém podvodu a Havel s krátkýma kalhotama jako figurka komunisty dosazen na Hrad,kdy jsem slyšel,že p.Adamec dostal odškodnění za to,že předá moc chátře.Nebo si někdo myslí,že by to VB,milice,armáda nezvládla?Kdy vše v tomto státě bylo funkční.Stačilo,aby Gorbačov zavelel a bylo vymalováno.Šaškové typu Kocába a další by jenom koukali .Volit Okamuru rozhodně nebudu,tato společnost byla dál než je teď.Máme snad ještě dost charakterních lidí,kteří budou mít čest a ne jen populistické kecy viz VV,kteří tady udělají pořádek,ale bude to chtít při volbách pořádně přemýšlet a nevolit korytnačky za 22 let vyžírání.
  • Zákony, kterými by se měli řídit občané jsou zákony, které pro ty co je dávají do oběhu - poslance a senátory - neplatí. *11*
  • To je fakt. Stačí se podívat koho si Čecháčci zvolili do parlamentu. *1*
  • Já to píši pořád.Pez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Díky troubovitosti obyčejného českého blba,žádné referendum není řešením.Protože ten kdo má peníze,by jej tak zmasíroval propagandou,že by nakonec v referendu zvolil ještě většího darebáka,než tam bude takto.Tohle chce skutečnou revoluci,pak urychleně zprovoznit katovské mučírny.Pak všechny lumpy,kteří se od údajné revoluce podíleli na zbídačení této země,tam zpracovávat na tuhý krvavý biftek.Obyčejnému českému blbovi pak nasadit takovou dietu,že po ní buďto zmoudří,nebo pomře hladem.
  • Ale vždyť je to jedno. Klidně ať to tady vyzkouší i indiáni amazonští.
  • Čecháčci se japonskými ctnostmi určitě "nenakazí", zato libovolné množství Japonců spolehlivě okradou.
    Po listopadu se jediná konsolidovaná strana KSČ leninsky strategicky rozdělila na tři bojové koordinované proudy: 1) užiteční idioti zůstali v KSČM, 2) mazanější hajzlové „obnovili“ zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi.ě založily ODS a pomalu zakládají krajně nacionalistickou partaj. Takto je zmatený a bezradný volič fackován ze tří stran a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep.
    Pravda a láska sice nezvítězily, ale „nepolitická politika“ má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje stručný a logický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit