Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mediálního experta Petra Žantovského tím prý Okamura ukazuje, že do veřejného prostoru nepatří. Takže mediální experti rozhodují o tom, kdo bude působit ve veřejném prostoru? Mohl by mediální expert PŽ vyvinout úsilí ke zjištění skutečné pravdy, aby své vyjádření podložil fakty? Jinak je to pokrytectví a snaha přesvědčit veřejnost o tom, že do médii se nestrefuje, jinak tvrdě narazite, mý tady vládnem a basta, že milí novináři a publicisté.
    • zvvavru, Žantovský je Klausův poskok, možná taky patří k těch co Kikinovi oplácávali pr*l. *9*
  • Je to parazit, který se v politice drží 20 let. ....Pan TOMIO OKAMURA je nejvhodnější kandidát na prezidenta a tací Žantovští o tom nebudou rozhodovat. Pokud bude pan Okamura kandidovat, budeme ho volit.
  • V Japonsku slovo morálka není prázdným nebo dokonce sprostým slovem jak v Čechystanu. Není to tak dávno, a možná to tam platí dodnes, že ten kdo se dopustí nějaké nečestnosti tak spáchá harakiri, aby očistil jméno své rodiny. Kdo se někdy se někdy setkal s Japonci, tak ví, že jejich jednání je přímé a férové, dané slovo se plní. Okamura je po matce Čech a po otci Japonec a nepochybuji, že ten tradiční japonský cit pro čest v sobě má v mnohem větší míře než většina Čcháčků. Jak je vidět, Čecháčkové se vůči němu neštítí své obvyklé podpásové praxe.
  • Jen se o něm začalo mluvit jako o možném kandidátovi tak se na něho začala házet špína. Prostě se tzv politikům nehodí do krámu. Já mu momentálně fandím. A věřím, že z těch uchazečů je nejčistější. Morálně určitě!
  • Osobne panu Okamurovi fandim,a samo ze dostane muj hlas.Co o nem pisi "nezavisli" novinari me absolutne nezajima!Za 23 let tohoto tzv.demokratickeho rezimu jsem si o jejich metodach,praci a nezavislosti udal svuj obrazek,takze jako za komunismu-vnimam jen zpravy tupu SVOBODNA EVROPA a cizi zpravodajske kanaly daleko na Zapad od nas.
  • Odjakživa nemám novináře rád, ba je nesnáším. Vždy kecají o něčem, čemu vůbec nerozumějí, vymýšlejí si voloviny. U bulváru se nedivím. Ale u veřejnoprávních prostředků je to ostuda. Jediná rozumná odpověď na dotaz novináře je: "Na blbé otázky neodpovídám."
  • Novináři i ostatní media už dávno dostali pokyny, koho z lumpů podporovat a vybírat ze zločinců, neboť slušný člověk do politiky nepatří, nebo bude následně zlomen a přitlačen ke zdi. Fandím Okamurovi i z důvodu jisté konstruktivní opozice, která je nutná, neboť jiní kandidáti nic neříkají, nebo jsou nicneříkající. Dosud Ti novinářští žvástalové nesdělili národu jaké má současný prezident práva a povinnosti a jaké by měl mít budoucí, aby ovlivňoval dění v republice a podle toho dělat výběr a volbu. Jako nejhořší věc považuji, že současným vrchním velitelem armády ( prezident ) je člověk co nepozná tající ledovec a takovému bych jako voják v záloze rozkazy neplnil, ale řešil rozkazy úplně jinak.
  • Budu p. Okamuru obhajovat tímto argumentem - ČD a ČSA jsou ve ztátě v mld Kč a na vysokých pozicích pracují lidé za miliónové platy a není jim divné brát z něčeho, kde nic není a ztráta 52 tis. je velmi velmi směšná. Možná si p. Okamura vydělal dříve a myslel na zadní kolečka a uspořenými financemi teď ŕeší případné ztráty.
    Na druhou stranu p. Okamuro musíte počítat s tím, že na Vás vynesou všechnu špínu světa, jen aby měli o čem psát a krmit lidi různými žvásty, které tady to stádo ovcí - ČEŠI - chce slyšet.
  • Mediální sebranka parcuje na zakázku současných mocných *12* *12* *12* *12* *12*
  • Dokazovat původ majetku v Čechách? Tento požadavek mě opravdu rozchechtal. A že se to vyžaduje zrovna po Okamurovi se dovtípí i největší blbec. Po vzoru západních ovlivňovačů veřejného mínění jistě přijde na řadu nějaké sexuální harašení. To tam dnes frčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit