Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Statečná  žena. Opravdová bojovnice. Zatím jen na hubě. Možná že boduje v nějaké horské vesničce u kraviček. V zemi jako takové je absolutně neznámá. Prostě zamindrákovaná šmudla si chce užít pár minut slávy. A zbytek života zas bude chodit na pastvu s ovečkama. Ostatně nebýt pana Okamury - kdo by permanentně vysílal signály že toto není místo pro mohamedány.Tady jsme připraveni je kdykoliv hnát! Svinským krokem!

  • Ach ten Etický novinářský kodex. To imaginární fluidum. Ach ta demokracie a svoboda slova. Ach to liberálně demokratické lhaní o politické korektnosti.  I za tato negativa mohou bolševici? Potom vládnou stále a mají díky svým médiím autory článků, kteří nám háží pod nohy tato nechutná svinstva. Proboha, proč stále podceňujete naši inteligenci a soudnost? "Nejsme jako oni". A my nejsme jako vy! 😈

  • Je zajímavé, že u nás ti, kteří mají z referend obavy a nazývají běžné lidi blbci a hlupáky se stejně nechovali, když bylo referendum o vstupu do EU. Možná že by se to spustilo i tenkrát, kdyby lidé rozhodli "špatně". Ovšem nepochybuji, že i kdyby lidé tenkrát rozhodli proti vstupu do EU, tak už by referendum bylo zopkaováno a to nejméně tolikrát, kolikrát by bylo potřeba, aby konečně rozhodli "správně".

    • KIMCID

      Stačí referendum o rozdělení čsr. Taky nebylo.

  • Soudružka aktivista nejprve překvapí čtenáře nesmyslem, cituji:" Pak by ale štrasburský soud nejspíš řekl: Tak, milé Švýcarsko, odteď už nejsi členem Evropské úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod. A takových zemí je jen málo, třeba Bělorusko. Další důsledek by byl, že když by Švýcarsko uzavřelo nějakou dohodu s jiným státem a pak Švýcaři změnili své zákony, druhému státu bychom prostě řekli "sorry, my jsme si to rozmysleli".

    (Zde není nutno chodit pro příklady daleko - aktuálně je na pořadu dne jedno konkrétní vypovězení dvoustranné smlouvy, ne?)

    Po chvíli klasifikuje deportaci odsouzeného těžkého zločince takto:"...může to být jen proto, že jel dvakrát za posledních deset let moc rychle autem, to se přece stává nám všem."

    Dva hezké kousky do sbírky příkladů primitivní aktivistické manipulace. Tak primitivní, že i pořadech ČT (například Nedej se! ) se najdou sofistikovanější kousky.

  • "Vojtěch Berger pro Ústav nezávislé žurnalistiky"

    .

    Takže doufám, že v dalším článku bude rozhovor s obhájcem přímé demokracie ve Švýcarsku, s běž ným člověkem a ne nějakým "aktivistou".

    Dále od nezávislých a nestranných novinářů očekávám již delší dobu nějaký kladný článek o Trumpovi a o Brexitu. Nebo o právech Katalánců na sebeurčení? Taky ne? Hmmm

  • TheGGG

    deportovat cizince co páchají zločiny je naprosto v pořádku a stejně tak je v pořádku, když se většina nepodřídí menšině... přímé demokracie se neomarxisti bojí jako čert kříže...

    jinak spíš mě zajímá kdo tohoto hlídacího psa financuje a co přesně má hlídat... asi neposlušné občany co nepoklonkují reichu a bruselu...

    • Přímá demokracie vyžaduje zodpovědné a soudné Občany. Zatím výsledky voleb dokazují, že u nás převažují ovce, nezodpovědní jedincí a p.tomci. Takže stačí postrašit, pár keců, slibů a fýrer má zajištěnou vládu. Dokazují to např. oba agenti StB, z nichž jeden šéfuje vládě a druhý je "symbolem" země.

      • KIMCID

        To že nevyhrál tvůj favorit neznamená že jsou občané ovce.to jen Občané nechápou význam demokracie

        • Přímá demokracie vyžaduje zodpovědné a soudné občany. Diskutující Obcan se nekriticky přeceňuje. Obávám se, že i u voleb se dožijeme inkluse. Každý Obcan bude za paravánem doprovázen asistentem.

          ( Možný dvojí výklad si uvědomuji, ale nedbám. )

          • Synu, za soudného a zodpovědného občana se považuji. Jestli jím ale opravdu jsem, to nechť posoudí ti, kdož toho jsou schopni.

  • No, rozhodně větší obavy mám z "tyranie menšiny", zvláště pokud má plnou hubu "liberálních hodnot", evropských myšlenek atd.

    Naopak fandím Orbánovi, Vildersovi, Le Pen atd.

  • Další výblitek Hlídacího psa, čím ho krmíte?


  • KIMCID

    diky ale tohle prohlášení jednostraně zamřeného media Tiscali nikdo nebaští

    • mun.go

      "zamřené medium" je dobré ...takové odleželé ...

      P.S.:

      Ne všechny Švýcarky jsou tak nepohledné - bohužel je jich většina. Proto si tam berou mnohem vzhlednější Asiatky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit