Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak

    O čem se mlčí - Ivan Noveský a Vladimír Štěpán - Energetický kolaps (dříve než si myslíte)

    MIP 71 Ruský Mráz – Děsivá studie německých průmyslníků – miliony lidí na dlažbě! – žádná hnojiva! – žádná úroda!

    Pozor! Pro Česko  je nejdůležitější toto sdělení obsažené v analýze (nepřímo, ale jasně) – V EU platí, že není rozhodující, na území jakého státu se plyn skladuje, ale komu skladovaný plyn patří. Analýza tvrdí, že Německo si uskladnilo svůj plyn i v cizině! Otázka tedy je, komu vlastně patří uskladněný plyn v Česku a komu bude v zimě dodáván! Brossardt v analýze operuje tím, že Německo vlastní plyn uskladněný i jinde v EU!

    • Vono germáni jsou jeden z nejhorších národů na světě. Aspoň j to tak vidím. Už 2tis. let loupí, kradou, zabíjí, vedou války, podmaňijí si jiné. A my díky Havlovi a spol. jim opět lezeme do řiti a necháme si vše líbit.

      • Dneska tuto roli převzali černozadkové.

  • To bude o hodně déle. Fosilní paliva odolají ekošílenství podivné Gréty. Potřeba je potřeba. Kde chybí náhrada, musí se jet po starém. 

  • Černouhelná pánev se u nás v různých hloubkách táhne od hranic Polska až k Přerovu. Černého uhlí je tudíž u nás dost na mnoho generací dopředu, ale naši političtí šašci na příkaz Bruselu zavírají činné doly i přes nevytěžené zásoby, včetně zásypu jam, což ty nekonečné zásoby pro další generace znepřístupní. Už za komunistů vyhloubení jedné 1000m jámy se vším všudy vyšlo na miliardu korun. Dnes by to byla ještě obludnější suma, kterou by už nikdo nezaplatil. Brusel chce abychom byli na něm naprosto závislí aby jsme se už nikdy z jeho diktátorských osidel nemohli trhnout. Už teď se k nám po moři vozí černé uhlí z Austrálie za nehorázné ceny. To je tedy na hlavu.  

    •   Máme vládní skandál tohoto desetiletí .........

      Vypadá to, že je do korupční kauzy a organizovaného zločinu ve vládním STAN přímo zapleten i europoslanec a bývalý předseda TOP 09 Jiří Pospíšil! Obviněný Pavel Dovhomilja v rozhovoru pro Seznam říká, že Jiří Pospíšil společně s Petrem Hlubučkem stáli u samotného zrodu skupiny. Podle zdroje Seznamu měly být dokonce Pospíšil, Fremr i Redl na společné dovolené v Itálii! Pavel Dovhomilja tvrdí, že tehdejší Pospíšilův blízký spolupracovník Jiří Fremr jménem TOP 09 a Michal Redl jménem STAN uzavřeli dohodu, jak si rozdělit vliv v městských firmách. Dovhomilja tvrdí, že zapojení Pospíšila bylo mnohem větší a Fremr prý říkal, že jedná Pospíšilovým jménem. „S Pospíšilem jsem se neviděl, ale Fremr vystupoval jeho jménem,“ řekl Dovhomilja a upřesňuje to tak, že Fremr vystupoval jako Pospíšilův delegát a že se od Fremra Pospíšil nikdy neodpojil. Vidíme, že skandál zasahuje do nejvyšších pater Pětikoalice. Jediným řešením je demise vlády Petra Fialy!

  • Nebudeme v žádném případě zvyšovat daně - lhala, jak to umí jen ona, současná koalice mafií. 

    Nebudeme zvyšovat daně, ale zavedeme nové. Třeba "daň z neočekávaného zisku", to je panečku klenot z pera pana Stanjury! Nic proti zdanění těch, kteří si mastí kapsu na úkor slabosti a impotence vlády, ale tenhle název je fakt kouzelný.

    Žádná z dotčených firem nic nezaplatí, protože bude deklarovat, že zisk prostě čekala. A je vymalováno. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit