Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Burešův poskok europarlamentu Knotek plácá nesmysly.”Česká republika implementuje ta doporučená opatření z auditní zprávy, posiluje mechanismus prevence střetu zájmů,“

    Ale dál Agrofertu se vyplácí dotace !

  • Malinká potíž je v tom, že u nás jiné, než oligarchické struktury nevládly, nevládnou a vládnout nebudou. Jen obličeje loutek se střídají.

    Nebo si někdo myslí, že ty děti, které se společně držely špagátu včera v přímém přenosu reprezentují někoho jiného? 

    Modré straky už to ukázaly, černozadky také a svazáci z TOP jsou ukázkový příklad spojení mediální a developerské lobby v Praze (jinde jsou nevolitelní). 

    Tak to bychom si tedy pomohli. 

    • "Potkala oligarchu,

      má k němu citový vztah..."

      • Jak jinak  😂

  • V nouzi člověk (i stát) poznává opravdové přátele!

    Na rozdíl od neobolševiků EU je Srbsko připraveno Česku darovat 

     100.000 dávek vakcíny proti covidu-19 od výrobce Pfizer/BioNTech. 

    Po jednání se srbským prezidentem Aleksandarem Vučičem to uvedl  

    český pan premiér Andrej Babiš (ANO) který pana Vučiče přivítal  

    ve středu 19.5. v poledne v Kramářově vile. 

     Předtím - v úterý 18.5. - se pan Vučic sešel s panem prezidentem 

    Milošem Zemanem  a s pány předsedy obou parlamentních komor.

  • Evropská komise se stává agenturou typu JPP (Jedna Paní Povídala...)

  • KIMCID

    Tak žádný zatím zákon neporušil

  • Evropská komise by sebou měla hodit. Pracujícím v Evropě  dochází trpělivost.  Neplatí daně na to, aby je schramstnul Bureš, Toman, Orbán a další bývalí komunisté, nyní miliardáři. 

  • Děkujeme pečlivým bonzákům od Pirátů a lidovců. Děkujeme komplet všem těmto pacholkům že ukazují na ČR. Nepodařilo se porazit pana ministerského předsedu ve volbách, tak si lebedí v bonzování. A to ne v obyčejném.To už je vysoká škola bonzu. Nějaký Zdechovský s radostí tady po ministerstvech prováděl nějakou hlupaňu z EU. Takovou tu kontrolenkovou. Ale bez kompetencí. Za války se takovým snaživcům říkalo kolaboranti. Aktuálně přispěchala i známá vtěrka - poslankyně Šojdra. Ta která tvrdě prosazovala, abychom si tady nasadili alespoň 40 ubohých sirotečků. Vtěrek z gumových člunů, které jdou jenom po penízkách. Našich. V Česku si nezapomíná. Ani neodpouští.

    • alicia1

      " Nepodařilo se porazit pana ministerského předsedu"

       Toho ktery byl sam bonzakem  za stareho regime a v r. 2018 mu Bratislavsky soud na to vydal potvrzeni, ze je bonzak, ty eblb bonzacke 💩.

    • alicia1

      "Děkujeme pečlivým bonzákům"

      Ty ses bonzactvim kdysi zivil, nebo tvuj fotr byl podobne jako Bures estebak, kdyz se bonzactvim ohanis pri kazde sebemensi prilezitosti. Podivej se do slovniku a najdi si tam heslo 'udavac', at aspon trosku vis co to znamena, bonzaku.

    • Snad úplně nejhorší je, když udají udavače. To je tedy situace! 😯

      Jediná možná obrana proti tomu je nepodvádět, nekrást peníze určené jiným. 

      Jak je to jednoduché....🙂

    • Okoune tebe nejde nazvat ani blbcem. To by se ten blbec mohl urazit a žalovat pro urážku na cti. Možná Janákem nebo chmelou , to vy tak sedělo. Zdejší honorace vy tři sociální zoufalci.

      Popiš něco o červených vestách , na víc prostě nejsi . Zřejmě s tebou počítali jako s potratem , nějak se kyreta netrefila. Škoda pro svět.

      • No natřel jsi mi to keťáku. Si jako myslíš, že když nasadíš policajtského nicka tak všichni sednou. Slovem přeborník v napadání druhých. U tebe zejména platí to okřídlené. Zparchantělí rodiče mají zparchantělá děcka. Ti tvoji museli být extra vyvedení. Druhý "Unikátní blb" tvého formátu by se široko daleko nenašel. Krááásně se vztekáš. A to je na tom  nejkrásnější. Ta tvoje naprostá bezmoc. Bezmoc něco podniknout.Nikdy s tím vším nic neuděláš. A to až do konce tvého zpackaného života. Senzace, co?

        • Ja na rozdil od tebe nejsem bezmocny . Ale bohuzel jistou formou prispivam diky blbcum v Cechach tomu cobolovi na jeho zlodejiny. tedy , z mych danovych odvodu vam tam taky neco slo. Toho uprimne lituji.  Ted uz ne , ted to zustalo na vas blbcich tam z polabi . Tam ja uz leta neziju , zit nebudu .  Celkem skoda s tebou ztracet cas.  V cem mas snad pravdu , nekde jsi se tak vyjadril , ty dotacie zrusit . V tom bych s tebou i souhlasil. At se ta chuda seska pakas , tim myslim tebe predevsim , nazere z toho co kde sebere a hlavne za svy . Lepsi jsou uz snad jen bulhari . Aspon se to tam u tebe rychleji vyselekuje. Ty to videt nemuzes , pochopitelne. Ja ano. 

          A ty tvoje zparchanteli rodice ? Mama z nadrazniho na stojaka a fotr ? Uhodni si kterej te udelal ?  Sedni si zadkem na pilu a potom rekni o kterej zoubek  si se riznul ? tak nejak jsi prisel na svet ty . Bohuzel. 

    • Bude nejaka tryzna ? 

  • josef.chmela

    Kdyby nebylo EU, nebyly by dotační fondy, nebyly by dotační podvody a nebyly by ani různé tzv. střety zájmů. EU a různé dotace jsou největší zlo, které naši republiku postihlo.

    • alicia1

      "Kdyby nebylo EU"

      EU Ceskym zlodejum zadne dotace nedava. Dotace prideluji Ceske urady svym kamaradickum a hadej u koho zacnou, prece u toho "nejlepsiho krizoveho managera". To co mu nahodou odpadne od huby, s tim se musi spokojit ti ostatni. Kdyby nebylo EU to by bylo dobre, Bures by nemohl rikat "vsetci kradnu" a Cesti zlodeji by vymreli? Pepo, ty mas teda divoke sny a velmi podobne tomu o cem Bures sni kdyz nehodou spi. Cili EU ma vinu na tom, ze vsetci v Cesku kradnu? Za jednoho nepoctiveho obejdu maji trpet i poctivi lide? To je panecku opravdu zajimava logika. Cesko nema zadny stret zajmu! Estebak Bures ani ti smejdi ktere ma pod palcem nejsou Cesko!!! Stret zajmu ma jedine Bures a spolecnici, kteri i kdyz EU dotace zastavila, do Buresovych podniku porad pumpuji, ale erarni prachy. Schillerka ta prece obdelava farmu na 🍉🍉, tak proc je nerozdavat 🤷‍♀️kdyz jsou zadarmo, ze? 

      • josef.chmela

        Ty to nechápeš. Kdyby nebylo dotací (jakýchkoliv a komukoliv) nebyl by žádný problém. Dotace vymyslela EU, tam jsou zakořeněny již dlouho, třeba do zemědělství. Dotace křiví ekonomiku a trh na celém světě. Proto za tento marast může EU a globální světoví hráči jako jsou USA se svým dolarem jako světovým platidlem. Čína se už snaží tento pokřivený trh mírnit např. tím, že zakázala obchodování s kryptoměnami.

        • alicia1

          "Kdyby nebylo dotací "

          V jednom smeru mas pravdu, kdyby nebylo dotaci, tak by Bures zkrachoval, tak jak zkrachoval na Slovensku. Penize ktere cerpa z dotaci, jdou na splaceni  jeho dluhu v Pekingu. 

        • Spíš ty to nechápeš,

          když zmizí dotace, tak křiváci spolu s tím nezmizí. Jenom dotace jsou aktuálně nejjednodušší cestou, jinak by zase došlo na vysávání státu nějakou přímější cestou, firem, střílení a podobné drsnější mafiánské praktiky.

          Čína vůbec nic nemírní, sami manipulují (dotují) měnu aby bylo od nich výhodné nakupovat například.

          • josef.chmela

            Ekonomickému analfabetovi se nedá opravdu odporovat. Je to zbytečné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit