Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    japonci vám na ten váš levičácký new speak meeee (kozička) too a blábolení o sexismu z vysoka kašlou... zápaďácká hyperkorektní blbost ho dotlačila k odstupu... pravděpodobně to jinak byl muž na svém místě. Ale jů es ej naninky a feminazi hysterie si žádá pravidelné oběti

  • Kde kmet, tam nebezpečno?

    Nechtěl bych, aby mé jednání a výroky posuzovala nějaká komise zběsilých neohujerů.

    Asi bych dostal doživotí, kdybych veřejně mluvil o otázkách vztahu k menšinám, asi bych byl zatracené šovinistické pra.e, kdybych byl upřímný o ženách a tak. Přitom v zásadě nemám nic proti menšinám a už vůbec nic proti ženám (pokud jsou ženami.)

  • Okoun, ty jsi blb, který nemá obdoby. Ty holky za to mohou? Už máš potomky s prsy jako Dolly Baster? Hlavně už jsi jel Dakar? Ubožáku, dej si facku a pořádnou, děláš to sám pro sebe. Ten blb Lopraise by se tam určitě bez tak slavného táty určitě dostal. Už ho tam jistě čekali.

    • TheGGG

      trapná meeee too hysterie zasáhla i česko... Loprais se nemá za co stydět.... ZDRAVÝ HETEROSEXUÁLNÍ MUŽ nemá problém komentovat ženu jak uzná za vhodné, ženské o chlapek kvokvokvokají pořád

    • Pane Sedláku, samozřejmě, že ten komentář na adresu těch dvou slečen byl krajně nevhodný a hloupý.

      Ale reakce obou postižených osob je naprosto stejná a ubohá. Máte přístup i k jiným zdrojům, než je Tiscali? Zkuste se přesvědčit prosím osobně a budu Vám vděčný, když potom sdělíte svůj názor. Děkuji pěkně. 

  • A kdo určuje, co je sexistické? Si tam dělají kozy? U nás?Dvě totální bezejmenné puberťačky byly na letošním Dakaru trefně okomentovány. Panem Lopraisem.Hlupaně se tím teď celé měsíce živí a přiživují nenávist. A čím dál vic zalézají do bahna spekulací posměchu a opovržení. Nakonec se v bažině vlastní blbost utopí.Dobře jim tak. Mají si hrát na písku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit