Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud novinářka ví, že porušuje zákony své země, tak si zaslouží přísný trest, že neposlechla.

  • TheGGG

    poslední co mě zajímá je bělorusko nebo venezuela... a úplně nejmíň mě zajímají prestituti a jejich zkuhrání a překrucování

  • A proto je v Německu vztyčena socha Lenina i Marxe, ta druhá v přítomnosti tehdejšího předsedy Evropské komise Junckera.

    Kdo je vlastně ten soudruh, soudruhu?

  • "Evropská unie rozsudek prostřednictvím Petera Stana, mluvčího šéfa unijní diplomacie, důrazně odmítla. „Ostudný tvrdý postup vůči médiím pokračuje; EU důrazně odmítá odsouzení novinářek televize Belsat jen za to, že dělaly svou práci, a vyzývá ke změně rozsudku"

    .

    Že EU neodmítla i následující? Stačí přejmenovat "novináře" na "pravicového aktivistu" a hned to vypadá jinak?Až le začnou podobně přejmenovávat i v těch "špatných" státech, tak se zase EU po....

    Je to stejně k smíchu to pokrytectví a faleš EU. 😀

    "

    Britský pravicový aktivista Tommy Robinson byl dnes odsouzen na devět měsíců vězení za pohrdání soudem, když během jiného procesu nafilmoval muže obviněné ze sexuálního zneužívání mladých dívek a záběry zveřejnil na internetu.

    Po vyhlášení verdiktu krátce vypukly potyčky mezi Robinsonovými přívrženci, kteří se sešli před budovou soudu v Londýně, a policií. Informovala o tom agentura Reuters.

    Robinson, vlastním jménem Stephen Yaxley-Lennon, si už část trestu odseděl. Zbývá mu tak podle agentury AFP jen 19 týdnů, z nichž ve vězení musí strávit polovinu.

    Podle obžaloby porušil Robinson, který se sám označuje za novináře, úřední embargo na zveřejňování informací od soudu. Robinson v budově soudu nebyl, stál před budovou a natáčel sebe a lidi, kteří chodili k soudu včetně několika obžalovaných, jichž se snažil na něco zeptat.

  • To soudruzi potřebujete,aby národ zapomněl!Ale Hitler je narozdíl od Stalina je v TV připomínán každý den!

  • josef.chmela

    Ten, kdo žije stále v minulosti, nemá budoucnost.

  • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.

    A proto je v Bělorusku stále rudý fašismus alias komunismus.

  • Po celém Bělorusku se konaly masové protesty poté, co se Alexander Lukašenko prohlásil vítězem prezidentských voleb, které byly široce odsouzené jako zmanipulované. Po srpnových volbách běloruská opozice organizovala každou neděli obrovské demonstrace proti Lukašenkovi. Pořádkové síly zadržely při těchto násilím potlačovaných protestech více než 33 000 lidí.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Je správné, že Lukašenko zaujal nekompromisní postoj proti lživým obviněním ze zmanipulovaných voleb a ze zpochybňování svého vítězství. Vzal si příklad z demogratů z USA kteří si také nedají nějakými protestními kverulanty zpochybňovat vítězství Bidena. 😉 Jen tedy nechápu, když se Lukašenko chová stejně jako Biden, proč ho EU nechválí jako správného demograta, vždyť přece dělá přesně jen to, co dělají v Americe. A všichni víme, že co Amerika dělá, dobře dělá.....takže když Lukašenko dělá totéž, musí tím pádem přece taky dělat dobře....NEBO NE??? 😯

  • No umím si představit, jak to vlastně bylo. Spíš ty novinářky budou odsouzené za neobjektivní jednostrannou a lživou propagandu proti Lukašenkovi a za štvaní lidí proti němu. Prestituti to umí velmi dobře, hlavně ti, co pracují v cizím žoldu. Jinak falšování voleb v Bělorusku nikdo neprokázal, je to jen tvrzení Lukašenkových odpůrců, prozápadních novinářů a politiků západu. Lukašenko mohl ty volby klidně vyhrát férově. Není žádným tajemstvím, že venkov a menší města stojí furt za Lukašenkem a to množství lidí lehce přebije voliče z větších měst, kteří prý volili Lukašenkovu opozici. Porovnejte to s USA, kde proběhlo falšování voleb ze strany demokratů ve velkém stylu, že ani nic nepředstírali a bylo to jasně vidět v přímém přenosu. Důkazů je na to spousty. Demokratická mafie ale měla podchyceny mainstreamová média i soudy, které i do očí bijící nesrovnalosti smetly ze stolu. A odsoudila EU falšování voleb? Ne, EU jako vazalský mopslík, ve službách demomafie z USA tu lumpárnu bez řečí uznala. A teď ti pokrytci mají ještě tu drzost spílat Lukašenkovi.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit