Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "V tomto ohledu jsme všichni "v jednom pytli", ať už heterosexuálové, homosexuálové, nebo pedofilové. Jsme si všichni rovni a žádný politik nás nemá právo kádrovat na základě sexuální orientace, kterou si nevybíráme." Pokud je toto tvrzení duševním vlastnictvím autora článku, tak mu sděluji, že já nejsem si roven s homosexuály, pedofily a za chvilku snad i zoofily. Ani ti si nevybírají svou orientaci. Pokud autor si je s devianty, kteří sice za to nemohou, ale jimi jsou a jsou rizikem pro běžné heterosexuální lidi, roven, ať si je, ale ať to nezevšeobecňuje, protože jistě většina hetero občanů s nim asi nebude souhlasit. Ještě nedávno homosexuálové byli tabu, později legalizovali sňatky, prosím, ať, ale teď se usiluji o adopci dětí, a to není v pořádku, kvůli dětem a jejich vyvážené výchově. A ejhle, teď začínají zvedat hlavy pedofilové, prý nejsou nebezpeční. To snad může napsat jenom sám pedofil. Ano, tyto deviantní stavy si nikdo nevybírá, ale musí si uvědomit, že žijí ve většinové společnosti heterosexuálů, kteří plodí potomky, zabezpečují je materiálně i výchovou a vzděláním, připravuji je na roli řádných občanů zabezpečující stát a národ do budoucna. Bohužel tuto roli homosexuálové a pedofilové, natož zoofilové a další "filové" nezabezpečuji podle norem většinové společnosti. Pokud jsou, ať, nikdo je nemá diskvalifikovat, ale domnívám se, že míra jejich exhibicionizmu by neměla být tak extrémní a chování by měli podřídit zvyklostem a obyčejům, které nám vytvořili naši plodící předkové a naší povinností je to zachovat a řídit se tím. A pokud si někdo myslí ze zmiňovaných, že jsou tady utiskování, dnes jim nic nebrání najít si zemi, kde jim pokvete pšenička a budou si moct dělat co chtějí. Ale myslím si, že takové zemi na světě není. Proto se musí přizpůsobit zvyklostem přirozeným většině lidí.
    • Teda za to jistě budu peskován. Ať, aspoň uvidíme kolik je zde nás jakých. *5*
      • Do stejné skupiny patří i fanatičtí milošofilové a kájinkofilové.
        • a havlofilové.
  • pedofilové a buzzeranti jsou na těchto stránkách a v redakci vy-chcali , proto tolik křiku. Všichni dobře víme, že jsou to anomálie a je třeba je léčit.
  • Fišler-Dragoš-Goráček, klepto-trio-havliodní kavárenský humáček !!! *1* *1*
  • To snad není pravda takový výplach mozků jsem už dlouho nečetl.
    Pedofilie je zločin!
    Fišer ukázal že má aspoň zdravý rozum.
    Pokud bude rozhodovat o svěřování dětí do homosexuálních svazků,homosexuální soudce ,jak to asi dopadne????
    Václav Štefan cituje jakýsi průzkum o tom 90 % zneužití dětí nezpůsobí pedofilové,kde k němu přišel ?Pokud má na mysli 11 let staré tvrzení sexuologa Petra Weisse,to není právoplatný nezávislý průzkum.
    Pan Štefan v článku s námi manipuluje a přirovnává k pedofilům.
    Myslím že panu Fišerovi silně stouply preference
    • ano je to zločin a proto Fušera nebudu volit, jak na něho někdo dupne hned se posere a všechno odvolá, volím Zemana ten to řekne popravdě na plnou hubu jak to doopravdy je
  • Je to slabota, ti kandidáti, žádná Osobnost.

    Vůbec nevím, koho volit.

    Když už může kandidovat "falešný a prázdný Topol", to by mohl i Péťa Nečas, je to také přece zkušený politik, a navíc umí dělat krásně zoufalé obličeje...
  • Pavel Fischer je mi o to víc sympatický. Ze všech kandidátů jasně vede. -filové všeho druhu mají samozřejmě právo na existenci, ale měli bychom si ujasnit, jaké má společnost priority. Už dnes se musí běžný člen většinové populace pomalu stydět, že nemá alespoň nějakou u-filku, což je dnes zdá se nutnost, pokud se má člověk uplatnit ve vrcholné politice.
  • 8 šašků a pan prezident Zeman
    • Tak Zeman je horší šašků. Celkově je Zeman jedním z nejhorších kandidátů této prezidentské volby, společně s Hannigem a Hynkem. Kulhánek taky nestojí za zlámanou grešli, o Topolánkovi ani nemluvě. Fakticky minimálně polovina kandidátů není způsobilých vykonávat prezidentský úřad.
    • Nechápu , proč nemocný geront, postižený demencí, opět kandiduje na prezidenta ČR. Je to normální??
    • Máte na mysli tu ožralou kreaturu, co se nechá nosit?
    • Jo, Zeman, ten je ten pravý, proklikal se na dětské prasárny!!!!!!!!!!!!!!!! Alabama jeden! Zloděj křičí, chyťte zloděje! Hnus na Hradě.
  • Vážení, je velmi smutné číst tenhle blábol, zajímala by mne reakce pana redaktora, kdyby se do jeho dítěte zamiloval pedofil, jak dlouho by mu vydržela jeho loajalita k této skupině. Myslím si, že se pan Fischer nemusí obávat křiku pomatenců, naopak, příznivců mu jistě přibylo.
  • Buster. Konečně by ten paskvil jménem"česko" měl pořádnou b..rdelmamá.
  • krejcar.vlad
    Zde si nejprve přečtěte komentáře bez cenzury a hlasujte pro svého kandidáta. https://www.ihlas.cz/anketa-volba-hlavy-statu-2018-3809/
    • Je hezké si založit svojí anketu na pochybném serveru, naklikat si tam hlasy a pak jej propagovat. Zvlášť pokud tím kandidátem je osoba nezpůsobilá vykonávat prezidentský úřad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit