Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře že jste na to upozornil, nikdo si toho nevšimnul.
  • Nejbohatší Ukrajinec - Tatar Rinat Achmetov je také nejbohatším Evropanem. To je borec, ten dřel . Ani Rusové - voři v zakoně nedokázali rozkrást tolik co on v daleko větší a bohatší zemi. Putin to rozkrást nedovolil. . A toto vládne Ukrajině zpoza rohu a rozhoduje. Ukrajina v bankrotu a to prodala území velikosti celé naší Moravy - černozem - Číně a ty peníze už opět stačili tito "podnikatelé" rozkrást, protože na počátku tohoto roku už byli opět v s Ukrajinou v bankrotu. A toto podporuje USRAEL i EU. To je ta" demokracie. "
  • Ten pochcaný degen se přiznal, že chodí na zasedání Trilateral Commision!
  • Zajisté platí zákon akce a reakce. Na druhou stranu: co vlastně bylo dřív - slepice nebo vejce ?
  • Hm, ti tam určitě byli. Ale komunistů-kariéristů taktéž celá řada, např. jen kolem pana Koženého (např. ekonomičtí experti StB), nemluvě už o celé tzv. privatizaci. Jména - otevřete si tehdejší noviny a jiná média. To, že účelově převlékli kabát, z nich nekomunisty (= demokraty) samozřejmě neudělalo. Navíc, oni se vůbec nemuseli osobně vystavovat, byli tzv. loutkáři a tahali za nitky "svých" lidí v tehdejší politice, exekutivě, soudnictví ! Lidi hodně rychle zapomínají, bohužel ...
  • Polovina Ukrajiny bude svobodná a zbaví se fašistů, nasměrováno je dobře, chce to jen chvilku času!!
  • jen tolik, Rusku nic jiného nezbylo, aby od sousedova domu nechytl ten jeho, USA a EU se to netýkalo a jejich zájmy nebyly přímé
  • oni to byli spíše veksláci a zelináři než karierní soudruzi, vezměte si jednoho po druhém
  • mne osobně by zajímalo, jak to, že Ukrajina je tak chudá a hrstka jejích obyvatel tak bohatá, že si vydržuje armády.
  • Přesně. Ale dnes budou ti, co to pro svůj věk nepamatují anebo ti, co už si to raději-účelově jako nepamatují, neustále napadat nějaké "kapitalisty" a kapitalismus ! Velmi srandovní ... P.S. Zbohatlík NIKDY nemůže mít tzv. morálně-volní vlastnosti jako ten, kdo svůj majetek namáhavě dával dohromady po celý život svojí prací a myšlením, mnohdy po generace !!! *1*
  • Trilateral Commision je odnož Bieldbergu, tak jste se nedoučený lesníku sám přiznal, kde všude máte prsty. Hanba Schwarzenbergovi. To jeho patolízalství se mu vyplatilo, Benešovy dekrety pro něj sice platily, ale ON, podporovatel disidentů měl zákony rakouské!!!!!!!!!!!!! *16* *12* *16*
  • To je logika tzv. pragmatické politiky: košile bližší než kabát, slíbit se dá opravdu cokoliv (slibem neurazíš), odvolávám co jsem odvolal ... *12*
  • Dobře, ale těch jakkoliv zainteresovaných stran kolem Ukrajiny bude učitě povícero, nejen USA a Německo. To je až příliš zjedodušeno. A časem to pravděpodobně vyleze na světlo. Konkrétně Rusko tam má bezpochyby také své angažmá, jinak by se tím problémem vůbec nazabývalo - takříkajíc hoří totiž sousedův dům ! A jeho skutečná role a zájmy se také časem ukážou ...
  • Ve státech SSSR proběhl stejný proces jako u nás. Třída kariérních soudruhů se přes noc
    proměnila v tržní podnikatele. Proběhla zlodějská privatizace. Státní majetek se za korunu
    rozprodal a tak vznikla majetná smetánka.
    to co dříve na papíře patřilo všemu lidu se převedlo na nyní soukromá konta staronové
    smetánky.

Vodu pn elektřinu .. přírodní zdroje má vlastnit stát (lid) a né hrstka soukromníků.
    U nás také soudní mafie pracuje. Případ každé větší rybky končí osvobozením. Když je
    nejhůř přijde Klausova milost pro dopadené tržní hraboše - vrátí se jim majetek (LUP) a dle nařízení už nejsou vedeni jako zloději a podvodníci.
  • Vcelku souhlasím,ale netahal bych do toho Rusko a tím pádem nezmenšoval tíhu faktů,kdo to vše způsobil.....jen USA a poskok EU-Německo!
  • Není od věci všimnout si dnešního Čínsko- Ruského prohlášení.
    Nejde jen o košatý název- přetiskuji originál:
    "Совместное заявление Российской Федерации и Китайской Народной Республики о новом этапе отношений всеобъемлющего партнерства и стратегического взаимодействия "
    Podstatné není "Všestranné partnerství" nebo "Strategická součinnost". Spíše jde o výraz
    " Nová etapa". V čem je to nové ukáže čas. Ale i první nahlédnutí do textu ( 9 stran A4), ukazuje, že přípravě předcházelo dlouhé jednání a dohoda o každém článku na dálku.
    Jen článek III) obsahuje více jak dvacet konkrétních bodů. O společném vyjádření k Ukrajině se
    ještě něco dozvíme z medií. Co je v něm podstatné: vůbec to nevypadá na to, že by se partneři jeden od druhého zásadně odtahovali, že by se nějak moc improvizovalo, že by se Západ, USA i EU včetně mohli nějak moc radovat. Věnujme tady pozornost seriozním rozborům.
    Ze zveřejněných příspěvků v této diskuzi oceňuji připomínku Bílé gardy od Bulgakova a srovnání s dneškem. Já to viděl i zfilmované (pro seriál TV ) a jde z toho zimnice. (Bulgakov NEBYL NA STRANĚ REŽIMU). *9*
  • A kdo že je tento velikán naší zahraniční politiky? „Práskl“ to na sebe sám. Opět ve sněmovně. Opět při střetu s Jaroslavem Foldynou, který mu připomněl jeho dvojí metr k ukrajinské krizi a americkému bombardování Srbska (respektive k uznání nezávislosti Kosova). Takto pravil Schwarzenberg:

„Rád bych prostřednictvím pana předsedajícího upozornil pana poslance Foldynu, že nasedl falešným informacím. Já jsem nikdy nepodporoval bombardování Srbska. Naopak, to si dobře pamatuju, těsně před tím, než to začalo, bylo zasedání Trilateral Commision ve Washingtonu a tehdy byli tři, bohužel pouze tři přítomní, kteří se postavili proti plánu zahájit bombardování Srbska. To byl, budete se divit, Henry Kissinger, byl to nynější ministr zahraničí Království švédského Karl Bild a potom jsem byl já v té diskusi. Je něco jiného, když ta válka proběhla a Srbsko ztratilo nadvládu nad Kosovem a nebyla nejmenší naděje možnosti, že by ji získalo zpátky, že jsem uznal Kosovo jako nezávislou zem. Ale bombardování Srbska jsem opravdu nepodpořil. Děkuji mnohokrát.“
  • Prachy došly jak na Ukrajině, tak v EU tak i v USA a mají je oligarchové--voři v zakoně-mafiáni a tak si nyní budou vzájemně pouštět žilou a též naivnímu a zpitomělému obyvatelstvu. Země upírů.
  • ale to je realita.tohle při zbavení se jaderných zbraní ukrajině slíbila francie.a ta taktně mlčí a dělá že nevidí neslyší *7*
  • "Místo geopolitického souboje dobra a zla vidíme zkorumpované, zdegenerované státní struktury, na jejichž místo se derou ozbrojenci, mezi kterými není jednoduché si vybrat oblíbence."

tímto výrokem se zařadil mezi ty, kteří ty jednoduché soudy o Ukrajině vynáší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit