Přejít na výpis diskuzí
Ondřej Soukup: Bída jednoduchých soudů o Ukrajině
20.5.2014 | Ondřej Soukup
47 příspěvků
-
Švajcbergu táhni do ajzlu.
-
A kdo že je tento velikán naší zahraniční politiky? „Práskl“ to na sebe sám. Opět ve sněmovně. Opět při střetu s Jaroslavem Foldynou, který mu připomněl jeho dvojí metr k ukrajinské krizi a americkému bombardování Srbska (respektive k uznání nezávislosti Kosova). Takto pravil Schwarzenberg:
„Rád bych prostřednictvím pana předsedajícího upozornil pana poslance Foldynu, že nasedl falešným informacím. Já jsem nikdy nepodporoval bombardování Srbska. Naopak, to si dobře pamatuju, těsně před tím, než to začalo, bylo zasedání Trilateral Commision ve Washingtonu a tehdy byli tři, bohužel pouze tři přítomní, kteří se postavili proti plánu zahájit bombardování Srbska. To byl, budete se divit, Henry Kissinger, byl to nynější ministr zahraničí Království švédského Karl Bild a potom jsem byl já v té diskusi. Je něco jiného, když ta válka proběhla a Srbsko ztratilo nadvládu nad Kosovem a nebyla nejmenší naděje možnosti, že by ji získalo zpátky, že jsem uznal Kosovo jako nezávislou zem. Ale bombardování Srbska jsem opravdu nepodpořil. Děkuji mnohokrát.“ -
-
Kalouskovo Karla by už vážně měli dát do nějakého sanatoria. O bombardování nezávislé země rozhoduje nevládní (nezisková) "diskusní organizace" účelově založená pro spolu-ovládání Světa! To jsme to dopracovali...
http://thezog.wordpress.com/who-controls-the-trilateral-commission/
Summary:
Of the fifty-six(56) Trilateral Commission Executive Committee members, twenty-three(23) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 41%. Jews are approximately .25% of the world population.* Therefore Jews are over-represented on the Trilateral Commission Executive Committee by a factor of 164 times(16,400 percent).
Ten, koho náhodou napadne volit TOP 09, ať se okamžitě obrátí na dalšího, nejblíže stojícího voliče a požádá jej o pár facek, aby se probral... Nemusí ani chodit za plentu... -
Ten pochcaný degen se přiznal, že chodí na zasedání Trilateral Commision!
-
-
Oprava: Commission.
-
-
Trilateral Commision je odnož Bieldbergu, tak jste se nedoučený lesníku sám přiznal, kde všude máte prsty. Hanba Schwarzenbergovi. To jeho patolízalství se mu vyplatilo, Benešovy dekrety pro něj sice platily, ale ON, podporovatel disidentů měl zákony rakouské!!!!!!!!!!!!! *16* *12* *16*
-
-
Kuvy bolševické! Válku v Jugoslávii začal Velkosrb Milošević, aby bylo jasno! Nikdo se neměl k tomu, aby toho vraha zastavil. Foldyna ať sklapne, nebo mu budde rozšlapána opačná stra-
na toho prokomunistického rypáku! -
Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a Trilaterální dohody, kterého nám ožrala chrchla Havel přitáhl do politiky a herci prostituti ho podpírali , aby dědek, nedej bože neupadl, a Lihoslavovi Kraďouskovi ještě dlouho vydržel při dojení ze státního vemene a poškozování ČR včetně rozkrládání. :
-
-
-
Není od věci všimnout si dnešního Čínsko- Ruského prohlášení.
Nejde jen o košatý název- přetiskuji originál:
"Совместное заявление Российской Федерации и Китайской Народной Республики о новом этапе отношений всеобъемлющего партнерства и стратегического взаимодействия "
Podstatné není "Všestranné partnerství" nebo "Strategická součinnost". Spíše jde o výraz
" Nová etapa". V čem je to nové ukáže čas. Ale i první nahlédnutí do textu ( 9 stran A4), ukazuje, že přípravě předcházelo dlouhé jednání a dohoda o každém článku na dálku.
Jen článek III) obsahuje více jak dvacet konkrétních bodů. O společném vyjádření k Ukrajině se
ještě něco dozvíme z medií. Co je v něm podstatné: vůbec to nevypadá na to, že by se partneři jeden od druhého zásadně odtahovali, že by se nějak moc improvizovalo, že by se Západ, USA i EU včetně mohli nějak moc radovat. Věnujme tady pozornost seriozním rozborům.
Ze zveřejněných příspěvků v této diskuzi oceňuji připomínku Bílé gardy od Bulgakova a srovnání s dneškem. Já to viděl i zfilmované (pro seriál TV ) a jde z toho zimnice. (Bulgakov NEBYL NA STRANĚ REŽIMU). *9* -
Polovina Ukrajiny bude svobodná a zbaví se fašistů, nasměrováno je dobře, chce to jen chvilku času!!
-
Ze zrušeného paktu Varšavské smlouvy mělo vzniknout nejvýš nárazníkové pásmo a my jsme mohli být neutrální stát. Díky vlezdopr..... českým jsme se ocitli právě v té pr(kde slunce nesvítí)...
-
-
To nejsou vlezdoprdelové, ale zrádci.
-
-
Zrádce jsi ty, ty *12*
-
-
Tečko, už brzy skončíš v blázinci, ale budeš nám tady scházet.
-
-
Dostali za to zaplaceno - zrádci jsou vždy placeni jako Jidáš.
-
-
-
Báseň na dobrou noc
Touha jara
Myslivec se řítí
Chce mít svůj úd v řiti
Myslivečku švarný
Tvůj odpor je marný
P e n i s v řiti mlaská
Tak začíná láska
... -
Soudruh soukup v sobě nazapře, že vyrůstal v moskvě. Rodiče nejspíš agenti KGB *12* *12* *12*
-
Tady ti soudruzi a rádoby odborníci rozebírají situaci na Ukrajině ze všech stran (oligarchové, židi, fašisti a nevím co...) V podstatě se však jedná o to, zda Ukrajina bude satelitem bolševického ruska, nebo ne. O bordelu na Ukrajině, z valné části vyvolaném ruskou KGB, není pochyb. Ale to hlavní je a o to jde, zda Ukrajina bude samostatná a svobodná, nebo ne. Takže si soudruzi agenti KGB nechte ty vaše kecy pro sebe a sobě rovné. Čest... *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
a jestli jsi germán, tak to mi nevadí. Ani mi nevadí kdo tě platí za ty provokace. Ale všeho do času. Bu´d rád, že zatím 70% našeho národa mlčí o podvodu po roce 1989, může však nastat situace, kdy se národu vrátí paměť(koneckonců to vře v celé evropě, nicméně naše sdělovací prostředky mlčí) a dostanete takovou nakládačku, že si na zadek nesednete dalších 30 let. Tak drž hubu hlupáku.
-