Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • právě proto, že hledáme vícezdrojové informace, těm vašíim kecům se jen pousmějeme *2*
    • A rusinko, kde ty informace hledáš? Izvěstji, komsomolskaja pravda, aha? *1*
      • Ona je přece hledat nemusí. Má je v obdržených instrukcích.
  • Nějak pan O. Soukup totálně opomenul jak má např. J. Fištejn svojí, pro změnu fanatickou proti ruskou rétorikou vstup do českých masmédií v podstatě nepřetržitý a tak nám za peníze - koho- se snaží vymývat mozky v kotlině pod Řípem a další takovouto mediální hvězdou je Ukrajinka Čuriková z rádia Svobodná Evropa, o jejíž svobodě už dnes většina národa za čtvrt století ví své a o svobodě se už nedá vůbec hovořit, pouze o mainstreamu. Čte Ukrajincům pohádky o NATU, USA, EU , že i Andersen bledne závistí a v hrobě se obrací - viz. její nezapomenutelné chyméry u Jílkové v pořadu máte slovo - na téma Ukrajina, dalšími účastníky byli Kalousek, Barabanov, Hájek a další, kde hovořila o tom, jak po vstupu Ukrajina bude mít konečně vymahatelnost práva, nebude se rozkrádat stát a další nesmysly a pohádky. Češi , Moraváci, Slezané už čtvrt století zažívají to, jak je právo u nás v podstatě nevymahatelné -. viz. H-Systém, Klausova amnestie, , rozkradený stát pod EU i NATEM , kdy dluh osciluje na cca 2 bilionech a bývalá vrchní státní zástupkyně M. Benešová na adresu justice se vyjádřila, že jde o mafiánskou justici. Jedinou kauzu nikdo zde nebyl za ta léta schopen vyřešit a dotáhnut do konce, MUS nám jako neřešitelnou nakonec vyřešili policisté a justice švýcarská , RIttig se nám směje jako rentiér z Monaka, Janoušek do vězení ještě nenastoupil a kdo ví zda vůbec nastoupí a odsouzen byl jen díky nehodě, jinak by byl vysmátý jako Rittig a další , co tu kradli v miliardách a stamilionech na účet občanů.

    Článek O. Skoupa je opravdu pravou "žurnalistickou perlou" .
  • V Německu na TV jde satirický pořad o tom, jak pracuje mainsteam v krizových oblastech jako je Ukrajina, Blízký východ a jakou vypovídající hodnotu a pravdivost tato masmédii vlastněná boháčí z Wall Streetu mají. Jak pěkně vymývají ovčánkům celého světa jejich mozečky do čista do čista .

    Abychom těmto Charibdám a Scyllám nepodlehli, k tomu máme svůj zdravý selský rozum, který nám nikdo nezprivatizuje ani neznárodní, zkušenosti, které jsme nabyly a nezávislá internetová média. a je jich čám dále více, jen hledat. - zvědavec, outsidermedia, nezávislé noviny, ac 24, parlamentní listy, teplický kurýr, a i zahraniční zdroje - P. C ROberts ministr z Reaganovy vlády, CHomsky, Perkins, a J. Mearsheimer.
    • Jasánku, Jasánku, vy nejste slabý jen na prsa.
    • Ano, fuj vrahům z Wall Streetu! Mám dojem fíku, že jste posloužil panu Švandrlíkovi jako předloha, když psal Černé barony.
    • Proč je ukrajinská krize chybou Západu - napsal americký profesor politologie John Mearsheimer v článku, který otisklo nejnovější vydání analytického magazínu Foreign Affairs. a nejlepší článek, co tu tiscali otisklo - stojí za osvěžení paměti pro ty, co ji tak rádi ztráci.
  • Pro LU Prave ze cetl . Take me prekvapila ta zmena . Puvodne tam bylo v nadpisu napsano autor :Radek Soukup a napsala : Alina Holusova. Jeste jsem to 3* kontroloval
  • Podívejte, v Německu se už začínají lámat ledy. Šéfredaktor ARD se omluvil divákům za neobjektivitu:
    "K tomuto kroku byl donucen kritikou ze strany televizních diváků a připomínkami kontrolního orgánu. Televizní kanál byl obviněn z nevyváženosti informací o událostech na východě Ukrajiny."
    A to si dovolím tvrdit, že německé zprávy jsou proti těm našim nebe a dudy.
    V našem prdoláskovském Kocourkově si mediální sekta havloidních zombíků bude točit ten svůj kolovrátek stále stejně. Tento článek to jenom potvrzuje. Budou nás školit, že pravdu máme chápat jako "ruskou propagandu". Co na to říct?
    Tak si alespoň zvedněte náladu u tohoto videa. Je s titulkama:
    https://www.facebook.com/video.php?v=607887299320537
  • Přátelé máme nezvratné důkazy o přítomnosti Ruských vojsk na Ukrajině!

    1. Jedna paní je viděla. Bohužel tato jediná svědkyně neštastně zemřela. šla se dívat
    do propasti a náš pracovník ji jistil na provaze. Bohužel si musel uskočit a tak provaz pustil.

    2. Máme kostru Ruského tanku s nápisem boj s Němci o Kyjev 1943:
    3. Můžeme vám ukázat mrak kolem kterého letěla Ruská stíhačka. Fotky bohužel nemáme
    protože v době krize fasujeme jen tužky a papír. Ten mrak tam však je!!

    s pozdravem zaměstnanec prezidenta Obamy Agent Joe - krycí jméno Banán!
    • Úroveň Dikobrazu padesátých let. Možná ještě začátku let šedesátých.
    • Ó TY chuji zakrslého Putky Putina! Agenti z oddělení KGB :"teorie desinformace", dodávají
      "věrohodné" informace, u nás známé z doby "objevení" beden v Černém jezeře, kde měly
      být materiály z doby protektorátu, nakonec se zjistilo, že to byla akce StB-KGB, čili
      houno-houno, neboli podvod a lež a fint na pracující lid československý! Taky o tomto pod-
      vodu mluvil po ":sametu" Štrougal, tehdejší ministr vnitra, z tehdejších komunistických po-
      tentátů aspoň kapku inteligentní, ale vezl se s nimi! Vyučený elektrikář u Bati, Milouš Jakeš, blb na pohled, ještě žije ve vile po emigrantech, kterou "koupil za 84 tisíc Kčs, měl kliku, že ne-
      visel
      A co Ty, zaručený "Pozdrave z USA"! Agent a kolaborant Vyvadil bude na tom hůř!
      Skončí tak jako kolaboši - naražený na kůl nebo s palicí "po isalamisticku"!
      • Ty si tečko-Ujo- takový ryzí demokrati - , každého bys vraždil, narážel na kůly, věšel na lampy a kandelábry -

        laskavě si přečti vyjádření vlád V.Británie, Francie a dalších, že napadení Iráku nebylo na pravdivých zprávách a analýzách CIA a kontrarozvědek , že to byla chyba. - záměrná a naprosto cílená dezinformace, takže na tom západě dělají to samé, ovšem na ploše ALL WORLD a mnohem drastičtějšími metodami, ty tuny mrtvých a hektolitry krve je jejich práce, tak si to přiznej. Ovšem ničím nemůžeš vyvrátit to, co lidi viděli na majdanu v Kyjevě - protože šlo o kamerový systém,. co snímal autenticky celou situaci a co se tam dělo, kdy nakonec policistovi fašisté uřízli pod tímto kamerovým systéme hlavu úplně stejně jako na tom Blízkém východě provádí Islamáci. Ovšem zde to bylo díky podpoře USA, CIA a kyjevské chunty - OK, tedy humánní, lidsko právní, svobodné, demokratické - proto lidé už na tyto hodnoty totálně rezignovali a nikdo už tomu nevěři. .

        A pokud se po 89 nic nestalo, tak proto, že to tak bylo dohodnuté s Gorbačovem a Reaganem a zpočátku se to dodržovalo, pak už nikoliv, proto se porušily i podepsané dohody, že východní blok zůstane neutrálním a dnes se Rusko, ať se ti to líbi nebo ne, brání právem. USA by si také nenechaly líbit, kdyby Rusko přijalo Mexiko do BRICS a po vzoru NATA začalo budovat všude kolem svoje vojenské základny - v Mexiku, Kanadě, Kubě, Nikaragui, ve Venezuele,odtrhlo by pomocí domorodců , teroru a války Aljašku od jejich USA území jako to provedly USA v Kosovu Srbsku a postili by na té Aljašce největší svoji vojenskou základnu Ruska, jako to provedly USA - NATO právě v tom Kosovu.

        Hraj fér, ovšem na to ty prostě nemáš.
      • Máš výstižnej nick, Chujo *15*
    • KIMCID
      V době medii, socialních siti. Kamer div né v toaleťáku ,nikdo neukázal jedinej důkaz přitomnosti rusů.
  • Skoda ze nam sem autorka clanku Alina Holusova nedala odkazy na zdroje informaci z kterych cerpa ona abychom nenaleteli podvodnikum a abychom si mohli i my overit jejich serioznost. *1* *1* *1*
    • Četl jste článek od začátku??? Asi ne. Protože autorem je Radek Soukup. Jinak s "naší" ukrajinskou propagandistkou Artiuschenko-Holušovou máte pravdu.
  • KIMCID
    možná nelhat o rusku a bude to v pohodě.možná nelhat o tom jak UA armáda brzo zvítězí a bude to v pohodě......a tak dále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit