Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasný důkaz, že separatisti jsou Putinovi fašisti. S tím nic nenaděláte, proruskofašističtí kolaboranti z řad KSČ.
  • Ukázka ,kdo jsou demokraté - kupodivu my Češi, protože jsme Slovákům umožnili vytvořit si svůj stát a rozdělit ČSFR i když jsme ve většině byli proti, ale nikdy bychom je za to nebombardovali, nezabíjeli. Slováky v ČR nenutíme hovořit česky. USA nejsou žádní demokraté, měli by se od nás učit, jsou to diktátoři, podle toho to na Ukrajině, v Jugoslávii , v Kosovu , na Blízkém východě takto vypadá.
    • Víc než o vyspělé demokracii (žádné referendum o rozdělení ČSFR nebylo) by se dalo mluvit o netečnosti. Přijali jsme to stejně jako německou a pak ruskou okupaci. Bylo nám to víceméně jedno. Navíc na Slovensku žili z 90% Slováci, v Čechách Češi a Slovensko se nepřipojilo k sousednímu Maďarsku (například), takže s tím nebyl ani žádný mezinárodně-právní, nebo etický, problém.

      Ovšem ve dvacátých letech jsme "demokraticky" neumožnili našim německým spoluobčanům jejich právo na sebeurčení, autonomii ani na jazyk. Jejich ozbrojené pokusy (ale nesrovnatelné s akcemi proruských separatistů) byly silou potlačeny. Dodnes to vnímáme jako naprosto správné, legální a nezpochybnitelné řešení, že?

      Dneska s odstupem a znalostí co následovalo, myslím že Ukrajina měla silou bránit odtržení Krymu. Věřím, že Rusko by do otevřené války nešlo a současný separatismus by bez příkladu Krymu ani nevznikl. Tak jako se už často v dějinách prokázalo, ústupky agresorovi vedou k horším následkům *16*
  • "Kobyla, která dodělává nejví kope".
    Nejde jen o Německo, ale USA si v podstatě dělají nárok na celou planetu, což koresponduje s plány na Nový světový řád. Je třeba zničit tu říši zla.

    Před invazí do Iráku nikdo o sebevražedných atentátech neslyšel a dneska se to přičítá teroristům.
    Akce budí reakci a útoky byly vedeny v počátku proti americkým okupantům. Postupně, jak do své zrůdné politiky zatáhly USA další země, atentáty se rozšířily a ani Česko již není výjimkou. Všude kam američtí hrdlořezi vlezli a implantovali svůj model svobody a "Demokracie", tam všude se katastrofálně zhoršily vztahy mezi skupinami lidí, začaly ozbrojené konflikty a začaly téct potoky krve a volný trh po americku (drancování přírodních zdrojů a ekonomiky) dostal zelenou. Všechny ty zrůdy, které to mají na svědomí by bylo třeba rozvěsit za nožičky kolem Sochy Svobody, která, kdyby nebyla z kamene, by musela rozmlátit Bílou "božskou" budovu ve Fashingtonu plnou zla, nenávisti a intrik svojí pochodní.
  • Je jasné že je to výborný voják a dal jim hodně pokouřit, nikam neutekl ale v rámci přeskupení přešel na jiné místo, mají se na co ti ukrajinští "hrdinové" těšit!
  • Tak to už je úplný lavinový efekt. Francouzská BNP kvůli Mistralům,rakou ská Erste a bulharské banky kvůli plynovodu,teď německé banky. Zkusím si typnout-kritika NSA kvůli odposlechům,demonstrace proti FEDU,který nechce vrátit Němcům zlato,odhalení amerického špiona v BfV,snaha Merkelové mírově řešit Ukrajinu.
    USA kolem sebe kope,kde může. a Ukrajina se jim k tomu dobře hodí , jak otravovat celou Evropou a potápět nás, ale nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně , tedy té transatlantické. Pak se budou USA divit.
  • mor ze západu...
    • My jsme západ! Všechno co máme nám přinesla naše "západní" euroatlantická civilizace vycházející ze starořeckých tradic.

      Ale novou módou je u nás plivat sami na sebe ... *9*
  • Nyní máme výhodnou zakázku pro jadernou elektrárnu v Iránu.Naši vládní lumpové ji smetli ze stolu.Raději budou zase vyrábět další nezaměstnané,nebo prodávat naši půdu a továrny cizákům.Zase nám vládne vlastizrádný dobytek,který chce Česko zašmelit cizákům.Proto je třeba všechny straníky zde vládnoucích stran brát jako vlastizrádné zločince.Všechny tyto straníky,po revoluci,odporážet,co nejkrutěji,na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Novinářský a kněžský dobytek k nim přidat.
  • Při revoluci je třeba začít na katovských mučírnách co nejkrutěji odporážet,jak politické a novinářské prolhance,tak i kněžské oblbovatele.Razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším títřkům mladé a budoucích generací.
  • Kdo chce ze sebe dělat nesvéprávného pitomce, ten ať bere vážně česká média, včetně této babišárny. Redaktor soukup vypustí článek s nadpisem Polní velitel Strelkov jako agent CIA, ovšem v textu toho článku není ani slovo, dokonce ani náznak, že by uvedená osoba měla být příslušná k CIA. *2*
  • Oficiální pomoc Ruska separatisrům by nebyla v tuto dobu vůbec vhodná, protože by mohla vzbudit u nestranných obyvatel Uk negativní reakci a i odpor proti Rusku. Jedna z možností je počkat až se projeví nutný ekonomický pokles vyvolaný nepokoji a vražděním vlastního obyvatelstva, legislativní nařízení EU, který obyčejným Ukrajincům vysype i poslední ,,hroši,, z kapes a konečně čas, který vždy ukáže jak kdo to vlastně myslel a plánoval. Tyto skutečnosti budou impulsem pro novou občanskou válku, která nebude jen na východě ale po celé Ukrajině. A až to vše skončí, pak bude načase vběhnou do náruče toho, kdo Ukrajině pomáhal a bude mít snahu pomáhat dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit