Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Projev Václava Havla 1989

    Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte. ..........
    Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno funkční období, .... slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce......... Možná se ptáte, o jaké republice sním.
    Odpovím vám: O republice lidské, která slouží člověku, a proto mám naději, že i člověk poslouží jí.

    Za svůj třetí úkol považuji podporu všeho, co povede k lepšímu postavení dětí, starých lidí, žen, nemocných, těžce pracujících, příslušníků národních menšin a vůbec občanů kteří jsou na tom z jakýchkoliv důvodů hůře než ostatní.

    Žádné lepší potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale musí být nabídnuty těm, kteří je nejvíce potřebují. *11* *11* *1* *1* *1*
    • Nádhera, jakoby promlouval Ježíš...také chci do ráje na zemi
  • Jediná rada je:, Nemocní, budete muset odjet léčit se na Kubu!!!, 16.7.2011 22:45:43
    Že se Vám to zdá absurdní. Ono to tak absurdí není. Tento, údajně totalitní stát, jak na něj naše media pod vlivem USA nadávají, má nejvíc lékařů na jednoho obyvatele na světě. Má rozvinutou léčbu onkologicky nemocných pacientů na takové úrovni, že úspěšnost léčby je procentuélně větší než v USA. Viděl jsem v naší televizi na ČT 2, jak záchranáří kteří zachraňovali lidi z mrakodrapů v NY a naddýchali se azbestu z padajících mrakodrapů, nemají na lečbu ve Spojených státech a proto se jedou léčit na Kubu, kde léky jsou až 200% levnější než v Americe. Kubánští lékaři dnes pomáhají po celém světě a jsou první všude tam, kde se stane nějaká katastrofa. Jenom samozřejmě naše média o tom mlčí. Ale naše media také ve své nevědomosti dávají o tom co je výše napsáno jednoznačný důkaz. Fidel byl těžce nemocný, Kubánska medicina jej vyléčila. Další politiky z Jižní ameriky je nemocný, preziden Venezuely, tak mužete sledovat, jak ho opět Kubánci vyléčí. Věřím tomu, že naše media by jásala, kdyby se to nepovedlo, ale věřím, že zase budou muset se dívat, jak nebudou mít pravdu. Takže, nemocní, kteří nebudete mít, tady na drahou léčbu, budete muset odletět tam, kde je lidský život víc ceněn než krvežíznivý kapitál, třeba, do pro nás, totalitního státu, kde ale život má větší cenu, než majetek, zisky, chamtivost, nenažranost, bezohlednost, nadutost, arogance a vlastizrada.
  • K Chavezovi (anonym) líbí nelíbí vlákno reagovat Na Tiskali, je článek, že Chávez jede se doléčit na KUBU z rakoviny. Diskuse je, ale zablokovaná. Je to pochopitelné. Naše zdravotnictví je silně v úpadku a i Havel měl strach se nechat tady léčit a raději zvolil Rakousko a tamní nemocnici. Samozřejmě, že Chávez radši půjde na KUBU, kde je medecína na te nejvyšší úrovni na světě a vysledky v léčení rakoviny májí lepší než USA, dokonce se u nich léčí záchranáří, kteří se nadýchali azbestového prachu 11. září v NY protože v Americe nemají na léky a lékaře, stratili vzhledem ke zdravotnímu stavu práci, tak raději odjeli se nechat vyléčit na KUBU do té "strašné" totality, jak je nám neustále omílano v naších médiich.
  • Vitamín C, jeho obrovské dávky kolik tělo snese až do řidší stolice, dokáže rakovinu zastavit nebo i vyléčit
  • Havlovi je 74 a je nad hrobem.To by měl podle lumpa Nečase být 4 roky v důchodu.A to nedřel ve fabrice.Takže peníze radši užiji než šetřit na důchod u pochybného fondu který nakonec stejně krachne a nedostanu nic.
  • Tomu snad nikdo nevěřil! Nebo, že bychom tu měli tolik naivků?Vždyť on a jemu podobní si potřebovali pouze zlegalizovat své příjmy, které pobírali ve své "ilegalitě". Hlavně, že " pravda a láska vítězí"!!!! Stejně si tu můžeme psát co chceme, Ty, kterých se všechny diskuze týkají, stejně naše názory nezajímají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit