Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cenzore, proč blokuješ příspěvky? Bureš řekl, že vše bude řídit sám. Proč to teď hází na Blatníčka?

  • Je to těžký boj.Tady je armáda ukázněných lidí kteří se snaží alespoň formálně dodržet rouškování. To když špacírujete po Katowicích tak venku ze stovek lidí potkáte tak 3 bez roušky. Pro to rozvolňují. A proti naší armádě stojí takoví jakožepartizáni.Šizuňci z hospod, vlekaři a tupci co permanentně demostují na Václaváku. Každé z tady těch desperados věnují TV Zprávy dostatek času. A běžný lid je na vážkách. Pěkně mají vyřešeno v DDR. S odpírači do detence. A tam mohou spolu do nekonečna mudrovat a provozovat samoléčbu. Doufejme i samopohřby.

  • Jindrich2309, Boblig atd.  plně s Vámi souhlasím

    • Děkujeme a vážíme si toho.  Tedy alespoň já. Za pana Bobliga mluvit nemohu. 

  • gaheris

    Blatný, máš to houno platný, zářný příklad nekompetentního člověka na ministerstvu, jako třeba Petříček taky pěknej votroubek!

  • wostok, Chocholoušek zapoměl zamknout?

    • Ne, ne - Chocholouška do toho netahejte - o držiteli nicku "wostok" už "gavarila vasilisa čto u něgo syfilisa"...

      • Éto něvozmožno, čtoby syfilisa sdělala takoje čtonibuď. 😀

        • Ano správně, syfilista občanský...ha...ha...

  • V Bělorusku se Lukašenko vyprdl na nějaká opatření proti covidu a poslal západ do zádele s tím jeho great reset. A slyšíte nebo vidíte v mainstreamu nějaké katastrofické zprávy s haldami mrtvých z Běloruska? Vůbec nic. V Africe je to navlas stejné a to je tam daleko víc lidí, žijících ve velkých komunitách, navíc nedisciplinovaných pro něž je nějaká hygiena neznámým pojmem. A nic se tam neděje, covid prakticky neznají. A tady nás furt politici a mainstream bulíkují strašnými čísly, omezují nás na právech, ničí lidem živobytí a nesmyslně zadlužují další generace. Někteří ministři ještě při interview za sebou drze vystavují knihu Klause Schwaba o velkém resetu. Jakoby nám takto dávali najevo komu vlastně slouží.  

    • Za bolševika, kdy byly v čele státu podobné exempláře, jako je v Bělorusku Lukašenko, nám představitelé státu také lhali, jako když Rudé Právo tisklo...

  • Statistické údaje, shromažďované ČSÚ, potažmo ÚZIS MzdČR jednoznačně  říkají,  že většina zemřelých (62% všech úmrtí v Česku) odchází na 

    - nemoci oběhové soustavy 

    - na novotvary (nádorová onemocnění).  

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo od ledna do června 2020  36.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřela více než třetina zemřelých občanů ČR (38 % všech úmrtí). 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, kdy víme, že v souvislosti se nimiž odešla ve stejném období více, než čtvrtina zemřelých občanů ČR (26.000 osob, t.j. 24 % zemřelých). 

    Co je proti tomu těch 16.826 zesnulých v souvislosti (nikoli na...) se SARS, způsobený virusem 2019-CoViD - NOTA BENE S VÝRAZNOU PŘEVAHOU ZEMŘELÝCH NAD 65 LET VĚKU - tedy ani ne 10% všech zemřelých? Do úvahy je třeba brát i to, že většina z nich měla totiž další jednu i více závažných diagnos, významně oslabujících organismus, kterému pak chyběla síla na zvládnutí Syndromu Akutního Respiračního Selhání, způsobeného virusem 2019-CoViD.. 

    A nejinak tomu bude i v dalších státech Evropy i civilisované části světa. Je ale též  tristní, že Ministerstvo zdravotnictví údaje ÚZIS MZdrČR i ČSÚ navíc mizerně interpretuje!  

    ALE MOŽNÁ S URČITÝM ZÁMĚREM - PRO NEZAUJATÉHO POZOROVATELE JE DALEKO PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ, ŽE EKONOMIKA čESKA (ALE I OSTATNÍCH STÁTŮ) JE "PŘEHŘÁTÁ" A TATO TZV. "EPIDEMIE" JE VÍTANOU PŘÍLEŽITOSTÍ K JEJÍMU ÚTLUMU...

  • mrde voleeeeee !!!! uz mi z toho bleeeee !!!!!!

    • Fuj - jak takové sprosťárny může redakce nechat nepovšimnuty... 

      A neomlouvá to, že jsou psány jedincem rozumu mdlého, ducha matného...

      • ten příspěvek je totiž obecným názorem .......... :), tak jaké fuj :)

  • Tady je to velmi dobře rozebrané. Podstatné je cca od 12. minuty

    https://www.youtube.com/watch?v=cN3jslmsCmU

  • dzixy

    Blatného pozice je nezáviděníhodná. Vše se svádí na jeho a Babišovu hlavu a přitom za vše mohou většinou ti neukáznění, bezohlední občané, kteří nedodržují, dokonce sabotují opatření ke zmírnění nákazy. Domnívám se, že bychom si zasloužili za to pořádný napráskat, kdežto, bohužel si tu nekázeň "odskáčí"  ti, co opatření nejvíce dodržují. 

    • Spis bych si polozil otazku Proc je takova vlna obcanske neposlusnosti v CZ ? 

      30 let po rozdeleni Cech od Slovenska v cele zeme Slovak s povesti jakou ma . Marne se pokousim vytvorit v hlave model situace je je tomu opacne. Cech kalibru tohohle  konfidenta v cele Slovenska ? Kdo mu to umoznil . Ani se potom nedivim ze ta cast lidi Cechu , pochopitelne  vetsi cast ktera ho nevolila a nesnasi , dela potom jenom naschvaly. Sice ne na pravem miste ale je tomu bohuzel tak. Jinak si s tim nevi rady asi jeste nikdo. Ted jsem koukal na situaci v Portugalsku . Proste strasny . Vzdycky se to nekde malicko uklidni a jinde vypukne . Nechci byt pesimista , tohle teda bude trvat dost dlouho. 

      • Dospělý a zodpovědný člověk tu složitost dnešní situace vezme na vědomí a chová se podle toho. I když je to nepohodlné a někdy i nepříjemné. To je příroda a její síla je daleko větší, než síla a chtění člověka. 

        Různé konspirace zhoršují náladu, hlavně prodat, hlavně ať na nás kliknou (naže.eme se z reklam) ať si koupí náš plátek!!!

        A taky vláda tam má svůj podíl. Protože si s ní každý vytře jednu konkrétní část těla a všichni potroublíci a hochštapleři z ní mají legraci. 

        Protože je slabá, je lidem pro legraci a neskýtá záruku jednoznačného postupu. Pořád nadáváme, ale v krizi potřebujeme pevnou ruku. A tu nemáme a jsme tedy nejistí.

        Máte pravdu, bude to asi trvat dost dlouho. proto rozum do hrsti, trochu ubrat z běžných standardů a nebláznit. 

        Snad to společně přežijeme. Když to matka příroda dovolí a rozum lidí to bude chtít. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit