Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušte armádu...kčemu je akorát žere bezedně peníze.ČESKÁ REPUBLIKA JI NEPOTŘEBUJE KDYŽ MÁ SMLOUVU S NATO. *12*
  • Pan kybernet Nečas potřebuje na cvičáku sám prohnat kostru.
    Vizuelní foto je toho dokladem, že se mu "to" všechno vrazilo do hlavy.
    Se Sašou se vezměte směle za ruce a vpřed na samý vostrý s plnou polní...
  • Tak snižte Vondrovi a jeho bandě plat a za ušetřené peníze najměte řidiče. Nezaměstnaných je dost.
  • http://vtipy.netroof.eu/item/5956/vondra-czech-military-representative-in-sumo-wrestling/
  • diprdeleeeeeeeeee Nečase je mrtvy *16* *12* *10*
  • Když k nám vtrhli rusové a jejich kámoši ze "spřátelených zemí", nastupoval jsem na vojenskou katedru coby student prvního ročníku vysoké školy. Všichni lampioni katedry byli v civilu, měli vytřeštěný zrak, třásli se strachem jako osiky a chovali se tím nejzbabělejším způsobem jaký jsem kdy viděl. První rok nám odpadly předměty jako marxák, dějiny KSČ a podobné zvratky. Nikdo z nich nevěděl kam ukáže jazýček vah a proto tiše čekali, až to bude jasné.
    Moje celoživotní resumé: česká armáda byla v novodobých v dějinách VŽDY A ZCELA zbytečná. Ať bojují ti, kdo nakupují gripeny, transportéry a Kalousek třeba jako paragán s jeho padáky, co se neotevírají!!!
  • Zbytečný humbuk. Při povodních pomohou pupkáči z ministerstva obrany a generálního štábu. Půlka jich dostane infarkt, když uvidí lopatu, druhá půlka po naložení prvního kolečka bahna. Nejlepší redukce, myslím. Po první povodni přestane platit, že na jednoho vojcla jsou u nás dva plukovníci.
    Profíkům zaplatí Vondra autoškolu ze svého a je to.(Všude čtu, co si nahospodařil, chlapec čipernej.) Specialisty na spojovací techniku si halt musíte buď vychovat, neb koupit na trhu práce tak, jeko každá jiná firma, nebo instituce. Takže řešení by se asi našlo i bez verbířů. Ale bacha ! Pokud má pan generalisimus na mysli zase nějaké výběrové řízení na ozvučení hluchých generálů, jsou všechny úvahy naničhodné. Pak mu prostě dejte miliardu a on dá pokoj. Peníze na kyrisy, pandury, fédrkuše, španělská létadélka a šněrovačky pro generály jsou v Čechách penamentní problém od dob Rudolfa II. Tak co. No nic. Nomrmálně, dyjk sme Cesi.
  • "Já, občan Československé socialistické republiky, vědom si své čestné vlastenecké povinnosti, přísahám před bojovou zástavou věrnost pracujícímu lidu vedenému Komunistickou stranou Československa.
    Slibuji, že budu vojákem statečným a ukázněným, že budu důsledně a iniciativně plnit ustanovení vojenských řádů, rozkazy velitelů a zachovávat vojenské tajemství. Svědomitě se budu učit ovládat vojenskou techniku a zbraně, svěřené mi pracujícím lidem a připravovat se na boj, abych mohl na rozkaz presidenta a vlády Československé socialistické republiky co nejlépe bránit svou rodnou vlast a její socialistický řád proti každému nepříteli.
    Pro obranu socialismu jsem vždy připraven stát pevně v řadách ozbrojených sil Československé socialistické republiky po boku Sovětské armády i armád ostatních socialistických zemí v boji proti jeho nepřátelům a nasadit i svůj život k dosažení vítězství.
    Tak přísahám!"
    Tak myslím, že těmhle současným zleným magorum jsem nic nepřísahal.
  • Když nás bolševík přepadnul , lampasáci sundali výložky a nám co jsme chtěli plnit přísahu sebrali kanady aby jsme v sandálech nešli na ně. Každý státní úředník I zaměstnanec by měl nějakou vojenskou službu se ctí splnit to by byla ta správná maturita
  • Kdejaký ulejvák řve, aby se policii, armádě, hasičům apod, sebraly výsluhové příspěvky a odchodné... ale sloužit se těm řvounům nechce ani za současné peníze. Když odvody, měli by ODVÉST TY ŘVOUNY kteří na sebe JISTĚ RÁDI nechají řvát kdejaké hovado, rádi nasadí VLASTNÍ životy a obětují vlastní zdraví... A TO SKORO ZADARMO; ZADARMO:-).... Kalousek s parlamentem zatím sebrali "uniformám" 15%... jistě za ně někdo nasadí zdraví a život... tak maximálně CIZÍ:-). *16*
    • Fajn, proč nemají výsluhu horníci, a nebezpečné profese?
      U hasičů je to jasné tam bych řidal, ale na co to má mít vypatlaná guma, nefo vypatlanej fízl? za to že sedí na služebně, že kope do lidí, že hájí tuhle garnituru, že chrání exekutory? Kdykoli je člověk potřebuje, tak jsou jinde, nemají benzín, a pak je vidím, jak buzerují na 30 km rychlosti za 32 km. N|asral bych jim do krku, jak lapasákům tak fízlům
      • Neomlouvá tě ani to, že tomu vůbec nerozumíš a neznáš ty důvody, které jsou známé, ale pindání ti jde, lopato blbá. Ty výsluhy pobírají "ty vymatlané gumy a fízli, co kopou do lidí" všude ve světě. Kupodivu, takové blby a v takovém množství tam narozdíl od nás nemají.
        • máš po polední pauze, běž měřit rychlost *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit