Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo si ještě pamatuje ČKA, že?

  • KIMCID

    kalousek je zrovna ten co za svou dobu MF na budoucnost nemyslel vůbec

  • dzixy
    Je nezvratnou pravdou, že se Babišovi líp daří řídit stát, než komukoliv dosud. Je ale také pravdou, že jeho sliby o tom, jak bude snižovat administrativu státu, vyšly "na buben". A je toho více. Ve svém řízení státu má hodně plusů, ale bohužel i mínusů. Pokud se mu podaří mínusy eliminovat, opozice bude moct akorát výt v noci na měsíc, což bude stejně platné, jako brzda do kopce.😎 
  • KIMCID

    Kníže Karel Schwarzenberg: On sám, jako ministr vlády ČR, podnikal po celou dobu ministrování se svou firmou ORLÍK NAD VLTAVOU, s.r.o., Bělohorská 165 Praha 6, IČ: 450 23930, kde drží 99,82 % podíl.

     

    Kalousek této firmě převedl více jak 100 milionů Kč dotací ze státního rozpočtu ČR a mnoho desítek milionů Kč z EU.

     

    Jen za poslední 2 roky ministrování obdržel Schwarzenberg prostřednictvím této  firmy od Kalouska a Ing. Čiernika z ministerstva zemědělství 70 milionů Kč za odbahnění písčitých  rybníků Sobík, Silvestr a Zhoř, kde místo bahna těžil písek, který pak prodával a cestáři jej používali na opravu cest .... pochopitelně, v tomto případě ale  všechno bylo a je v naprostém pořádku, žádné ostouzení, žádný humbuk v médiích se nekonal !!!

  • Nemluvě o pochybných obchodech onoho ing. Miroslava Kalouska, souvisejících s modernizací 353 tanků - místo naplánovaných tanků 30. 

    Nemluvě o jeho dohodě - s výrobcem, který padáky v životě nevyráběl - o odběru 2.310 těchto - v podstatě nefunkčních - padáků, což mělo za následek smrť dvou vojáci z jednotky, pověřené testy těchto zmetků. Přes tuto tragedii převzal - a zaplatil - ing.Miroslav Kalousek na základě smlouvy od tohoto výrobce padáky - za 114
    milionu Kč. 

    Za tyto
    machinace se stal ministrem financí (tekdy v "dresu" KDÚ-ČSL) a v jeho režii si v
    r.2008 "vypůjčila" vláda premiéra Topolánka 70 mld. Kč ze sociálního
    fondu - aby je už nikdy nevrátila!.

  • Ing. M. Kalousek jako ministr financí v r. 2009 vyrobil deficit státního rozpočtu -192,4 miliardy Kč. Má tedy jediné právo - mlčet.

    Byl to právě současný premiér -  ing. Andrej Babiš - který jako ministr financí v minulé vládě dokázal jako první otočit nepříznivý vývoj státního rozpočtu České republiky z onoho deficitu až -192,4 miliard Kč (v roce 2009 - ministr financí ing. M.KALOUSEK!) dokonce do kladných čísel v r.2016, 

    kdy ing. Andrej BABIŠ v r.2016 jako ministr financí docílil PŘEBYTKU ROZPOČTU +61,8 miliard Kč

    V loňském roce (2017) byl deficit -6,2 miliard Kč (při plánovaném -60miliard Kč)! 

    Hospodaření státu skončilo ke konci července 2018 v přebytku 16,6 miliardy korun.

    Ing. Kalousek zřejmě tyto skutečnosti nezná a blekotá, co blekotá!

  • Už jste zapoměli na 130mld. schodek a další 100-ku na ozdravení bankovního sektoru , včetně utahování opasků??? 50kč důchodcům ,kteří pracovali aby jste mohli studovat??? A tito lidé si myslí , že už si nic nepamatujeme!!!  ODS a spol měli šanci ukázali  a co je jejich prioritou a už by měli jít pryč.Fiala je další z teoretiků o mocichtivých spekulantů.

  • KIMCID

    ek naš rozpočet nevadi jen demoblok prská

  • Na koblihy ano... Vsak nerekl jako ci podnik to povede... Lidi vzdy zapominaji, ze nektere podniky se nechavaji rizene zkrachovat ;)

  • Ale, ale, jakpak nám ten Andrej riadi štát ako svoj podnik. Když takhle povede dál, tak nebude ani na koblihy.

  • Je skoro povinností opozice odmítat a kritizovat vládní rozpočet. Proč to někoho překvapuje? 

    Kdyby vláda předložila vyrovnaný rozpočet, tak by Mirek Flaška pokřikoval, že nepřeje lidem, kteří se o růst zasloužili.

    Politika je veliká a ironická legrace. 

  • Chacha hihi to se povedlo. Kalousek s pidistranou TOP "navrhuje" , To má asi duševní průjem. Přeci Hloupý Mirda. Král mezi špinavci a podvraťáky - co ten tak může navrhovat? Do sněmovny chodí v přestrojení. Veřejně se absolutně nikdy nikde neukazuje.Naposled to bylo, když v předvolební kampani  jak principál cirkusu zval na medvěda.Pak se přikymácel Hloupý Karel, zabrumlal ..... a vymalováno.  Takový všeobecně uznávaný typ antikandidáta. Pokud  je tady tento kousek u TOPáků - všude okolo mohou být klidí. Tady tento voliče spolehlivě a dlouhodobě odhání. Celé roky!

  • KIMCID

    humorné je jak demo blok nás srovnává s německem  :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit