Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebylo by jednoduší vypsat jména těch co řídí nyní i dříve tento stát? Od roku 1989 ? Existuje vůbec někdo z nich odpovídající mravům dle Vašich představ ? *9* *9* *9*
  • Na trapasy Kalouse a Ochrapy se v clanku jaksi pozapomnelo a ze jich bylo habadej.
  • Už sem si začínal pana Chaloupky vážit, ale svou omluvou u mne klesl až na dno!!!!!!
  • Stačí pouze jedno....NEZAPOMÍNAT! A poté tvrdě soudit. Koho? No, politiky přece !
    Ten současný (ale i minulý) politický xindl nás dovedl, tam kde dnes jsme.
  • Zajímavé. *7*
    První slovo, které obsahuje titulek je v diskuzi zakázáno. A spousta dalších slov, které nemají žádný vulgární podtext.
    A když v Rusku zakázali používání vulgarit na internetu ( týká se pouze skutečně sprostých slov ), byl z toho tady poprask, jaký to obrovský útok na svobodu slova.
    Když dva dělají totéž... Neni majitel Tiscali náhodou Ukrajinec?
    *1* *1* *1*
  • Neznam O.Chaloupka,ale proc takove poboureni ,on jen vyjadril pisemne ,o cem mnoho
    Cechu vi a s nim je zajedno. Postizene obeti Romu nemaji jiny nazor,ovsem nikdo jim nenasloucha.Je uplne jedno zda je to Cech bile pleti nebo tmavy Rom ,ale ma byt vsem mereno stejne.Opravdu se muze stat,ze lide budou mit plne zuby a potom nastane mela.
  • Dynzbír je stejne jako Benda pouze "nekoho syn". V realu jsou to pouze pijavice prisate na statni kase, v beznem zivote naprosto nepouzitelne. Jedine co umi je zvanit.
  • Ministr pro lidská práva Jiří Diensbier správně poznamenal, že "Okamura už poněkolikáté prokázal, že do slušné společnosti nepatří" a měl by politiku zcela opustit.

    tak jestli "za službu pivo" považuje sebe, potažmo politiky za slušnou společnost, tak opravdu tam Tomio Okamura nemá co hledat. Potíž je akle v tom, že občané (nemyslím ovčany) si pod pojmem "slušná společnost" představí úplně něco jiného než Parlament a Senát ČR
  • Třídní původ politiků je univerzální: neschopná parazitická lůza.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Stav se u nás na Orlíku Snipere v něděli na oběd abys zde z hladu nepsal ty tvoje nesmysly. Karel tě zdraví a srdečně vítá budou bažanti nadívaní měchounkama, telecí ala Langčádlová a Kalouskova kýta po bechyňsku. K pití bude pančovaný alkohol.
    • To by mně zajímalo, čí politické nebo komerční zájmy se zde snažíš propagovat. Co jseš zač Bořivoji Pauku?
  • Ano pane Strnad v tom Vašem fašistickém světě havlistických pisálků se svobodný názor nálepkuje přesně tak, jak jste předvedl. Vůbec mě neudivuje, že neznáte ani definici fašismu, ani to jak tento levicový a z podstaty socialistický směr vznikl a co je jeho podstatou. Doporučuji si to "vygůglit". Pak se můžete vesele poblinkat sám ze sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit