Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keťák zas vylezl ze skopčácké nory a naděluje tady moudra? Kde bereš vůbec tu drzost lézt sem? Kde bereš tu drzost ty, který se chvástáš členstvín v sudetoněmeckém spolku starých skopčáků? A zas napiš jak si tady příjdete obhlédnout něčí chaloupku. A přidej jak je to vyžhrané prase Helmut příjemný člověk. Ty budeš takový sympaťák jako nějaký Daniel Herman od lidovců. Vyhlášený rektální turista u skopčáků.

    • Kdepak ses toulal ty filantropie ? Už jseme si tady říkali jestli si te Tálibán nepřipravil na kari koření. Janak už na tebe vyhlásil sbírku prazdnejch psích konzerv. Tvoje oduševnělý moudrá z kravína všem moc chyběly.

  • Člověk v plísní se o bezpečí svých zahraničních spolupracovníků stará přímo na místě , v Afghánistánu. Taky takhle se dá napsat hodili je přes palubu. Stejně jako ty tlumočníky a vůbec domorodý personál obecně. Tálibán se šíři jako kapavka , zahraniční vojenské jednotky tam vyslané maji jenom krátkodobě za úkol odvézt svoje lidi tam umístěné. S domorodci se nějak nepočítá. Klasická situace jako po každé prohrané válce. Rozdíly kdo byl kdo asi moc Tálibán dělat nebude. Tak jim zbývá spakovat se a pokusit se zmizet rychle a potichu na vlastni pěst. Zřejmě klasickou cestou . Že ta cesta skončí klasicky v Evropě je víc než jisté. Oproti ostatním nomádům mají výhodu znalosti zřejmě angličtiny a jakýchsi třeba  dost pochybných , ale aspoň něco , kontaktů v cílových destinacích. 

    • Hrubost, nic než  hrubost - z klávesnice tohoto nicku... 

      • Tyyy voe ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit