Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Supi jen čekají aby zaplnili trh po Švédsku !
  • František Kalenda. Ty moderní tanky TIGER ll. Kde jste to vyhrabal člověče. Snad LEOPARD ll, nebo se vracíte na Kurský oblouk ve WWll.
    • Nějaké válečné uloženky z II. světové. *1*
  • Jen nechápu, kde jsou USA, označovaní za ochránce DEMOKRACIE všude na světě. Kde není, tak tak připraví převrat. Tak to bylo v podstatě na celém arabském poloostrově. A Saudská Arábie je z pohledu demokracie nulová a přesto USA si s nimi podávají ruce. USA jim dodávají zbraně a SA jim na oplátku prodává levnější naftu. Je vidět to pokrytectví USA, které mají vždy rozdílný metr na udržování lidských práv. Jak to nese prachy pro USA, tak to je v pořádku. Doufám, že takovýchto článků bude více a lidem začně postupně docházet, co jsou USA ve skutečnosti za zemi. Jednoduše řečeno, když budeš poslouchat nás a naše zájmy, jsi náš spojenec. Jakmile vyjádříš nesouhlas s naší politikou, jsi nepřítel a my na tebe pošleme bomby nebo použijeme ekonomické sankce, abychom tě přiměly k rozumu.
    • Jarda.hovno agent!
    • nezáleží na textu, protože soudruzi z ANO to hned smažou (psal jsem o Putinlandu a jeho nezištné bratrské pomoci 1968)
    • jen nechápu, proč ve výčtu není Putinland? Skutečná nezištná demokracie, která, kde může, tak pomůže (1968- zbraně zadarmo i s obsluhou a pár atomovek grátis jako zákusky).
  • Osobně mě překvapuje, že tento komentář vůbec spatřil světlo tohoto světa, žijícího v sebeklamu, kde vládnoucí garnitury hlásají jen to, co se jim hodí k udržení jejich pozic. Fakt, že ostatní státy EU mlčí mě nepřekvapuje, protože se už čeká jen na první příležitost nahradit Švédsko v dodávkách. Konečně zrnko pravdy o dnešním světě.
    • No vidíte. Proč se tedy nepřidaly ke kritice nedodržování lidských práv v Saúdské Arábii i ostatní členské státy EU? Asi tedy moc celá slavná EU netáhne za jeden provaz. Kritizovat boháče, ještě k tomu pod ochranou USA, to se nevyplácí. To takhle nějakou chudou bezvýznamnou zemičku, to by se to kritizovalo, to by byla EU jeko jeden muž.
      • Bohouši jak si to představujete?
        EU by to musela nejdřív projednat.
        To je stejné jako byste chtěl , aby se EU přidala k Zemanovi.
  • dzixy
    Z toho všeho vyplývá, že "byznys je byznys" a je nade vše. Zdá se, že i nad morálkou a základními lidskými právy. Podle chování Evropských politiků se zdá, že je tomu tak i u nás v EU.
    • A co s tím chcete dělat? Zavést sankce jako proti KLDR?
      Pokud vím, tak ze Saudské Arábie nikdo neutíká. Dokonce tam pracuje spousta cizinců.
      A lidská práva?
      Zeptejte se vězňů na Guantanamu co si myslí o demokracii v USA.
  • To by mohly být levnější Grippeny! Možná by pak bylo ke zvážení jestli jeden, dva nekoupit míst těch pronájmů *1*
  • No, pokud někdo nabývá dojmu, že by Švédsko nerespektovalo islám jako tzakový, mýlí se. Jeďte se tam podívat. Za chybné pokládám v této věci spíše snahy demokratů odsuzovat ženy zahalující se s ohledem na lidská práva. Ať je lépe na islamisty vidět: pro ty slušné je to výrazem lásky ke své víře, a ti druzí pak budou se alespoň formálně jinde muset chovat slušně a ne jako dnes. Pokud jde o režim samotný, Saudské poměry neznám, ale myslím, že tohle co se tam prezentuje veřejně, je i u nás. Neokomunisté zde terorizují lidi nuceným zadlužováním, centrálními registry a životopisy při hledání práce, které by až zas tolik nevadily, pokud by v zemi byla pluralita, což není, a pokud zde bude vládnout neokomunistický teror taky nebude. Komunisti a jejich potomci totiž jdou i přes mrtvoly, jen aby udrželi svá korýtka a posty. Zbraně a peníte totiž stále mají u nás v rukou jen stále komunistické tajné služby. Takže v čem se česko bránící byrokracií lidem dnes ve volném styku s ambasádami, práci v cizině máte hledat jen přes vyvolené čecháčky neokomunisty od moci k tomu předurčené, kádrují vás životopisy a předem označují lidi ke zničení a vyštvání ze země především z řad těch chytřejšíc h a schopnějších, a pzneužýívají k tomu třeba i psychotronická vysílání tzv. ELF vln-zde vás odkážu na jiné portály, Pokud se v této věci ozvete třeba policii, ta se staví k tomu laxně a pro lidi vlastně v této věci, podobně jako při ničení hrobů a další špíny především komunisty , nic neudělá. Strach jí to totiž nedovolí. Takže v čem se Česko vlastně liší od Saudů či Emirátů? Co je tam veřejné, děje se u nás po socialisticku, tedy skrytě a za zády.
    • josef.servit.9
      Ty neznáš vůbec nic !Mluv o SAUDECH prďolo. Tady má zasáhnout OSN, ale ten Pigmund je na seznamu Mandelinek! Frantíci je nechala na holičkách!
  • je to bohata zeme, maji ropu a dalsi nerosty, tak penize vladnou nad lidskymi pravy, stari chlapi, pod rouskou islamu si delaji vse dle sveho, ovsem nejsou jedini, to mame dalsi arabske staty, cinu, rusko atd, kde se po lidskych pravech slape jako by se nic nedelo...svedi jsou odvazni a jen tak dal...
  • Kupodivu je tato monarchie s jedním z nejbrutálnějších režimů a tvrdým uplatňováním islámského práva šaría, tím nejvěrnějším spojencem USA. Těm spíš vadí Zeman v Rusku na oslavách 70 letého výročí ukončení 2. světové války, než tato, jak je v článku uvedeno, monarchie s jedním z nejbrutálnějších potlačováním lidských práv. Proč tomu tak je ? Mohl by mně někdo z přítomných amerikanofilů odpovědět?
    • prosim vas, tam cpou zbrane vsichni...neobracejte to hned na usa, je to samoucelny...
  • A co na to Zeman?

    Šmarjá to byla sranda, ať je raději zticha a vůbec se nevyjadřuje *1*
    • Jiříku, spíš bych se zeptal a co na to USA? Ty nejspíš ale dají za uši Švédsku. Přece jen ony mají právo na to označit nějakou zem za tu, která porušuje lidská práva. A jelikož jsou Saudi velmi úzce obchodně provázáni např. s rodinou Bushů (zrovna jako bin Ládinové), tak podle USA je Saúdská Arábie zřejmě výkvětem demokracie. Tak si Švédsko moc nevyskakuj nebo budeš označeno za přítele Ruska.
      • josef.servit.9
        Mr. Bohouš není co dodat.
      • Jo, jo, víme houby, jak se mezi zeměmi vedou tajné politické rozhovory. Co té špíny musí být.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit