Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Profesní průkazy politikům., to je teda prd. ( )!( ) sranda, 19.11.2010 14:29:12
    Řidičům je také zavedli páni tupí politici. Diskriminující profesní průkazy řidičů je hnus nejhrubšího zrna. Každý 3-4 řidič kamionu je cizinec, který na našich silnicích žádný profesní průkaz nepotřebuje, proč naši řidiči ano, když jednou autoškolu splnili, ano jedná se o lobing autoškol, kterým šli politici na ruku. Prostě hnus a diskriminace vlastního národa. Se školení řidičů souhlasím, ale požadované vysoké náklady na pořízení profesní průkaz odmítám.
    reagovat
    .Re:Profesní průkazy politikům., Ve stavu legislativní nouze, 19.11.2010 14:36:06
    Ve stavu legislativní nouze se diskriminací vlastního národa nezajímají. Jsou to hovádka včetně toho Bárty, prý ministra dopravy, spíše ministra tunelů. Dálnice bude podobný tunel jako fotovoltaika. Něco si půjčí, hodně dají z toho co je připraveno na vyprání. Budou tajní společníci číňanů a těžit min 100 let.
  • Reflex má s Johnem už dlouho evidentně závažnej problém, nejspíš nějaká animozita z jejich minulosti. Jinak jsem na Reflex zanevřel a přestal ho po mnoha letech už úplně kupovat, poslední dobou mi je z něj na blití a to ne kvůli Johnovi. *11*
  • Vubec nevím proč o něm noviny píší,když u mnoha lidí za to svoje vlezdoprdelkování již dávno není oblíben.Dopadne jako Bursík. *2*
  • Reflex si nějakou postavičku do ,které se bude strefovat vžycky najde a John je na to jako stvořený,žádná jiná politická strana neuděla po volbách veletoč o 360stupňů jako Věci Veřejné a to jim žádný volič neodpustí,proto podle preferencí jsou stranou za tři měsíce s nejmenší podporou voličů.Ty budou za zenitem ještě rychleji než zelení,oda a jiné pidistraničky.Pokud Nečas v zájmu udržení gigantu na hliněných nohou zvaného trojkoalice si je nebude hýčkat za každou cenu.
  • O čem by psali redaktoři Reflexu, kdyby si nevybrali někoho na drbání?? Kdyby ne John, tak by to byl jistě někdo jiný. Že se nezaměří na ty, co jsou nositeli hulvátství v naší politice / např. Rath / mne ani nepřekvapuje. A přitom řečí a písmenek o morálce v politice bylo napsáno až-až. Kolik ale Reflex???
    • Že by se Reflex nezaměřil na Ratha nebo na Paroubka? Ale jdi ty, komiku. Reflex psal o socanech ve 110 procentech případů a ratha vyobrazil jako hitlera... Ted už se zčásti věnuje i likvidaci vvéček. Ale v jednom máš přece jen recht - na nositele hulvátství, arogance a amorálnosti se skutečně tato žumpa nezaměřuje - viz Míra Kalousek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit