-
Vy naivkové, díky voličům ODS, TOP a VV jsme v kopru. Tato vláda vás má na háku a koryta se nepustí. Kde jinde by se jim tak bezproblémově kradlo než u nás v Česku ...
-
Mně ,když vidím Kalouska,tak se také nelíbí.Ale pokud by visel na provaze,hlavu na stranu,tak by z dálky mohl vypadat docela jako fešák.
-
Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
-
Kalouska je určitě ve vládě škoda.Ten už měl dávno kopat uran pro Temelím,až by se mu od zadku kouřilo.Aještě za tu jeho sprostotu se složenkami,by měl dostávat,každý den večer,přes zadek řemenem.
-
Pane Kalousku máte úchvatný pohled, ale už vás nechceme.
-
není řak zle dostaneš erární obleček ,vyváženou stravu bez rumíčku,odpočinek podle toho kolik věnuješ Justici odhadem tak 2 roky 1/6 z maxima,na náhradu škody se zapomene a důchod
dobrý *11* -
Kalousku,blíží se konečné řešení !Zdi tvého bunkru jsou sice tlusté,ale tanky jsou už jen 200m.
-
Mafie od vesel..... Nejde jen o pana ministra, ale všechny kdo rozdávají a loupí z toho co je jim svěřené. Jsou stále "odvážnější", protože jsou si jisti, že jejich kamarádi je trestat nebudou.
Přichází čas na "vymetení chléva" -
Kalousku, jdi do řiti !!!!!
-
Zabavte jím majetky co nakradli . A statni pokladna se stane přebytková *15* A nebudou nutné žádné škrty . Dokud je z čeho krást, tak se musí v rozpočtu škrtát *15*
-
-
Špica nápad, ale na koho se obracíš? Kdo jim ten lup zabaví? Oni sami si to nezabaví! K moci musí komunisti, nikdo jiný tady pořádek neudělá! *1* Jak to chcete udělat, aby vrátili ty rozkradené miliardy? Jsem ročník 1948. Celý život jsem platil daně, ze kterých stát budoval fabriky, dálnice, hotely, špitály, rekreační střediska ROH ... A najednou kdosi rozhodl, že si to mohou rozebrat nějací zloději, kteří nejdříve dostali půjčku od banky, ručili tím, co kupovali. To prodali, bance nic nevrátili a teď jsou za vodou Nakradené prachy uklidili do zahraničí. A tomu se říká podle největšího ale opravdu největšího Klause ekonomická reforma. AŤ PLATÍ ZLODĚJI! Když potřebuji dřevo, jdu do lesa, pro vodu do řeky. Jdu tam, kde to je. Jenom Kalousek když potřebuje prachy na rozkrádání, bere těm, kteří je nemají... *1*
-
-
Naprosto souhlasím !!!!
-
-
Ja tože
-
-
-