-
Požadovat od Schwarzenberka, aby "domluvil Kalouskovi" a odešel z funkce je směšný. Náš "Kája" nanejvýš mu tak řekne "Ahoj" a usne na celý týden...
-
-
Gauner bude domlouvat gaunerovi, no super hlína
-
-
Zabavte jím majetky co nakradli . A statni pokladna se stane přebytková *15* A nebudou nutné žádné škrty . Dokud je z čeho krást, tak se musí v rozpočtu škrtát *15*
-
-
Špica nápad, ale na koho se obracíš? Kdo jim ten lup zabaví? Oni sami si to nezabaví! K moci musí komunisti, nikdo jiný tady pořádek neudělá! *1* Jak to chcete udělat, aby vrátili ty rozkradené miliardy? Jsem ročník 1948. Celý život jsem platil daně, ze kterých stát budoval fabriky, dálnice, hotely, špitály, rekreační střediska ROH ... A najednou kdosi rozhodl, že si to mohou rozebrat nějací zloději, kteří nejdříve dostali půjčku od banky, ručili tím, co kupovali. To prodali, bance nic nevrátili a teď jsou za vodou Nakradené prachy uklidili do zahraničí. A tomu se říká podle největšího ale opravdu největšího Klause ekonomická reforma. AŤ PLATÍ ZLODĚJI! Když potřebuji dřevo, jdu do lesa, pro vodu do řeky. Jdu tam, kde to je. Jenom Kalousek když potřebuje prachy na rozkrádání, bere těm, kteří je nemají... *1*
-
-
Naprosto souhlasím !!!!
-
-
Ja tože
-
-
-
-
Co bychom po Kalouskovi chtěli, když v tom lítá taky!! Radku Johne a všechny další veverky, jak můžete sedět ve vládě s takovým korupčníkem a dinosaurem ! Hanba této vládě !!!
-
-
Myslíte si, že VV prasatům šlo o něco jiného než o moc a koryta? Tak to nejste normální *16*
-
-
Zavřít lotra až zčerná.
-
Jak dlouho budete ještě s tímhle č u r á k e m vopruzovat? Ano, z vlády bastarde hnusnej rovnou do uranového dolu na doživotí smrade a rovnou i s tou pakáží, tvými kamarády úch*le *16*
-
-
Promiňte, ale píšete o Schwarzenbergovi, Nečasovi, Kalouskovi, nebo snad o Vondrovi? *5*
-
-
Prostor je dost malý na vypisování všech ha*zlů *16* Zjišťuji, že jsem už na tohohle krypla silně alergický a na jeho kamarády taky, nenávidím tu pakáž *16*
-
-
A s těmi, kdo ti k tvé masturbaci pomohli. Voliči a mafiáni ty prase
-
-
Sakra Vám všem nepřijde trapné, že všichni víme jak to je už 22 let a stále jim umožňujete krást, korumpovat, podepisovat naše směnky a otravovat nám vzduch jejich plivanci do ksichtu, pardon zákony a vyhlášky. To je masakr. To není nikde na světě, aby kriminálníci tvořili zákony a rozhodovali o státě *16*
-
Kalousku, jdi do řiti !!!!!
-
Pane Kalousku máte úchvatný pohled, ale už vás nechceme.
-
Vy naivkové, díky voličům ODS, TOP a VV jsme v kopru. Tato vláda vás má na háku a koryta se nepustí. Kde jinde by se jim tak bezproblémově kradlo než u nás v Česku ...
-
Mně ,když vidím Kalouska,tak se také nelíbí.Ale pokud by visel na provaze,hlavu na stranu,tak by z dálky mohl vypadat docela jako fešák.