Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Důsledek komunistického plánování,megalomanství,ovšem bez schopnosti obřích podniků existovat v tržním hospodářství. No a lidi tam budou sedět na prdeli a čekat co bude,místo toho aby s sebrali a jeli za prací *3*
  • On je možná někdo blbý, ale potom jsou ti ještě blbější, jako ty - tak uvažuj hlavou (ale tou co máš na krku) ! Jinak, podle tvých příspěvků, jsi buď provokatér anebo zakomplexovaný chudák, kterému všichni kolem škodí a ser.ou ho. Tak tu vůbec nepiš anebo alespoň v diskuzích nenadávej ostatním a netrus bláboly. Lhát se nemá, to tě neučili ? Anebo jsi nedával pozor ...
  • Těžký průmysl byl v 50-70tých letech všude pilířem i na západě, pak se situace začala pozvolna měnit a tam žádní komunisté nebyli. Po sametovce na to měli 24 let, ovšem to by je muselo zajímat něco jiného než pouze vykrádání tohoto státu.
  • Nevíš co plácáš. Zeptej se těch, co to všechno prodali zahraničním majitelům, co s tím budou dělat, když v Česku vlastníme jako Češi jen 20% výrobních prostředků. Když nedokážeme pro vlastní národ vyrobit a prodat doma za finální cenu výrobky vlastním lidem, tak hejno pitomců co to tady řídí přes 20 let nesmí být u kormidla. Běž brečet do Ameriky.
  • Vidíme a slyšíme co způsobil Kalousek a Schwarzenberg Ostravě se svojí trojkoalicí! Je šílené, že v Ostravě se najde zase pár blbců, kteří budou volit Kalouska Schwarzenberga!!!
    Ostraváci se nenechají dorazit Kalouskem a Schwarzenbergem!
  • Jistěže po těch strašlivých 25 letech kradení si mohou peníze leda tak natisknout, což ale by byla inflace a to nepůjde. Ale pokud alespoň by zastavili Kalouskovské rozhazování státního rozpočtu svým kamarádíčkům , s nimiž se pak o ukradené státní peníze dělil, tak se alespoň zastaví další zhoršování. Pro začátek by to bylo to nejdůležitější a nebylo by to málo !!! Na zázraky nespléhejt, ale ještě 2 roky Kalouska znamená smrt !!! Celé ekonomiky země.a mnoha lidí s ní !!!
  • Máš zbytečné starosti, závidím ti je !!!
  • nadarmo, Zikmunde, šelmo ryšavá..... *2*
  • alias Dr.voštěp *3*
  • Bobo, nebo blbý - proč to nenapíšeš po pravdě a rovnou ???
  • Soudruh je snad spisoval...
  • Že si v Praze uměli společný krajíc, na který se tam sami zase tak moc nenadřeli, vždycky dobře přerozdělit - zejména tzv. pro sebe, ve svůj prospěch, to platilo vždy, před válkou, teď i za socialismu. Pochybuji ale, že se Praha jen tak vylidní, zlodějna-nezlodějna. No, uvidíme ...
  • oprava:
    Až vychcípají všichni pražští teroristi, nebude na světě válek, ani hladu, a v Ostravě bude blahobyt!
  • Nevím, proč mě oslovuješ ubohej blbečku, ty drzý demente, viď ! A jak jsi přišel na to, s čím jsem se měl údajně ztotožnit ? Pokud jsi ten reálný socialismus skutečně prožil, tak jsi asi byl služebně na Marsu a ne tady, protože jinak bys nemohl opakovaně vypouštěl ty své hloupé bláboly. Znějí mi dost výrazně jako argumenty frázemi zhlouplého soudruha z KSČ za éry socialismu - typický komoušský přístup a chování v té době (sprostota, blbost až hlupáctví, osočování, fanatismus). Každému průměrně inteligentnímu člověku, bude po přečtení těch tvých rádoby "poučných" příspěvků jasné, že to máš v hlavě dost pomotáno, o obecné slušnosti potom ani nemluvě ...
  • no jo a co až budou všichni umučeni? co pak budou ti lidé dělat? Asi pak takové lidi bude potřeba vyrobit ;)
  • A také jsi cinkal v listopadu klíčema ??? Pak si ale stěžuj sám na sebe !!!
  • To je kec. Prahu živila ta zlodějská ODSácko kalouskovská chátra tám, že z rozpočtu okradla celou zemi a nasypala miliardy zlodějům, korupčníkům, prostitutkám a hercům !!! Bez zlodějen se Praha rychle vylidní !!! Nemá tam ani trávu, aby se měli kde pást !!!
  • Souhlasím, ale když jsou blbí, tak ať si to vyžerou až do dna. Ale já jsem byl proti pravdoláskařům a začal jsem trpět hned, zatímco ti dnešní kuňkalové,měli z komunistických dob nahrabáno, tak si mysleli, že jsou v ráji. Jenže ono došlo-pošlo a už nepřijde !!! Jo, jen malá zmínka k slavnému II. důchodovému pilíři - v Maďarsku a Polsku jej zavedli dříve a lidé již tam měli slušné úspory a Maďaři jim už 50% znárodnili a Poláci to právě projednávají...U nás to zatím nehrozí, jellikož v těch důchodových fondech je teprve asi 300 miliionů Kč, takže na znárodnění a vykradení toho pilíře je ještě moc brzy, - ale prý nás to určitě nemine !!!
  • Až vychcípají všichni komunističtí teroristi, nebude na světě válek, ani hladu, a v Ostravě bude blahobyt!
  • Když si to nepamatuješ, tak proč si vymejšlíš nesmysly, ty blbečku ubohej. Samo, že jsme neměli iPady, počítače a bouráky, ale měli jsme radost zaživota a spoustu srandy. Ty jsi život ztotožnil s posloucháním žvástů, žraní zkažených potarvi, a hulení marjánky a fetování dsrog. pak máš jenom ty sladké sny, ale my jsme měli sladkou pravdu i lásku. Pravda, ne všichni, boháči a zloději byli v base, tam tedy to opravdu "ráj na zemi" nebyl. Zato dneska je vidět, jak zlodějům a korupčníkům ta "basa" opravdu chybí !!! Komunisté jim ji ordinovali správně !!! Proto ty komunisty také tolik pomlouvají !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit