Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by vyšetřovat "ovládnutí" všech podniků! To bychom se divili, jakých špinavostí jsou nabyvatelé schopni.
    Stačí, že nevyplácí na mzdách, to co by měli! (A ne jen to, co musí-pokud vůbec).
  • O stavu naší legislativy svědčí tento proces, který je ostudou pro naši republiku. Ostudou našich právníků a ministerstev. A to proto, že naši právníci, kteří tu berou takové obrovské částky za soudní pře a nově vznikající legislativu, nakonec jen přihlížejí, jak tento právní spletenec rozmotávají za ně ve Švýcarsku. Jak je možné, že naši právníci si nechají tak okatě ukrást tak významné soudní spory?
  • Je zajimave,ze po tech komunistickejch zlodejich jde justice statu,ktery neni clenem EU.
    • Bolševickejch... pablbe! *6*
  • Zda se ,ze Cesti "podnikatele",zapleteni do teto kauzy by nejradeji vse zametli pod koberec.
    Mozne je ,ze i Justice bude chtit prebrat z bezpecnostnich duvodu doreseni .Prece ,co je doma,to se pocita.A bude stacit,kdyz se objevi zname jmena,zcela "nevinnych"politiku.
  • Počínání milých švýcarských mongoloidů je jistě sympatické ale bacha aby jim nakonec
    Bradavková nedala pokutu za pohrdání českou justicí, kdo by se taky divil, že?! *5* *3*
  • Naši blbečkové (OČTŘ) můžou jen čumět.
  • My se na to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy díváme asi tak: Na dole ČSM ve Stonavě, vám každý důlní folovač řekne, že bývaly nomenklaturní kádr soudruh ředitel Koláčem privatizoval OKD podvodem. Když jej před léty zatýkali před televizními kamerami, tak si tady skoro všichni oddychli a mysleli si, že se spravedlnosti stalo zadost. Prd pravda, na druhý den byl za vhodně nasměřovaný obnos propuštěn na svobodu a od té doby si svoje pokurvené svědomí pokouší léčit východními meditacemi. Zdá se, že co měla a neudělala justiční mafie v Česku, musí za ní udělat justice ve Švýcarsku. A naši politici jsou zase zcela klidní. Jako by se vůbec nic nedělo. Naše soudy jsou nečinné a soudy v zemi, která s náma nemá nic společného, nám kupodivu uvědčují a soudí naše mafiány. kapitalismus je zrůdnost sama, to jsem věděl už dávno, ale že klesneme tak hluboko - tak to jsem netušil ani ve snu... Náš štajger vždycky říkal: "Kapitalismus je hnůj, ale až se vám kamarádi úplně otevřou oči a zjistíte, že vás ojebávají kde můžou, bude vám z toho na blití..." A měl synek absolutní recht...
    • To, co vidíte vaši optikou je pouze pozůstatek komunismu, jak učili rusáci. Zkorumpovaná policie, soudy, to je jak bylo, když udělal něco předseda strany, nebo z FS.
      Zde, ať je to manager nebo premiér soud neskloní, jak v praze, před pražskou politickou mafii, Klausem, Grossem, Bémem a ostatními mafiány.
      To, co jste chtěli, to jste si vybudovali, pokračování komančovských pravidel hry, které si v ničem nezadají s rusáckými praktikami - nevyhovuješ, tak polonium do tebe.
      Díky tomu, že je tisk svobodný, dnes si vše přečtech, před tím komančovské způsoby nikdo neznal, co se dělo tam či onde. Hlavně, že ti, kdo komanče podporovali Bobo, Klaus, Nečas, Zeman dělají jejich politiku dnes. Údajně pravicovou, ale opět podle rusáckého vzoru
    • Ještě bych dodal že Koláčkovi pomohl v tom marsmu Dlouhý ,který si teď hraje na hodného ekonoma.Měl sedět snníma na lavici. *9*
  • Díky Bohu za to že to šetří alespoň oni. U nás se nic takového stát nemůže protože
    naše prohnilá justice tyto velké zlodějny ve kterých jedou známá jména zametá pod
    koberce. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit