Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dd,

    tak to je relativní barbar a nelida ale také na druhou stranu je třeba si možná uvědomit že v těchto státech rodina (rod) znamená více jak u nás takže otec hájil čest rodiny ( kdo by unesl že jeho dcera je považovaná v okolí za běhnu a nedej buh kdyby otěhotněla s nějakým panem X kterému je ted bůh ví kde konec ) .... takže na jednu stranu mu rozumím ale i tak to neschvaluju. ikdyž co je větší hamba ? mít dceru běhnu nebo otce vraha ?
    • že se snad scházela s muži nemusí zdaleka znamenat, že je běhna, jak píšete. Jestli jste taky tak přísný k sobě jako jste k jiným...
    • a pak,že člověk je myslící tvor!!Po celoživotních zkušenostech o tom začínám vážně pochybovat.
  • je hezké jak tu jedni píší ve stylu "Dobře jí tak" a druzí se ohánějí morálkou a neuvěřitelnou krutostí otce. Kdo z Vás pisálků byl v Indii?
    Víte k posouzení toho činu je třeba znát mnohem více než že otec sťal dceru.
    1. Jakého byli vyznání? Budhisté, hinduisté, muslimi,....
    Podle víry je řízena i výchova a tím i žebříček hodnot a také vztah k životu a smrti.
    2. Chodila ta holka na procházky v doprovodu cizího muže nebo mužů (a jakého byl on vyznání?)
    3.Byla něco jako "rozvedená" nebo stále vdaná?

    Moc otázek na posouzení tohoto činu.Pro některá společenství, náboženství, je zabití z takového důvodu omluvitelné, rodině to získá ve společnosti ztracený morální a společenský kredit,...
    Kdo měl tu možnost pobývat déle v indii a trochu by chápal jak místní lidé nahlížejí na život, jak nahlíží na život a chování jedince náboženství (kterým jsou lidé silně ovlivněni) asi by mu chování otce nepřišlo divné.
    Jistě z pohledu západní civilizace je to kruté, ale není souhrn přísných pravidel a trestů tak trochu i výhodou? Vždyď spousta pisálků volá po likvidaci politiků za to co tu dělají mnoho lidí s tím souhlasí a v tomto případě jim přísnost příjde zrůdnou.
  • ooo, jak priserne, volaji utlocitni "civilizovani" evropane (cesi)...v dobe, kdy je nejaka cest, moralka, zodpovednost atd. kazdemu ukradena, se tomu ani nedivim *12*
    • Jo, dnes by již na to nestačil ani Sandokan !!!
    • ty jinej kraji tak si to prohlašuj a užívej u vás v tom jinym kraji a sem se ne..r!
  • No,že na ženské musí být přísnost,to věděli i naši prapředci v pravěku.Když si tehdy šel mladý muž ulovit nějakou ženskou.na sex,tak vždy vyrážel se stejným kyjem,jako na mamuta.Už tehdy byly ženské rozječené,škrabavé a kousavé.Od těch dob se ,pro nás muže,nic nezměnilo k lepšímu.
  • Co s takovou důrou ? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit