Přejít na výpis diskuzí
Otec kupónové privatizace Ježek promluvil: Vládu chválím, protože se opravdu snaží
8.6.2012 | Michal Polák
57 příspěvků
-
Praotec rozkrádání republiky z 90 let se ozval. Top 09 a čistá strana ? už jen tato věta stačí na pobyt v Bohnicích a svěrací kazajku. Lump Kalousek hnípe na financích už kolik let se soc dem i ods. Země pod jeho správou je zadlužená na kvadrát a pan neschopný nebo spíš všeho svinstva schopný pak rozešle složenky občanům at to laskavě zaplatí.
Knížepána poslat šupem do domova důchodců je to ostuda týhle republiky ! Bože jaký pablb ho mohl volit. V době kdy x tisíc rodin žije od výplaty k výplatě a tře bídu s nouzí tento otrapa chrápe v přímém přenosu ve sněmovně za těžký prachy.
Opravdu skvělá vizitka mafiánského finančního kapitalismu. řecko v krachu. španělsko itálie portugalsko irsko pár kroků před ním. O zubožené finanční trosce naší republice je zbytečné hovořit.
Kdo podporuje tzento systém který prokázal svou asociální zločinost a třídní boj bohatých proti obyčejným lidem musí být prohlášen za nepřítele člověka. -
Vy si myslíte, že mají cigoši dostávat ještě více peněz? Jako, že reformy postijují je?
Nemyslím si to.
Nepřizpůsobiví, kterým stát výrazně dotuje jejich přemnožování, by měli dostávat tolik, kolik si zaslouží. A jelikož pro stát jejich význam není žáden, neměli by dostávat skoro nic, jen to minimum, ale od 3dítěte ani kačku.
Každá země by měla podporovat pracující a potírat příživnickou svoloč.
Bohužel u nás stát potírá pracující a snaživé a podporuje právě tu svoloč. -
K p.Ježkovi se nebudu vyjadřovat,protože ho Klaus a spolek měli asi za pitomce.Bohužel jeho vyjadřování a politický turismus a žebrání o trochu smetany mě utěšuje,že by to nebyl můj přítel.Teď leze do řtě Nečasovi.Je to nešťastná povaha a člověk od,kterých jsem se vždy stranil.Proč razantně nevystupoval,když byl u lizu s Líznerem a věděl nebo tušil nepravosti.Tehdy policie ještě fungovala.
-
Lze věřit člověku, který chválí tuto vládu? Myslím, že ne. Reformy jsou určitě nutné, ale nesmí je odnést ti nejchudší, zatímco nejbohatší budou ještě bohatší.
Pokud posuzujeme kupónovku z šiešího pohledu, dopadla katastrofálně, ať už se na ní podílely fondy nebo nové vedení podniků, popř. státu, který vše doslova rozdal cizákům.
Hlavně, že jsi tehdejší vlády nenechaly od nikoho poradit a "hrdě jsme šli svou vlastní cestou." -
Vzkaz Alzheimerem zasaženému Ježkovi :"Si taciusses, philosophus mansisses" Prosím, aby mu jeho blízcí vysvětlili o co jde.
-
Vážený pisateli předpokládám,že to myslíš na Koženého atd.Protože jinak piš co víš bezpečně.Já znal všechny podniky a jejich výkonost v republice a když jsem je tam dal ,tak jsem byl v převisu.Tudíš těch pár šušňů rád vrátím,když se to vrátí před r.1989.Jednalo se asi o celkem 3500,-Kč.Ty se raději jistíš,že jsi neměl knížku a hraješ si na křišťálově čistého.Jseš stejný jako Kalousek,který raději odklonil majetek za 22 let na syny.
-
To není ekonom, ale zločinec! Rozbil a rozkradl funkční systém
-
Zase jeden z těch, co stáli na počátku rozkradení státu. Není divu, že chválí tuto vládu, která ždíme lidi proto, aby kmotříci, kteří ji dosadili, měli stále z čeho brát, když majetek státu je již pryč. Smutné je to, že až zde opět zavládne nějaká spravedlnost, budou lidé jako je Ježek, již po smrti a nebo nemohoucími starci. Jejich odsouzení tak bude bohužel jen formální.
-
Bodejť by si to nepochválil. Jedno přísloví říká: vlastní chvála smrdí. Kupónovou privatizaci museli vymyslet s panem Dybou když šli z hospody. Nápad jak se napakovat i se svými soukmenovci to byl geniální.
-
Těch pár šušní za knížku by dal každý, kdyby ten průmysl tady fungoval a rozvíjel se ...... Rekublika měla hodně KAPACIT.
-
Sohlasim s tebou, je to zloděj.
-
Klausův kamoš. DEBILOVÉ PRO S E B E !!!!!!
-
Vazeni pisatele,
Napadate zde tohoto ekonoma,muj nazor je,ze pravem...
Ale otocime minci,ve vasich pripadech jsem pro,abyste vratili do posledniho halere penize,jez jste diky one kuponove knizce ziskali *3* Doufam,ze budete pro.
Jen pro informaci,sam sem tuto knizku nevlastnil. -
Ten by měl už sedět. Jak může říci, že kuponové privatizace dopadla bezchybné? Tak proč firmy neplatí dividendy? Některé podniky byly normálně ukradeny a ne prodány. Kuponová privatizace je název špatný je to ekonomická likvidace! Prostě to je zločin na občanech. Tím to krokem jim byla ukradena velká část jejich majetku majetku .Nechápu drzost toho člověka!
-
Ty zmetku, Ty jsi stejný zloděj, jako celá koalice, všechni by jste měli jít za Ráthem. Ty pos*anej Ježku, je mi jasný, že si pochvaluješ kupónovou privatizaci, taky sis slušně nakrad. Kupónová privatizace, byla najvětší zlodějina v dějinách ČSSR a ČR, tohla nedokázali rozkrást ani Komunisti za 40let, co Vy za 20let.
-
Ježka do vězení
-
bodejť by ne, kdyby mu tu maxi riozkrádačku přišili, bylo by ouvej.....