Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nasrath!!!!!! *16*
  • On je hyperaktivní,a proto v tom kriminále,tak trpí. Také se nabízel,že by dělal pomocníka vězeňskému lékaři...Asi je narcis,ale také je jediný opoziční politik,z kterého ta pravicová mafie má strach...A jistě jste si všimla,že zločinci z ODS a TOP 09 před soudem zatím nekončí...A pí.Bradáčová ? Vždyť ona je sama zkorumpovaná tím,že stíhá jen ty,které ji kmotři z Plzně dovolí...Držím palce,aby spravedlnost padla i na ni a samozřejmě další korupčníky zleva,zprava...
  • Už máte v ruce něco konkrétního,aby se dalo zapojit ?
  • organizuje se výzva "Podpořte Davida Rátha" . kdo s sympatizuje bude moci poslat nějaký peníz na kauci. Když 140 000 sympatizanců pošle 100 kč, tak bude kauce, a Ráth bude opět v PS. Pravice se z toho pose....
  • Pane Oskare organizuje se výzva "Podpořte Davida Rátha" . kdo s sympatizuje bude moci poslat nějaký peníz na kauci. Když 140 000 sympatizanců pošle 100 kč, tak bude kauce, a Ráth bude opět v PS. Pravice se z toho pose....
  • Je to krásný chlap, tak proč by se ženské netočili. A s tou Bradáčovou je trochu jinak. Čas vám ukáže.
  • ODPOVÍM VÁM POPOŘADĚ-ano je co závidět,Vysočinaje hezká-na dovolenou ne v zimě.dále-asi jsem vám špatně rozuměla.Nemohu tedy pochopit,kde bral David R.vůbec čas na nějakou záchranku,i když jeho lékařské schopnosti nepodcenuji-já ho totiž neznám.Ale mnoho let zpátky si jej pamatuji ,že se pohybuje v politice.A s jeho atestacemi ,pokud jsen si vyhledala,nebylo všechno tak košer,nějaké podvody tam byly také a tatínek musil pomoci.Dále,všichni okolo mě se mají co ohánět,aby utáhli jednu domácnost-David táhne 2.A těch krasavic kolem něj je také hodně,jeho den má asi nějak víc hodin.A k tomu 2 funkce-hejtman ,poslanec,Stihnul toho opravdu hodně.A co se týče té zlé ženské-já j nejsem zlá,já jsem jen ráda,že se konečně začínají ty stojaté vody hýbat a jak vidíte,musila to všechno rozvířit zase ženská-BRADÁČOVÁ.a prosím,držme jí všichni palce-zprava i zleva.
  • ... také budeš senilní, senilní řeči máš již nyní :)
  • N I K D Y :)
  • Vy asi nejste zlá,ale velmi špatně informovaná a naštvaná,což naprosto chápu. Na záchrance pracoval Rath mladš,tzn.ten,který to od Vás odnáší za všechny ostatní lumpy ! Starý p.Rath má privátní ordinaci a co vím,tak jeho pacienti ho mají moc rádi...Závidím Vám krásy Vysočiny !!!
  • Je to tak, na internetu už je tak 5 let nejmíň, dříve kalil vody na Atlase ale když to přešlo na Facebook přestěhoval se sem, jinak je na tom zcela závislý, jako gambler na automatech, je zajímavé jak i na toto vznikne návyk tak silný že bez léčby se nedá odstranit
  • Vlastiku,nikdo neupírá Ráthum inteligenci a schopnosti.Jsou velmi chytří a taky velmi schopní,až jak vidno všehoschopní.Někomu stačí ukrást rohlík a někdo musí soustavně krást miliardy.A starý pán no coment-takový člověk přece nepatří už na záchranku.Měl si užívat důchodu a jestli má malý-jak doktoři naříkají,mohl vyrábět taky jitrničky a jelejtka .,jako paní maminka..VIdíte,jaké miliony nadělala.Mimochodem,kdosi to vypočítal,že jich musila vyrobit statisíce.Ti Roudničáci jsou tedy jitrnicožrouti,na to by se měl Heger podívat-toho cholesterolu.
  • I někteř Romové jsou slušní lidé a nekradou,nefetují,nevybydlují byty,atd.. A také někteří Romové doplácí na tento systém,který jim sebral práci-zahraniční dělníci plus čeští vychcánci říkající si podnikatelé,a také diskriminace kvůli těm asociálním Romům.. Petře,ty žiješ z práce či z dávek? Díky.
  • I kdybyste měla pravdu,tak vystudovat medicínu není tak snadné ,jako vychodit Plzeňská práva... Za další D.Rath dělal dlouho na záchrance,a kdyby Vám přijel zachraňovat život,tak byste ho odmítla a zavolala magistra Šnajdra ? Děkuji za odpověď-na tu záchranku !
  • Máte pravdu,že dře, jak vyhandlovaná kobyla,ani poledne nedrží !!! Je možná více vzdělaný,ale na dávkách bude asi,tak jako většina jeho komunity,protože u počítače sedí již několik let a 24 hodin denně !!
  • Ano všechno měl,tatínek mu vyšlapával cestičku,byl to takový samolibý Ken,ženy mu ležely u nohou,už nevěděl,co chtít.Nic mu nebylo dost.Moc sláva ,obliba v Hostivicích,rozdával peníze nás všeh a dělal ,že to dává ze svého.Ten pád je tvrdý,ale je to zbabělec,všichni okolo jsou vinni,peníze že by dal třeba na kampan ČSSD-třeba jo ,třeba ne-když jsou takový žlutoučký,S těmi se člověk těžko loučí.Tyto typy neumí přiznat chybu,prostě to bylrozmazlený fracek
  • Je jen jeden Pišta Žiga alias Petr, jinak je to Rom z Plzně ale jelikož ho už všichni prokoukli označuje teď své bláboly tečkou, nebo, Komunisti jsou zločinci!!!Ale jinak je to opravdu nezmar.
  • Kdo se tomu člověkovi chce takhle pomstít. Asi zloděj Kalousek. Jediný politik který jim uměl říct pravdu.Aza tuto pravdu musí ted pýkat. Jsou to lotři ta celá vláda.
  • Souhlasím, že za komunismu byli členové KSČ, kteří tím platili jakousi daň pro to, aby vykonávat (odbornou) práci, kterou konat chtěli a měli pro ni předpoklady. Znal jsem takové. Ale ti byli pouze u komunistů. Dnes to už neplatí a ten kdo se hlásí ke komunistické ideologii může být jedině zločinec nebo b.bec. Komunismus byl učitelem nacismu a můžeme proto také říkat, že "Někteří nacisté byli jistě zločinci,někteří nacisté byli slušní lidé,atd.. "?
  • Vlastiku,STB si vždycky vybírala chytré a schopné lidi,tak se nediv.Taky co s -lbcem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit