Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Je vidět že i Vy jste pochopil přehlédnuté antidatování při výrobě tohoto papíru. Dávám Vám plus.

  • Soudruh Bureš byl od r. 1982 veden jako TS a roku 1985 převeden na agenta!!! Musíš pozorně číst. Myslíš, že TS neměli své krycí číslo?

  • Karel

    Vázací akt byl údajně podepsán panem Babišem v nějaké pochybné kavárně v roce 1982 ale karta byla založena podle čísla spisu, až v roce 1985 jestli to tam nedodali příslušníci STB ne hospodářské kriminálky ve které byl sledován až dodatečně, ne kvůli finančním výhodám ale aby zakryli a zdůvodnili rozsáhlé a bezvýsledné sledování jeho rodiny spisu 25085 včetně syna a dalších asi 15 příslušníků jeho rodiny(nebo byli také "spolupracovníci" dokonce "agenti"), které se právě tento spis zabývá, tomu se říká vrtěti psem a my to těm pravým agentům nebo jejich rodinným příslušníkům žereme, neboť kdo měl, nebo držel tento falešný "kompromitující" materiál v držení než řádně skartovaní příslušníci nebo jejich rodiny.

    Pokud si pamatuji za totality a podle článků tehdejšího Rudého Práva(najděte si to) tak právě Babiš(údajně pašoval obrazy) a Štrougal(měl osobního doktora ze Švýcarska) byli předmětem jejich zájmu neboť Štrougal prosazoval reformu a Babiš byl jen prostě chytrý a to někteří soudruzi z Prahy kteří se báli o mnohaletá koryta a které by úspěšný člověk byť člen KSČ mohl nahradit.

  • Okoune, zase ti Burýšek znečistil Bečvu?

  • Jj - kdo to byl...?!

    Nebuďte slušnej...!

    Jméno...!

    Řekněte jméno...!!!

    To je ukázka výslechu STBáka jak vyšitá...

  • A také, chudák  - já tomu vůbec nerozumím...

    To je jeho častá odpověď...

  • vanhorne

    "nezapomněl na výcvik v STB"

    Co se v mladi naucis, na stara kolena jako bys nasel, prislovi na neho usite.😀

  • vanhorne

    "Za vládu zodpovídá premiér  ..."

    Co muze chudak delat? Nikdo neprisel, nikdo mi nic nerekne, ja o nicem nevim, vsichni me pomlouvaji. vsichni mi zavidi, vsichni mi hazou klacky pod nohy.

  • CHACHACHA dědo sedláku, to se ti zas povedlo! Absolutně mistrovský příspěvek. Tak ty vyhlášený zdejší sprosťák jsi pohoršen?Ty zdejší prasič diskuzí, by jsi chtěl vylučovat?Komiku. A zas napiš, že trváš na tom, aby jsi tady byl oslovovan Pan nebo dokonce s velkým "S".

  • josef.chmela

    Neřeším kdo může za úmrtí skoro 30 tisíc lidí s kovidem. Ti lidé zemřeli demokraticky a na správné ideologické a politické straně. A to je hlavní. Musíme to vše vnímat politicky, hlavně politicky. Také jak by to vypadalo mít tady zaneřáděné zdravotnictví nějakou vakcinou z Ruska nebo Číny. A co teprve ti lidé naočkovaní těmito vakcínami, co kdyby po dávce vakciny začali myslet nedemokraticky, politicky a ideologicky jinak. No to by tedy nešlo, jak by se na nás pak dívali přátelé teroristi z USA. Jak už jsem psal, musíme myslet hlavně politicky.🙂🙂🙂

  • Nevím, jestli vláda poslouchá pár pražských křiklounů  z ulice.- pokud je tomu tak, potom všechny nastávající průšvihy ( slušně řečeno) má na svědomí...

    Za vládu zodpovídá premiér  ...


  • josef.chmela

    Ty jsi na tom stejně jako ten "wostok" jen s tím rozdílem, že ty své hlouposti píšeš čitelněji.

  • Prosím vás, blokujte už toho negramota wostoka. Ten dokáže znechutit celou diskusi , nebo je to příznivec toho slovenského přivandrovalce. Mě by jen zajímalo, kdo dal Burešovi občanství české?

  • josef.chmela

    Takovéto opětovné rozvolnění je blbost. Minimálně do konce dubna měla být opatření stále stejná. Při počtech nakažených, co máme my a začínáme rozvolňovat, tak např. Německo, Francie a pod. státy přitahují šrouby v omezování všeho. Opravdu nechápu proč vláda a její odborníci poslouchají pár pražských křiklounů z ulice.

    V květnu tu máme další vlnu pandemie.

  • Soudruh Bureš nezapomněl na výcvik v STB - podrazáctví, lhaní do poslední chvíle...

    Myslím, že si Blatný oddechne...

    Spolupracovat s někým, kdo jen rozkazuje, přikazuje a vždy jen musí být po jeho vůli - tak to je jen pro bezpáteřní, podlézavé povahy...

    Čtvrtý ministr za půl roku - tak to není chyba v ministrech...

  • Karel

    Kolikrát už "média" informovala o odvolání ministra zdravotnictví ve kterém jde o pouhých 300 miliard našich peněz.

    Střídání ministrů zdravotnictví není jen problém této vlády ale i těch předchozích po revoluci, jakoby to bylo úmyslné střídání volených zástupců vládou, kteří než se zorientují v toku velkých peněz, o které jde především bývají odejiti.

    A nahrazeni novými kteří nic nevědí o úřednících na ministerstvech, ředitelích nemocnic  a podnikatelích a lobistů typu Janoušek napojených na státní cecík.

     Léky jsou po drogách,  největším byznysem pro ty kdo je obhospodařují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit