Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No COMMENT


    Může mi někdo vysvětlit, PROČ stojí Plzeň "12" v Německu méně než u nás? Nebo je jeho kvalita tak nízká, že dáváme Němcům slevy ? Při jejich cca 4x vyšších platech? Nebo je Plzeň 12 u nás tak přdražená, že by ji Prazdroj venku za naše ceny nebyl schopen prodat?? Proto se ptám a zajímala by mě odpověď z Prazdroje..!!Ještě že veverky na takové věci poukazují !!
  • VV jsou kokotníci prolhaní, dávno zapomenutí! Tak se nepřipomínej kašpare!
  • Jak je možné, že jsou ceny základních potravin v Německu a Polsku mnohdy nižší než u nás??? Zvláště v Německu, kde jsou platy v průměru 4x vyšší..?Je zajímavé, že dokud na toto téma neupozornily VĚCI VEŘEJNÉ, tak to nikdo neřešil. A nyní všichni poukazují na to, jak je to zvláštní..Co VŠE se musí stát, aby se věci pohly kupředu? Každopádně jedno velké díky VV!!!!
  • Ještě se podívejte na hady na Praze 11.
    Jinak Havelka má pravdu.Mě také zajímá proč ta slavná pravice vytvořila takovou drahotu?
  • Jak to je s potravinami v Německu?
    Věci veřejné opakovaně upozorňují na vysoké ceny potravin v ČR, které zvýšením DPH ještě vzrostly. Drahota je zapříčiněna pokřivením tržního prostředí, za které může špatný zákon o významné tržní síle. Ten jde na ruku velkododavatelům jako je Andrej Babiš nebo Plzeňský Prazdroj.Nákup základních potravin v Německu vyjde o 1/4 levněji. Průměrná německá mzda je skoro 4x vyšší než ta česká...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit