Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen si pindej babo, stejně vyhraje ANO. Jako v celý republice!

    • Áno - to je ta smečka pobudů imigrantské koblihářské megazlodějské vtěrky - jakéhosi komoušského konfidenta - ufňukané plačky Bureše/babiše?????

      No to se máte čím chlubit že volíte takový lidský h.n.ů.j.

      A ánnno pokud už se vtím chlubíte tak alespoň ležete že ta vaše smečka vyhrála v dlé republice. Ale vždyť on vlastěn u Áááno je lež, podvody, křivárny,.... atd. až na prvním místě že Áááno.

  • Konečně. Skvělá paní soudkyně, která se dokáže řídit jak literou, tak duchem zákona. 

    Bohužel v této republice je spousta lidí, kteří si pletou noviny s reklamním letáčkem a považují to za normální. 

    Je to stejné, jako kdyby soukromá firma provozovala veřejnou dopravu a pak vozila lidi tam, kam sama chce. To přesně dělá spousta médií, nevyjímaje Mladou Frontu nebo Lidové noviny. Za 329,- Kč měsíčně se chci dozvědět fakta a ne číst výběr manipulativních komentářů nebo "nedajbože" blábolů z Aeronetu. 

    Totéž ČT, která bez uzardění porušuje Trestní zákoník, zveřejňuje rozhovory se zločinci z KSČM a servíruje nám jejich odpornou fašistickou propagandu.

  • Tak jsem večer chvíli přemýšlel. Když nelze ovlivňování médií a zneužívání moci tolerovat - tak co s tím můžeme dělat, paní soudkyně?

    Znárodnit média? Učinit státní moc bezmocnou (ona na tom už tak pracuje dost sama)?

    Neovlivňují média více třeba "zapálení svazáci" ze zpravodajství ČT 1 víc než provozovatel stanice (Česká republika)?

    Jak paní soudkyně chápe "zneužívání moci?" Jaký je rozdíl v účelovém využívání moci a jejím zneužití ve společnosti, kde je všechno na úkor někoho a nečeho jiného?

    Raději si dnes večer přečtu Káju Maříka.

    • Česká televize patří sama sobě jako t.zv. veřejnoprávní společnost a sama se tedy i provozuje vlastními samozápalnými svazáky.

      Jinak souhlasím a jelikož jste usurpoval Káju Maříka, sáhnu po Broučcích.

  • dzixy
    Ať bylo ve Strakonicích jakkoliv porušeno předvolební klání politických stran, musím souhlasit s komentářem politologa týdeníku Reflex Stanislavem Balíkem. Zdůvodňování soudkyně se zdá až příliš "politické a manifestační" a některé běžné zvyklosti soupeření politických stran hodnotila jako "důkazy porušení volebního zákona"". Doufám, že to občané - voliči Strakonic nezapomenou a u voleb ukáží, koho chtěli volit.
  • I soudkyně, paní Kučerová by mohla (při jejím vzdělání) pochopit, že pokud se mohou média stát majetkem jednotlivce, tak mu ten majetek musí sloužit. Jinak by to ti dobráci nekupovali (i s redaktory).

    Dokud budou mít zvolení lidé moc - bude jim také sloužit.

    Paní soudkyně by mohla zakázat déšť a sluneční záření. Žijeme v reálném světě.

    Život lidí řídí média - podívejme se na aktuální horečku kolem Huawei. Každý víme skoro - nic, ale diskutovat a dělat závěry budeme všichni. Chudák pravda. ☹

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit