Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivislo

     My sankce, Vrbětice, Koněva atd- oni migranty. Má s tím někdo problém?

  • Od chvíle kdy si Polsko 

    Na své území pozvalo válečného ďábla musí hrát podle USA not.

    Sklad APS funguje jako strategický odstrašující prostředek, protože umožňuje velmi rychlé rozvinutí velkých bojových jednotek. Slouží také jako jasně rozponatelný znak odhodlání Spojených států v případě potřeby se vojensky angažovat v oblasti.

    Americká armáda má APS v Jižní Koreji, Japonsku, Kuvajtu, Kataru, na ostrově Diego Garcia, dokonce i na základně Guantánamo na Kubě. V případě Evropy se APS nalézají nebo budují v nizozemském Eygelshovenu, německém Dülmenu (ale také v Mannheimu a Miesau), belgickém Zutendaalu, italské Livorni a zmíněném polském Powidzu.

    • Buď rád, že máme Američany jinak už by se v sobotu zas chodilo na brigádu na subotnik. Američané chrání obchodní zájmy na celém světě, aby to fungovalo a co chrání rusové? V Americe se každý snaží, aby to šlo to u nás ne a v rusku taky ne. Prostě teplý šolich pro kamarády a příbuzné nuda a býda nemám zájem.

      • Doufám, že si děláš legraci 

        USA brání pouze svoje zájmy pokud jim někdo nevyjde vstříc tak to začíná sankcemi a končí bombardováním žen a dětí v mírumilovných městech.


    • vlecny dabel je br

  • Když Orbán nechtěl přiběhlíky v Maďarsku,vysloužil si od EU 'prokletí' a neustále mu to všichni předhazují.Lukašenko by tedy měl od EU dostat vyoké ocenění a odměnu za pomoc migrantům co touží žít v celé západní Evropě a propagovat tam islám.

  • Není hezké že Poláci jsou tak protimigračně a nacionalisticky zaměření. Zvláštní, že když takhle u nás mluví SPD, tak dostává nálepku "fašistů". Ale když se tak chovají Poláci, tak jako co? Nic se neděje? Poláci by se měli inspirovat u svých německých dobrodinců, s nimiž mají tradičně dobré vztahy a sami zachraňovat a odvážet migranty v komfortních autobusech z běloruského totalitního pekla do své příkladné demogracyje. V ČEM JE PROBLÉM????? 😉

  • No a co jiného čekat od prašivé komoušské bestie jakou lukašenko nepochybně je, zvlášť když je podporován nečím tak odporně podlým, křiváckým lidským hnisem - Kremelským skřetem KGB-ckým zparchantělcem putinem. Že ano.

    • Vem si prášky 

    • Je morální povinností každého uvědomělého demograta, zachránit Lidstvo před hrozbou komunismu. Poláci by měli odvézt z bídného bolševismem nasáklého Běloruska každého utečence který bude chtít. TY SNAD NESOUHLASÍŠ? Chceš, aby Lidstvo úpělo v bolševickém jhu???  Nečetl jsi stranické pokyny demogratů Pirátů? Neodsuzuješ fašistické praktiky SPD? STYĎ SE......!!!! 😯 

    • KIMCID

      Ale copak ty bys jako uprchlík chtěl žit v jeho ráji? Tak že je posílá dál no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit