Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak především: Když byl diktátor Janukovyč nahrazen zásluhou policejního převratu mnohem horším diktátorem Porošenkem, tak to byli naši "novináři" a pseudopolitici Kalouskovského typu radostí bez sebe jen proto, že ten ještě horší ha.zlík byl (na rozdíl od Janukovyče) protiruský.

    Když se psychopatka Savčenková naprosto jasně projevovala jako agresivní a paranoidní šílenec před ruským soudem, kde byla spravedlivě odsouzena za válečné zločiny, tak to měli titíž "novináři" a pseudopolitici Kalouskovského typu plnou hu.u keců o zmanipulovaném nespravedlivém soudu.

    Současné dění kolem té psychopatky si ale tihle pseudodemokrati už nějak nejsou schopni zdůvodnit, takže zalezli a dělají mrtvé brouky.

    Já jsem docela zvědavý, co se bude na tomhle území, jehož jedna část byla kdysi centrem Kyjevské Rusi (další část patřila v minulosti k Polsku, resp. Litvě nebo společnému Polsko-Litevskému státu, jih střídavě Tatarům, Turkům, Bulharům, Mongolům a Rusům, nemluvě o nejkultivovanější části obývané Rusíny a patřící v nedávné minulosti k Rakousku-Uhersku, a pak k Československu, podobně k Rakousku-Uhersku patřily i území Haliče a Bukoviny) dít dál. Zatím jsou u moci duchovní potomci fašistů, kteří ve čtyřicátých letech vítali Hitlera jako osvoboditele, ale pokud to dopadne tak, jak to zatím vypadá, tj. že volby vyhraje neschopná (bl.á) blondýna-krasavice s copem kolem hlavy (myslím že jen o něco menší psychopatka než Savčenková), tak je možné úplně všechno... (třeba i návrat Janukovyče a usmíření s Putinem ???)
  • když Naďa byla v ruským vězení a útočila na Putina, byla pro fašistický ukrajinský Chazariát vlastenkou, obdivovanou hrdinkou i našimi českými neocony z TOP-KDU-ČSL. Ale když zjistila, co je Porošenkona vojenská Junta zač, musela být odstraněna jako kolaborant, zrádce národa, terorista. Pořád stejná písnička od totalitních a fašistických režimů, když zobeš z ruky jsi náš hrdina, když nejdeš s námi, jsi nepřítel režimu, mi pak s tebou zatočíme !!!
  • Padouch nebo hrdina? Jestli bude pro USA a NATO tak HRDINA ! Ale když bude chtít
    opravdu nezávislou Ukrajinu a nebo nedej bože orientovanou na Rusko tak PADOUCH !!!
    • a denní dávku blbosti máš vyčerpanou, že? A zas piš velkýma písmenama.
      • Když na to nevidíš,pujč si Drahošovy super WS brýle s tak čirými skly,ze je Svět neviděl!))
        Drahoš a ty,takové JITRNICE co Svět neviděl. )))
      • Má pravdu.
  • Jak to, že euroatlantickým demokratům najednou nevadí, že je Nadja ve vězení? Když byla v ruském vězení, tak se mínili všichni pomátnout. To byla samá petice, samá výzva, teď ticho po pěšině. Jako by jí nikdo ani neznal, jako by na ní všichni zapomněli. Copak se stalo? Já tomu vůbec nerozumím? A že ani naší bojovníci za demokracii a lidská práva nic. Roztomilý kníže, nic, Mirek Kalousků taky nic. A co američtí a evropští soudruzi? Taky nic. Že by najednou všichni ztratili zájem o demokracii a lidská práva?
    • Chlapče,tady nejde o demokracii a lidská práva.Tady jde o Kalašnikovy a přípravu krvavého puče.Tady z toho ani Kalousek neudělá plebiscit lidu.Buďme soudní.Potřebujeme Ukrajinu celistvě svobodnou,demokratickou,prozápadní.Revoluční hroty by ji zavedly jinam.
      • No ono to, co se nazývá Ukrajinou, má k demokracii a svobodě o hodně dál, než třeba i Rusko. Jen si vzpomeňte na nedávnou historii a na jejich "prozápadní" (hitlerovskou) orientaci během druhé světové války... Nebýt toho, že je Rusové vzali po válce opět pod svá křídla, tak by byli mezi poraženými fašistickými státy.
      • Jeden krvavý puč už byl deklarován jako legitimní demokratické svržení vlády a prošlo to, tak proč by to proboha nemohlo projít znovu?
        • Společnost nelze donekonečna propučovat a prosvržovat při jejím demokratickém svojcnu.Tam musí konečně zapracovat demokracie.Jinak nestojí za nic, je zralá na totalitu.
  • Jen se divím že tady není uvedeno že ji určitě k tomu navedl Putin..
  • at vám to vysvětlí velký květinový ukro-gentleman Kalda Kalič a Hajný s ozdobnou dýkou ! *1* *1* *1*
    • To taky neznám.Ukrajinci,nemohli byste býti krajinským poznáním Vašich buditelů Kalda Kaliče a Hajného?Hajného s ozdobnou dýkou,abych se opravil.Nejsou Vašimi Cimrmany?
  • skutečně ji zavřeli za pokus o převrat? Není to třeba za kouření na veřejnosti? Já jenom soudím tak dle fotky a současného protikuřáckého tažení....
  • Pikantní a zároveň příznačné je sblížení N. Savčenkové a Kalouska.
    • No jo, máš pravdu: oba neustále vykřikují věci, které nikoho nezajímají a na které se jich nikdo neptá.
  • se brání bajkami že to byla jako recese a sranda a podobně. takové kraviny může vyprávět u sebe doma v rodné zemljance. Ale jak to vynese z podzemí na povrch musí si dát pozor.je dobře že jí konečně někdo zatne tipec, protože její drzost a neomalenost nebrala mezí.Přejeme krušné chvilky na vazbě, hrdinko!
  • ...konfliktu na Donnbasu.
    A není to málo, Juro Justoviči?
    • Tak málo asi znám Ukrajinu."filiusi",pomozte.
      • Das Donezbecken (ukrainisch Донецький басейн, Donezkyj basejn; russisch Донецкий бассейн, Donezki bassein), kurz auch Donbas (ukrainisch Донбас) oder Donbass (russisch Донбасс) ist ein großes Steinkohle- und Industriegebiet beiderseits der russisch-ukrainischen Grenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit