Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak už tomu 21.12.2012 začínám věřit. Ne, že bude konec světa, ale že je to začátek nového, snad lepšího. Já si osobně už nic horšího než Nečasovu vládu nedovedu představit.
    Ale to jsem si už myslel i u Topolánka, a šeredně jsem se spletl.
  • Už aby ta prokletá vláda tyranů padla a nastoupila nová - lidská, v čele s KSČM a ČSSD !!!
    Předělat by se měly všechny zákony, hlavně ty, co jsou namířeny proti pracujícímu lidu a chrání a z výhodňují jen pravičáckou zlodějskou pakáž.
    • Tak větší pitomost jsem dlouho neviděl. Že tato vláda je špatná je jasné, ale tyranská? prosím Vás, pod pojmem tyranská si představuji opravdu něco jiného, třeba zrovna tu vládu, která tu byla před rokem 1989. Mimochodem, její nástupkyní tj. KSČM Vy nazýváte lidskou. Nevím, zda jste tak hloupý, neuvědomělý nebo jen rád provokujete, ale KSČM není o nic lepší, než její předchůdkyně. Co se týče ČSSD ta také není lepší než ODS nebo jiné další strany.
      Tady lidé pořád řeší pouze důsledky, nikoli však příčinu. Chceme li udzravit republiku, musíme změnit ústavu, změnit systém vládnutí atd. (a tím nemyslím diktaturu). je nutné zakomponovat více přímé demokracie, ale už do těch politických stran jako např. aby předsedu a vedení strany volila celá členská základna a né jen pár vyvolený, je nutné, aby byl zaveden politický rozsudek (po vrozu USA) tj. že za určitých situací je možné zbavit poslance či senátora jeho mandátu atd. atd.
    • Jako moc pěkný přání ale,a to je to velké ale.Demokracie neexistuje!Je diktatura kapitálu a nebo proletariatu.Jakákoliv vláda nemůže nic dělat,protože celá republika je v rukách cizího kapitálu a když tak ten se stahne a bude ještě hůř!!!Za druhé soc.dem.je taky kapitalistická strana a KSČM je pod vedením Filipa a jeho kolegů jen levé křídlo soc.dem.No a třetí když by i chtěli něco změnit tek podplatí pár /jako levicových poslanců/ a je po většině a maximálně do dvou let zase padne! Holt je to na dlouho a nebojím se napsat,že to bude ještě stát mnoho obětí!
  • Premiér Petr Nečas (ODS) tímto krokem nadělil občanům k Vánocům levicovou vládu. Dnes to řekl poslanec a místopředseda strany LIDEM Viktor Paggio.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    levicová vláda je mi lhostejná. MUSÍ SE ZMĚNIT REŽIM. JINAK TO NIKAM NEVEDE. ovšem je zajímavé jaká jména se ve vládě za neznámou nikým nevolenou stranu LIDEM objevují. Peake (Pizza) Paggio....všechno italské, žeby narážka na Camorru? no aspoň máme jasno kdo v tomto státě vládne *3*
  • Tento stát už nezachrání nic a ani nemůže, je rozkraden rozprodán a zdevastován, takže je jedno jaká bude vláda.
    • To je špatný přístup, i když jsme v pr de li, vždy se dá začít s iniciativou z novu, chce to odhodlání, snahu a přísné soudy, pak to vše půjde, jako v lednu 1968, lid má snahu, vláda, tahle, ne, ta jen krade do kapes a občan, občan jen platí.
      • To by jste musel přepracovat fungování společnosti od začátku, prostě právní stát je špatný stát, v takové společnosti se budou vždy vychcánkové schovávat za paragrafy. Koukněte na vládu, to je jedná velká nepropustná zeď.
  • Samozřejmě,že nikdo z *12* *12* *12* LIDEM nechce odejít,jelikož je zde stále plat poslance a další funkční požitky.Takže zase prd do davu. *1*
  • Vašek Klauzú si ještě užije,než zkončí.
    • Že by TunelDědek ještě stihl jmenovat Komunistickýho Premiéra !!!!!
  • Chceme dělnickorolnickou vládu. Jen ona najde pochopení u těch ušlapovaných obyčejných lidí.
    • Nech si ty komancsky propagandy a prober se, na uslapovane lidi se ti kazdy vykasle i ti komunisti, ti uplne nejvic ze vsech. Nikoho to nezajima, kdyby jo, tak by urcite nekdo neco delal a deje se neco, ne, vsichni nadavaji a to je tak asi vsechno. Asi si kazdy musi pomoci sam, cus. *11*
  • Tuhle utrápenou a vytunelovanou republiku zachrání už jenom vláda národního usmíření (bývalá NF) na čele s jedinou neposkvrněnou stranou, která chce pouze blaho obyčejných lidí - nositelky světlých zítřků KSČM.....
  • Mouřenin splnil úkol a může jít. ODS použila Lidem na protlačení restitucí a balíčku a nyní už je nepořebuje. Jsem zvědav zda Lidem budou mít odvahu jít do voleb po kterých podle mého skončí.
    Optimismus lidí co věřej levici je také ale naivní. Jednak stát je rozkraden a zadluženej na generace dopředu takže ani ksčm nic převratného nedokáže.¨A soc. dem má stejný problém s kmotrama a skandálama kolem korupcí a klientelismu jako ODS.
    Navíc jsou rádi že DPH za ně zvedla ODS a Topka a nemusej tento problém řešit oni.
    Jasně říkaj že ho nesníží ale nechaj tak jak je. Farizejové.
    Dnes to psal dobře Halík. Tzv. pravice je v koncích díky své arogantní hloupé politice ale je s podivem že tzv. levice nemá nespokojeným lidem co dát.
    • Pouze iniciativa obyčejných lidí, jejich um, obětování se pro věc a čistota myšlení může zachránit nás všechny, zlodějna musí být potrestána a musí být nastolen řád, rozkradením 500 miliard Eu se současná vláda pouze přihlásila ke zlodějně, kterou zde zavedla ODS, Klaus a jejich přisluhovači, soudci, státní zastupitelé a řada dalších dacanů.
  • Co je to Paggio,to je italský skůtr nebo co to je.
    • Nepouzitelny toaletni papir... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit