Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhle divoke narody snad neznaji pohodu u more,mir...Jiz deti nosi zbrane,jsou tak vychovani valcit..,je to jejich mentalita..Rodice daji dceri bomby kolem pasu a jsou hrdi,ze vybuchla a podilela se na atentatu,co byl pro ne dulezitejsi,nez zivot dcery.,jsou ruzne pripady...Je s podivem,ze je porad zbrani i u chudych dostatek,ze maji cim porad leta bojovat...
  • pákistánci by udělali nejlépe kdyby na své domky namalovali terč *1*
  • Je jasné že tak velký a vzdělaný stát jako je USA má plné právo určovat kdo jsou jeho nepřátelé a dle možností je eliminovat i na cizím území. Těch pár omylů se zabitými civilisty lze snadno ospravedlnit. Je jasné kdo má finanční a technologickou převahu nemůže brát zřetel na zaostalé národy s uspořádáním a zvyklosti nekompatibilními s vyspělou demokracií západního světa, který již vypotřeboval své nerostné bohatství a požadavky zemí které ho mají přebytek ohrožují blahobyt.
    • Adolfe, kdy jsi se probudil? Za ta léta jsi názor nezměnil. Nadlidi jsou pořád v oblibě. Kdysi to byla rasa, dnes je to zaostalý národ. Ty se samozřejmě považuješ za vyvoleného. Kdyby se měřilo IQ, tak by jsi to koupil jako ti pasáci koz.
  • Goebbelsovska pro-teroristicka propaganda zamerne zamlcuje, ze teroriste se ucelove schovavaji v civilnicjh objektech a jejich blizkosti, vcetne skol a nemocnic, aby zpusobili co nejvic obeti a mohli takovymi manipulacemi pak ovlinovat svetove vrejne mineni hlupaku, kteri o pravem stavu veci nemaji ani tuseni. *16*
    • Ale tohle dělají všichni terorosté na světě, to není žádná novinka ani pro Vámi prapodivně nazvanou propagandu.
      Když na takové zabíjení máte jasný názor, tak zkuste amíkům poradit něco lepšího, než sedět v teple a málem si házet mincí, jestli tihle lidé jsou teroristi nebo nevinní lidé.
      Chápu, ono je to vyjde levněji, než tam osobně dorazit a věc prověřit. Než aby riskovali život svých vojáků, tak raději pozabíjejí nějaké pohybující se kostičky a budou věřit, že mezi nimi byl nějaký místní terorista.
      Zabíjet se prostě nemá a amíci nejsou o nic lepší než ti, kteří jim občas ublíží...
    • Slečno Radko víte kolik miliard dolarů stojí takové letadlo vyrobené k mírovém misím bez rizika pro ochránce světa USA.
      Problém spočívá,že v světě není dostatek vzdělaných pedagogů ani politiků,což lze vyčíst i z debaty,neb většina osob považuje USA za agresory,aniž by zato mohli.
      Jugoslávije vytvořila své trauma občanské války kde bratra vraždili bratři,tak zato mohou USA,to je na Balkáně trend nevzdělanosti a v USA je trend nevzdělanosti,že se tam nesmí pít pivo a nesmí být nudisti.
      V české republice je trend nevzdělanosti,že byla velká a malá kuponová privatizace a muže zato KLaus,ač komunisti si připravili reformy pro sebe a vytvořili demonstrace na Václavském náměstí k výročí Palacha a mylně se vykládá žeto připravil Havel s studenty ač nikdo nesměl studovat,jen děti soudruhů.
      • Tak, že nemohli za to, že svrhli Sadáma, že má jaderné zbraně? Víte jakým způsobem to zjistili? Mučením, zrovna tak se přiznávali čarodejnice. Obvinili ho že může za 11. září. Nyní se ví, že za to může Saudská Arábie a protože je to přítel, tak se o tom nemluví. Zranva tak nemůžou za May Lei, kde povraždili přes 700 lidí, včetně dětí. Důstojník, který to nařídil byl sice odsouzen na doživotí, ale USA nemůže za to, že byl po jednom měsíci vězení omilostěn. Nevím z hlavy na jaký ostrov se USA jednotky vylodili pod záminkou, žeč jsou vězněni, jejich studenti. Po svržení vlády se zjistilo, že studenti nikým vězněni nebyli. --- Povídejte dál, jak jsou hodní a za nic nemůžou. :-)) Leda, že jste učitel a tato moudra máte v osnovách.
      • Ty nejsi nespokojený občan,ale poskok kapitalistů a západu !! Nikdo z KSČM nekrade ! Všechny zlodějny jsou výsledkem kapitalismu,který tu už je 25 let !!
  • ne každý muslim je terorista ale každý terorista je musilm
    • muslim islámista terorista nebo ne,tak jsou podřízeni většinovému myšlení,USA vytváří světovou ochranu vůči zlu HOwg.
  • Ti Pákistánci i jiní, kteří umírají díky USA a jejich dronům vůbec nechápou a nechtějí pochopit demokracii made in USA tu úžasnou , svobodu, lidská práva, humanitární bombardování. Jak krásně se nyní všem umírá ,když USA je zabíjejí s plnou pusou právě těch lidských práv, humanity, demokracie a svobody a oni ne a ne to pochopit a přitom je to tak jednoduché jako jedna a jedna jsou dvě.
    • Až ti budou islámští náčelníci diktovat co smíš jíst, pít, oblékat a čemu věřit, tak pochopíš.
      • Proč by to dělali ?
        • Proč to dělají tam kde vládnou teď? Smyslem jejich života je zvítězit ve Svaté válce a prosadit islám na celém světě.
  • Když se kácí teroristický les, létají teroristické třísky.
    • Bacha, aby se nekácely i jiné lesy a nelétaly i jiné třísky, je k tomu našlápnuto velkou USA botou.
  • UKažte tváře unosců a ukažte tváře bin Ladina jeho postřelených žen a dětí a obětí alkájdy při utoku na New Yourk by se hasiči kteří zahynuli při blbosti rozkazu New Yourku Starosty žida ,že nejdřívě musí zahránit tuny ceností stříbrné a zlaté pruty canadské banky centra dvojčat Mrakodrapů Menhetenu by se oběti hasičů nevešli na danou plochu,Zlo plodí další zlo a umělci Pakystánu nech se naučí impresionismus francouzské školy malířství,které považovali za blby a nemohli prodat své umění,obdobně jako lakotná církev si nechala zkrášlit kaple freskami až se ztoho umělec zbláznil chlastem,neb musel přemalovat vše jinak mu odmítli zaplatit,takže raději fotit,neb když něco zmizí,dá se znovu nafotit,jen fotáky jsou drahé a dostávají je jen blbci co fotí reklamy a nějaké katalogy ato ještě čuši ze Slovenska,neb Babiš vlastní noviny i časopisy ,časoipisy Aha blesk to je odpad focení a terčem jsou jim herečky,které zneužívají jako k nahotě maximální,když ty články čtou cery Any Geislerové tak naně lidi hledí jako na postižené,ač taková herečka nemá zapotřebí,aby oni Aha Blesk psali,neb to jsou noviny pro ukrajince a lidi nízké inteligence.

    nespokojený občan Antonín veze kmín veze Kaču na tragaču zakomín takové básničky říkali namrskačku ogaři nezkažení světem umělé inteligence
  • Jenom americkej srab shazuje bomby na civilni obyvatelstvo.
  • Ručníkaři jsou prasata ,ale amici tam nemaji co litat dronama.každopádně oboum stranám přeji brzký zánik.
    • Blbe jeto nákladný boj mnoha miliard vynakládaným kvůli terorismu a drogám v zaostalích státech islámu a utlaku žen i dětí .
      USA dává do vývoje takových letadel na ůkor občanů ,občanů USA,kteří by měli mnohem větší sociální zabespečení v nouzi a nemocich.
      Tací islámem dementovaní křováci Pakystánu nemají sestřelovat letadla ,která mají výhradně dobročinný učel vůči světu ,který má být normální to co ukazují a napsali ktom novináři nějaký článek je fotka premiérky Buthové z dětsví,a fotka znásilněné Indky v Autobuse ,kterou operovali v GB,takže není nutno číst ale vlastní usudek,neb umělce by postřílel totalitní systém blbců Pakystánu

      Ton.
      • blb jsi ty
      • AL-Kajdu si vychovaly a vypěstovaly i vyzbrojily USA, a poté zákonitě sklízely plody své práce.. Ty naivko, Tone, USA vůbec AL - Kajda nevadí na blízkém východě, klidně ji i se Saudi využívají k boji proti Sýrii, v Lybii i Libanonu, nevadila jim ani v Jugoslávii, na severu fašisté Ustašovci a dole kosovsko-albánská teroristická organizace UCK s bojovníky AL-Kajdy v jejich řadách, obchodují pouze s drogami a lidskými orgány, ovšem nyní za tichého souhlasu USA, protože si pěkně společně odtrhli od Srbska , aby tam Amíci postavili svoji vojenskou základnu NATA-.USA , největší v jižní Evropě. A na Ukrajině to jede opět podle tohoto scénáře - fašisté - banderovci, ultranacionalisté - v čele s Muzyčko, toho se nyní už demokraticky a lidsko-právně zbavili , s Dmytrem Jarošem a s představitelem Al-.Kajdy na Ukrajině Dokem Umarovem.

        Ukrajinský terorista napojený na Al-Káidu a nacista bude kandidovat na prezidenta, vítejte v realitě 21. století, kterou vytváří EU a USA.

        Jsi retardovaný, uplacený nebo tak hloupoučký a pitomoučký?
        • DEbilové Jugoslávci si válku vyprodukovali sami neb se nedomluvili na samostatných státech Jugoslávije,jako by Srbům netsačil Dunaj a urodná pole,tak zautočili na nejslabší Bosence.Takže Jugoslávci zavinili to,že USA museli vystavit největší základnu .
          Takové demence šířit že USA vyzbrojili Alkájdu je hloupost,neb když má občan peníze tak si rozhoduje co si koupí,jestli koně,nebo traktor těm kterým dávají dotace,nikdo nikoho nenutil aby si koupil kamion a pašoval lih pro Březinu,to si domluvili řidiči kamionů jako velké hrdinství jak šidit stát nadaních spodporou mocné politické strany .
          NO a myslíte si že děti v České republice vychovávají počítačové hry s množstvím zbraní střelby ,takže kdo zato muže taky USA?? nebo rodiče a zákonádarci a policie,která nezabrání šíření takových her do mozků dětí,žeby měli jít raděj hrát tenis kopat si s balonem a neřešit války a leserové zbraně a spoustu sprostých slov co řeknou během her zato mohou také USA???

          Ton

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit