Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Solidní bláboly, naprostá neznalost historických faktů a kontextu. Izrael kradl území a vraždil už dekády před tím, než existoval nějaký Hamas. Pomijím fakt, že prakticky pomohl Hamasu se dostat k moci.

    Co se týče toho, že židi si nenakradli, to už je výkvět mimoňství. Nastuduj si historii Warburgů, Rothschildů, Shiffů, nebo Sassůnů. Sasson těžil opium v Afganistánu (a Britská armáda ho hlídala - trochu povědomé, že ano?) a byl zodpovědný za Opiovou krizi v Číně. Nastuduj si, kdo je Greenspan, Bernake, Mnuchin nebo Summers - bankéřští zloději/"poradci" (kteří byli i ve vysokých politických funkcích) spoluzodpovědní za krachy v USA. Mnuchin si nahrabal miliony spekulacema s nemovitostma, které Obama vyvlastnil milionům Američanů. Většina oligarchů, která rozkradla SSSR (po rozpadu) a utekla na západ, byli židi. To samé v Německu dekády před nástupem pana s knírkem. Krachy a devastace ekonomiky způsobené machinacema žid. bankéřů. Tohle je vše kvalitně zdokumentované. V samotném náboženství židů (St. zákon) jsou pasáže, kde se mluví o ovládnutí peněz (a "dominance národů"), spekulacema s nimi půjčováním ostatním - kromě sami sobě - tam je to bez úroků, jen u nežidů se jede lichva. Tohle si můžd každý jednouše vygooglovat v online Skripturách.

  • goyim

    Většina z nich jsou Ažkenázští židé, kteří mluvili Jidišem (nesemitický jazyk). Ažkenaz byl potomek Jáfeta, ne Šéma. Palestinci v sobě mají více semitismu z pohledu historie a DNA, než oni. Jednoduchý fakt.

  • goyim

    Stát Izrael byl do roku 1948 taky neexistující, než ho uznala OSN. Ta stejná OSN, jejichž rezoluce Izrael nyní porušuje.


  • Nikdy nás žádná kultur  neznervosňovala, neničila, natož aby terrorisovala  celé

     městské části, jako v současnosti ta fanatická  "kultura" primitivů s návyky 

    a potřebami středověkými. 

    S nikým, kdo přišel pracovat či žít do Evropy se nemuselo  mluvit o integraci, 

    o tom, jak se začlenit do společnosti, ani o bezpečnostním risiku. 

    Nechceme v Evropě, ani na území Malé Asie žádné ..., co by náš život chtěli měnit podle svých představ! 

    Popadněte tedy do podpaždí svou kouzelnou lampu, sedněte si na svůj létající  koberec, leťte zpátky do Afriky, či mimo území Státu Israel...(anebo do pr..., k Alláhovi a pedofilovi Mohamedovi).

    Většina Evropanů - o Israelcích nemluvě - muslimům bude vděčná! 

  • Dědo sedláku. To přeci nejde.Titul toho největšího a nejvypatlanějšíhi máš tady přeci ty sám! Dlouhodobě.

  • Kdo chce věřit KIMCIDovi, je největší hňup.

  • KIMCID

    no kdo věří netflixu je cvok, ale to je stejné jak věřit čt

  • Hadráci z Palestiny dělají důležité? Smečka divochů, kteří znají jen dvě vestičky - neprůstřelnou a dynamitovou chtějí dělat pořádky? Jo můžete hoši.Ale tady není zájem. Pokud sami začínáte vyhryzovat, musíte si nést sami následky. To už tak na světě funguje.Ničeho se neštítící palestinský hadrák by chtěl spravedlnost? To těžko výjde. Svět vás má už tak za vyvrhele.Dlouhodobě.

  • mun.go

    Rád se poučím - napište tedy, jak se věci seběhly podle vás. 

  • Máš mylné info a mícháš jablka s vokurkama , asi jsi tam byl a v čele arabů. ne ?

  • přesně tak

  • myslím , že víš prd nenázej do jednoho pytle

  • Fauda na Netflixu.Zajímavý pohled na vzájemné soužití dvou komunit.

  • Neexistjící stát Palestina, trpěný jen z vlezlosti Arabů...

  • mun.go

    Ne - tentokrát Hamás nezačal. Vzniklo to takhle:

    Palestinci přišli na Chrámovou horu v Jeruzalémě do mešity Al-Aksá k modlitbám na závěr Ramadánu. Zastavili je izraelští policisté slzotvorným plynem, gumovými projektily a ohlušujícími granáty.

    Zhruba ve stejné době ze západní židovské části města vyrazila početná skupina izraelských pravicových ultras do východní arabské části Jeruzaléma. Dav skandoval mírumilovné slova "Smrt Arabům" a skupina kráčela do čtvrtě Šejk Džarach, aby pomohla izraelským úřadům vystěhovat několik palestínskych rodín z jejich vlastních bytů .

    Stát  Palestina je uznán 138 ze 193 členských států OSN a má status nečlenského pozorovatele. V roce 2012 schválilo Valné shromáždění status Palestiny jako nečlenského státu. Pro hlasovalo 138 států, 9 hlasovalo proti (Kanada, Česká republika, Izrael, Marshallovy ostrovy, Federace států Mikronézie, Nauru, Palau, Panama a USA) a 41 se zdrželo. 

    EU hlasovala nejednotně, Palestinu uznalo 14 zemí, 12 se zdrželo  (včetně Německa nebo Spojeného království) a Česká republika vystoupila jako jediná proti.

  • "Kradli pouze ODSáci, lidovci, a vše, co se vystřídalo ve vládách."

    Tentokrát s tebou musím kupodivu souhlasit.🙂

    Jen si dovolím maličké doplnění tvé věty. Kradli také komunisti, socani, ANOnisti (ti ještě z plna hrdel kradou), 3,14Tomio vykradl zatím jen svoji stranickou pokladnu, ale jestli se dostane do vlády jistě nebude zaostávat.

    😂😂

  • dzixy

    Mílo, hlásáš hoax. Židé nebohatli z krádeží, jako naše pravicové strany kdysi u vlády. Byli to obchodníci na slovo vzatí. Sem tam tě oškubali, ale jenom potrochách. Ale nekradli,  zapomeň. Kradli pouze ODSáci, lidovci, a vše, co se vystřídalo ve vládách.

     Navíc je paradoxem, že představitel území, ze  kterého operují teroristé, kteří válku vyvolali, se dovolávají spravedlnosti kdesi jakousi komisi.  Předvolané země neměly vyslat ani jednoho zástupce k jednání. Až bude Palestína uznána jako samostatný stát, potom může uplatňovat diplomatické zvyklosti. Teď je to jenom zástupce Hamásu,  který začal útoky a vraždění.

  • Jen otázka, Židi se vždy chovali slušně? Kde nakradli ten majetek, kvůli němuž proto po nich přece šel Hitler. Je zvláštní, že většina z nich má germánská jména. Snad jednou vyjde skutečná pravda. I můj bývalý vedoucí (žid) říkal, že i malý prodělek znamená výdělek a dnes už chápu jak to myslel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit