Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorobilypes

    Jak se do toho montují naši novináři ,je jasné že to Putin dělá dobře.

  • Jsou to všechno mainstremu  podřízené spekulace novinářů, jak je to typické pro kterýkoliv režim. Jinak by tenkterý  novinář šel od koryta, zatímco poslušný má místo a ten ještě více loajální postupuje výš.  Kdyby Putin posílil prezidentské  pravomoci, ozvala by se kritika stejných osob s tvrzením,  že chce upevnit své pravomoci ještě více. Když posílil parlamentní úlohu je to stejné : Připravuje si pozici pro mimo prezidentské postavení.  Kdo chce psa být, hůl si najde.

  • goyim

    Putin je švihák. Právě udělal jednu z nejdůležitějších věcí pro Rusko: zakázal komukoliv, kdo má dvojí+ občanství, aby zastával státní funkci. Může v ní být jen Rus, na prezidenta může kandidovat je někdo, kdo žil v Rusku minimálně 25 let. Tleskám. Takhle se hájí zájem národa. USA je díky tomuto multikulti bordelu naprosto v řiti.

    Jinak nevěřte, co plácá mainstream, Putin ve skutečnosti dal více moci parlamentu, né sobě.

  • Co Vladimir Putin činí dobře činí.

  • Putinizace je přijatelnější pro národy Ruské federace než merkelizace pro Německo či čaputizace pro Slovensko. Vše další ukáže čas. Jisté je jen to, že dobrými úmysly a logickým uvažováním je vedeno počínání Putina, zatímco počínání Merkelové či Čaputové je vedeno oddaností vůči politické korektnosti, resp. iracionálním uvažováním na bázi konjunkturálně-lokajského uvažování s výmazem pocitu prozíravosti a s výmazem pocitu odpovědnosti vůči budoucnosti miliónů občanů. Momentální euforie vyvěrající z eurokretenismu, kterýžto kretenismus je doprovodným jevem nákazy bruselózou, je rozhodujícím aspektem při rozhodování politických špiček EU. Abychom my občané úplně nezblbli, máme naštěstí k dispozici informace z jiných regionů, třeba právě z Ruska, což nám umožňuje porovnávat a bohužel jen doufat, že bruselští byrokraté nezblbli ještě více, než jsme očekávali. Proklamovaná uhlíková neutralita a další pitomosti nám nedávají sebemenší šanci k optimismu. 

  • Jak praví "klasik"............Je to Ruska soukromá věc a Západu zbytečná starost......🙂

    • mun.go

      Realisto - tím klasikem myslíte jistého "anton.janak"-a, který tuto sentenci trousí téměř ve všech diskuzích na Tiscali?

    • tobro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit