Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to, že jmen našich podnikavců v PP moc není znamená jen jediné... Data nejsou kompletní a nebo si účty zakládali přes jiné společnosti
  • To není únik informací ale cílené "odhalení" ! Vůbec se nechci zastávat Ruska ale je to všechno v kapaitalistickém systému !!! Američani jak bylo řečeno mají ulity peníze jinde v daňových rájích ! Jedině změnit systém a to v současnosti není možné !!!
  • Mě by spíš zajímali ti čeští zloději, než ti ruští.
  • Potrefený husákovec Topol zakejhal až se tiscali zatřáslo *15* *15* *15*
    Prostě vaše Ruská smetánka která má plnou hubu Ruska neplatí daňě, nakradené miliardy má ulité v zahraničí a děcka posílají na západ který doma před mužiky tak haní.
    A tuto zlodějnu a faleš nezměníš poukazováním na všechny kolem jenom ne na tvé rusáky.

    Kapitalismus v Rusku a v ČR budují ex členové KGB StB KSČ a KSSS. Proto je to v jejic podání jen nefunkční zlodějský bordel který s fungujícím tržním západním modelem společnosti nemá vůbec nic společného. A to potvrdí každý kdo na západě byl a nezná ho pouze z propagandistických komunistických škvárů.
    • Jako jsem se rozmýšlel jestli mám reagovat.No budiš jen krátce protože vaše "hodnocení"
      naprosto neodpovídá realitě! Snažíte se obvinit soc. systém podle jednání jednotlivců.Vždy uvádím,že třeba 89 rok byl dobou kdy byli tito "vlčáci" puštěni ze řetězu !!! Vy je uvádíte asi jako"komunisty"ale to byli ti vlčáci!!!!! Třeba začnu Vladimír Dlouhý nebo současný president Miloš Zeman ale i Václav Klaus atd.....! Znova opakuji nejde osoby ale systém,který dává zákony chování !!! No a kapitalismus je systém ale nemá snad ani cenu dávat to známé:"krad starý Mates jako straka.............!!!!!
      • Váš komouš krade za dvě straky.
        • jasně a proč je každé volby dovolíš dostat k moci *1*
  • Vy mudrci, kteří se oháníte "kapitalismem" a "socialismem", uvědomte si, že to jsou termíny patřící do marxismu 19.století. Mohou nanejvýš vyjadřovat ekonomické vztahy. Avšak lidskou společnost nelze redukovat pouze na výrobu a ekonomii, důležité jsou také jevy spadající do psychologie, sociologie, etiky, morálky...

    Uvědomte si ale následující:
    V kapitalistickém systému vlastní výrobní prostředky jednotliví kapitalisté, kteří o nich rozhodují, berou z nich požitky a zaměstnávají některé občany jako námezdní síly.

    V socialistickém systému (rudém) vlastní výrobní prostředky tzv. "stát", což je socialistická mafie složená z členů jedné státostrany a ta o nich rozhoduje, bere z nich požitky a zaměstnává všechny ostatní občany jako námezdní síly.

    Socialistický systém je jednak "hnědý" jednak "rudý". V tom rudém je mnohem vyšší centralizace ekonomiky, více libovůle a nevypočitatelnosti.

    *2* *2* *2*
  • ruská verbež tady nalezla okny i dveřmi.Parazituje to tady neplatí to daně ale třeba ve špitálech se jí moc líbí.Je třeba mít na paměti že rusáka nemá nikdo na světě rád.Je to celosvětový parazit a vyhlášený okupant.I my se mu musíme revanšovat za r. 1968.Pro to jsme rádi za každého rusáka který kdekoliv natáhne ráfy.Jupíííí,
    • Ty jsi naprostý osel naliskej si před zrcadlem ať se vzpamatuješ
      • už jsem si kašpárku naliskal, ale pořád je Rusák odpad společnosti.Obyčejný parazit který se neumí chovat, krade, smrdí a dělá kravál.Doma by si nedovolil, protože by dostal obuškem.A právě ten, je na něj nejlepší medicína.
        • 1945 vraždil Američan a co jako?
    • Ukrajinská mafie,albánská mafie o těch jsem tu četl.Že tu vraždil Američan to jsem taky četl......ale o těch nenapíšeš co
      • Copak Američan... ale v r. 1968 tady vraždili Rusáci - víc jak 120 zavražděných civilistů.
  • nemám strach, Putin vše uvede na pravou míru, stejnak se jedná o štvavou kampaň z pera CIA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit