Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už tak někdy před dvaceti lety jsem v ČT viděl dokument z Izraele. Zvláštní bylo, kolik tam po ulicích jezdilo tehdy našich jedničkových Octávií. Naše Oktávka byla snad každé druhé, třetí auto a taxíky všechny. Asi to tam byl v té době nejoblíbenější vůz. V tom dokumentu se tomu podivoval sám komentátor.

  • Velmi rozumné opatření - ostatně, obdobně zabezpečené vozy jsou součástí vybavení většiny diplomatických misí - nejen v rozvojových zemích.

    A při prokázaném výskytu palestinských terroristů v zemi jde o opatření nezbytné!

    Je to Státu Israel privátní věc a zbytku světa zbytečná starost. 

  • Nikdy jsem nepřišel na chuť podivnému názvu "superb". Zajímalo by mne, co se vybavuje jiným při vyslovení tohoto slova. Mne vždy automaticky napadne jediné "superb..b".

  • Asi to bude už tradice.Když Izrael kdysi dávno válčil a to proti pořádné přesile, byli jsme první a jediní kdo mu dodal tanky.Sice to nebyly nejnovější modely, ale na tu arabskou svoloč to stačilo.Je to tak 4 roky si to špacíruju po Betlému  - a všechny taxíky ve stejné barvě.Tehdy nejnovější modely. Té největší škodovky. Asi tam mají pořád koho vozit.

  • Další volby Nettanjahu nedá. Je to psychopat a lidi jej přestali mít rádi. Hlavně mladá generace a opozice. Jinak tato, neustále poválěčně ukřivděná a jedna z nejhorších národnostních menšin na světě, by neměla být středem pozornosti. 

  • paní premiérová ať se vozí v čem chce,co je nám po tom co mezi sebou Židi mají.Na druhé straně smlouvu o podpoře mají s Německem-chtějí ponorku,dupnou na Němce a ti jim  zadarmo vyrobí ponorku.Kvůli dědovi,že byl na Židy v minulém století zlej.Takže bych logicky čekal,že pí premiérová bude jezdit v opancéřovaném mercedesu.No ale třeba tam u nich zjistili,že to s Čechy jde snáz a tak je to Superb,čert aby je vzal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit