Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • L. Zaoralek dnes prohlasil, ze reseni migracni krize je ve vyrovnani zivotni urovne v cele EU..! Tzn., ze on je pro, aby se migranti chteli sami usazovat i napr. u nas, neboli on vubec nevidi reseni islamskeho problemu v tom, ze sem islam nesmime pustit my! Proste jen miri na to, aby nam z EU byly dodany penize na moznost stejneho vyplaceni davek pristehovalcum, aby tedy oni nezatezovali jen Nemecko aj. stedre zeme! Presne jak si prala cca pred 1,5 rokem A. Merkelova: azylova politika a podminky pro migranty se (podle ni!) musi v cele EU sjednotit.
    Hrozne! A p. Zaoralek je tedy pro, hlavne kdyz budou z EU penize. A budoucnost zaplevelene zeme problemy s neprizpusobivymi muslimy pro neho tedy zrejme vubec neni podstatna!
    • No ráno na ČRO PLUS rozhovor s Chovancem.A ten se podivoval proč žádný náš politik nechce řešit migrační krizi a že žádný v ní nevidí nebezpečí.
  • Politika se dá dělat různými způsoby a vím že to asi není snadné ale strana a její členové,kteří s plným vědomím okrádají své voliče a nebo zacházejí s majetkem nezodpovědně a tím jim způsobí finanční a sociální popřípadě i psychické problémy-viz OKD etc-si nezaslouží nic jiného než aby byla vymazána z politické mapy a její vrcholní členové šli makat jako každý z nás.ČSSD už v žádném případě mou důvěru nikdy mít nebude.Doufám jen že u voleb nás bude více.O ODS a TOPCE se raději ani nezminuji,jsou to stejní darebáci s plnou hubou krásných keců.
  • Prodloužená minulost? Depa, PŘEDLUŽENÁ MINULOST.

    Aktuálně tihle šmejdi.z.lihového.domu dluží cca 580 mio a podobně "hospodaří" se státním! Dluhoslav.Netáhlo (spolu)zapřičinil OKD, Diag Human a další průšvihy za desítky miliard korun!
    Tomuhle xindlu nemůže myslící bytost dávat hlasy...
    • a přesto ta sběř vyhraje volby spolu s tím slovenským banditou *1* ...a to drtivě, jako kdysi kléma.Lůza má stále větší hov.o,zbyla jí jen holá závist a proto tento odpad vyhraje volby nebývalým způsobem. Země se dostala do situace, kdy volící masa nemá alternativu.Není koho volit ,lid nikdy nebude volit zlodějsko-mafiánskou ODS ani vítačsko-multikulturní TOP09-lidé se bojí teroristickým band.A proto vyhraje tahle smečka ANO/ČSSD..a blízko druhého místa budou rudokožci z třešnové áleje...
      • Něco novýho nemáš Simone?
  • To je ta strana co 4 mesice pred volbami nema jeste ani volebni program? To jako vazne CSSD ceka az budou mit vsichni volebni programy aby mohli opisovat protoze nemaji vlastni moralku a publikovatelne cile? ... To jsou ti leaderi co nas maji vest?

    Hadam jak se u nich tvori takovy volebni program: "sepiseme kdo co nasliboval a naslibujeme vic a to by bylo aby se na to nenachytalo dost socialnich pripadu a statnich zamestnancu"
  • Změny, které provedli socialisté, jim zřejmě u voleb moc nepomůžou. Nepomůže jim nic, pokud nezmění své vůdce, kteří jsou dnes obrazem ČSSD. Pokud strana bude mít v čele lidi typu nejenom Chovanec, Zaorálek, Sobotka, ale i např. Štěcha, starého vůdce socialistických odborů, který chce malé podnikatele zvýšeními odvody rušit své podnikání a nechat se prý zaměstnat, tak strana půjde pořád dolů. Zdá se, že teď, když socialistům teče do bot, mají najednou přebujelou fantazii v naprostém rozporu s realitou. Holt, konečně došlo i na ně. Pořádný kopanec již dostala ODS, TOPka, teď dostávají socialisté, a předpokládám, že za vyučenou dostanou i lidovci, strany, které se významně podíleli na marastu, který v zemi probíhá. Škodou však je, že na politickém nebi, kromě nepřijatelných komunistů, zatím nejsou jiná politická uskupení, které by poskytovaly důvěru, že by stát dovedly správně řídit. Lze jenom věřit, že postupnou obrodou a reformami "starých" stran snad dojde k takovým změnám, které budou konečně ve prospěch všech občanů. No a tak aspoň s touto vírou ve změny budeme moct přistupovat k volbám a doufat, že již opravdu nastane čas na změny, jenom k lepšímu.
  • ještě před měsícem byla Zubatá pleš jakože poslední spravedlivá. Hřímala velká slova na ministra financí. Ten to kdykoliv ustojí.Ovšem.Nyní ji vlastní lid vyprášil Zubaté pleši kožich a všechno je jinak. Zdrhla mu i hospodyňka. Do čela se žene nějaký Chovanec. Recyklovaný Bc, z plzeňské profláknuté university. Tuhle prohodil že se přihlásil tehdy do nějakého kurzu a byl z toho kde se vzal, tu se vzal malý titul. Takto by chtěli studovat všichni. Akorát , že toto si říká ministr vnitra. A taková výběrová sebranka se uchází ohlasy voličů.
    • Hlavně jde pan vajíčko od válu protože Babišovi nikdo nic nedokázal.:D
      • A jak by mohl někdo panu Babišovi něco dokázat? Vždyť on je křišťálově čistý jako lilie !!!
  • takové to posmrtné cukání nožek *1*
  • tato SOC-šaškárna konečně skončí a voliči je pošlou tam kam patří, na úřady práce a na své zahrádky. Čas nezastaví ani ODchovaný český kowbay, sosánek půjde tam, kam jdou všechny soc-strany po celé EU, do ) *1* ( !
  • ČSSD by se měla omluvit Paróbkovi za to, že ho vyhodili, když dostal "jen" 26 ˇ% *16* *16*
  • madla.znadrazi
    Socany nevolím.
    • Všechno co pochází z ČSSD smrdí a když píšu smrdí tím myslím opravdu smrdí. ČÍM -zlodějinou,korupcí,lhaním etc-to už si určitě dosadí každý z vás.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit