Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakázat by se měla hlavně ods .Je největši svoloč co tu kdy byla . Tluchoř , to je největši gauner .
  • ODS je od samého začátku banda lhářů, založená Klausem, aby prosadil v tehdejším STB - bolševickém parlamentu svoji zlodějnu, které říkal "privatizace. Souruzi Kočárník, Dyba, Ježek, Dlouhý a spol. včetně Klause, patří dávno na smetiště, veškeré tehdejší i současné členstvo ODS také. Mafiánsko ekonomická sebranka ODS ničí společnost na všech úrovních. Kde pořád berou tu drzost, držet se nejvyšších míst v zemi?
  • Co si ten Kalousek, největší gauner naší země, vlastně o sobě myslí ?!!! Přece nebude vládnout celé zemi !!!Zbavme se ho zavčas !!!
    Ta jeho sebevědomost a arogance je podezřelá. Mám pocit, že má silné zázemí. Schwarzenberg na něj nedá dopustit. Že by další do skupiny Bilderberg ? (Za Česko je tam Vondra, Schwarzenberg, …).
    http://www.petice.nazory.cz/petice/petice-detail.php?id=336
    http://www.ceskademokracie.cz/
  • Hlavní slovo tu má Kalousek,rozehrál to na více stranách.Sám se nejvíce obává,aby náhodou někdo nesnažil objasnit například prodej kasáren ns Náměstí Republiky a podíl toho, co tam Kalousek díky smlouvě o jejich prodeji získal. Jen se moc divím tomu,že hru,kterou tu rozehráli kmotři a jejich ministři neprokoukli véčkaři. Nic by véčkaři neztartili,kdyby přešli do opozice a podpoovali jen to, co smysl pro pro všechny občany. Totiž to co dodnes předvedla trojkoalice jsou škrty,nevytvořila ani jedno pracovní místo,naopak těm, co ještě pracují chtějí díky připravovaným zákoníkem práce vytvořit podmínky pro povinnou robotu a s povinnými desátkami v podobě DPH 20%. Poslanci VV pochlapte se, poslanci jste, tak toho využíjte a udělejte to, co jste deklarovali předvolbami. Pokuste se rozvrátit dinosaury z ODS a TOP09 a jedněmi jsou právě ti co vás z vlády vystrkují Nečas a Kalousek.
  • TLUCHOŘ - hodně se mluví o propojení
    mafie Šnajdr-Tluchoř-Rubáš-CABRNOCH ! Velmi přesný článek. Žurnalistům patří poklona. Je ještě potřeba dodat, že to této skupiny patří "skoro zapomenutý" Rubášův rodinný přítel Milan Cabrnoch (starší ze dvou bratrů), který dělal Rubášovi náměstka. Nějakou dobu se podílel na tunelování VZP přes nechvalně známý IZIP, pak zmizel na čas do Bruselu. Rubášem ovládané bratrstvo ho teď tlačí na místopředsedu ODS (odstřelili Bendla, o což se snažili delší dobu). K této středočeské vlivové skupině (Jurásková je opravdu jen figurka) patří i náměstkyně Hellerová (bývalá náměstkyně bývalého zdravotního rady Petríka, který "řídil" benešovskou nemocnici a je znám nestydatým zlatým padákem v řádu milionů, který si udělil). M. Hellerová zase dává vydělávat dalším členům kliky - bývalému řediteli středočeské záchranky Zelenákovi - za vyplňování tiskopisů pro postgraduál. Jeden kus za cca 10.000 Kč. Na MZ čekají k rozkradení miliardy, určitě se bude tahle skupina snažit ponechat si vládu nad MZ ve svých rukách. A "nová" tvář CABRNOCH by jim k tomu měl posloužit. Nutno dodat, že údajně má Tluchoř za manželku dceru Rubáše (bývalý ministr zdravotnictví za ODS). Tohle jsou ty pravé zájmy našich politiků, lidi jsou jim u zadku!!!
  • Pryč s nebezpečnými mafiány Tchořem a Kalouskem,ty jsou schopni odstranit z cesty za mocí a koryty i své blízké kamarádíčky.Ono jim to snad možná i vyjde.Nejlepším řešením tohoto marasmu jsou předčasné volby.ČSSD A KSČM VYVEDOU TUTO TĚŽCE ZKOUŠENOU ZEMI Z TOHOTO BAHNA.PRYČ S TOUTO MAFIÁNSKOU KLIKOU.
  • Tluchoř zvaný Tchoř je už v v hlasovém projevu na úrovni starého Bendy,jeho ééé je již pověstné.Má prý IQ přes 130,má prý na to papír z Plzně.Že má pod čepicí není pochyb,ale nasráno. *9*
  • Houby. Určitě za tím stojí Husákovsko-Štrougalovská klika a její pohrobci, kteří se opět chtějí dostat k moci za vydatného přispění spících agentů KGB. Vlastně ne, jedná se o židovsko-sionistické spiknutí. I když, taky by se sem mohla drát carský rodina ve snaze uchvátit český trůn ...
  • ... tohle si tu přečtete v diskuzi několikrát ... vznikne silná "Levice" ČSSD a KSČM a silná "Pravice" TOP09, VV a trochu ODS, které už nevěří ani podnikatelé a střední třída ...
  • TLUCHOŘ JE SÁM VELKÝ MAFIÁN.Kalouseki taky.Odstranili Bártu a chtějí odstranit i Jona.Je to mafie,která hrabe pro sebe a známé.
    • Není nutno nadávat uvedeným politikům a být k nim arogantní jako oni k nám.Vše je možné říct /napsat /slušně, ale s důrazem. Jen mám jednu připomínku, nezapomínejme na potměšilého,výřečného,nyní se vpozadí držícího a za nitky tahajícího pana LANGERA.Tento muž má kontakty,a dobré, na podnik SKANSKA, kterou poslední dobou tak proháněl pan BÁRTA. A nejen ji. Myslím, že v tom je "jádro pudla" !!!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit