Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • borivoj.pauk
    Rakovinový nádor husitsko-bolševické loupeživé, rusofilské, zamindrákované, pomlouvačné a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých a estébáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT PŘÍMÉ DEMOSRÁCIE, Kastrovaný LEV 21 atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle estébáckého hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem tupého a kolaborantského čecháčkostánu za Ural, kam dávno patří, a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap. Tak jako se Kosovo odtrhlo od vyspělejšího Titova Srbska aby skončilo v náručí primitivní Albánie - tak se čecháčkostán a slovenskostán odtrhly od civilizovaného Rakousko-Uherska, aby skončili přesunem do ruských stepí nebo až za Ural.Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
    Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus.
    Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek vytvořil. Pravda vyděsí !!!
    Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce jepičí ČSR: TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Hus i Husák jsou a byly osobnosti.
    Nemůžeme je soudit nebyl jsme na jejich místě.
  • blbe máš na mysli pro tebe
  • Text Vašeho příspěvku *12* *11* *16*
  • Text Vašeho příspěvku *12* *11* *12* *11*
  • Ale kdepak. naopak těch velkejch blbů je tady straaaaaaaaaaaaašně moc. *1*
  • nahlášeno !!
  • škoda benzínu *10*
  • sklapni tečko *10*
  • přesně,naprosto souhlasím
  • Husák byl náhodou větší osobností než ten kolaborant Hus ,vše je jen prohnilá propaganda CIA *11*
  • Hus byl rozhodně lepší člověk než Husák.
  • Spravně si to napsal sudruhu! Ať žije odkaz velkych sudruhu Marxa, Ljenina, Stalina, Putina a Gottwalda! Neboť jen my komunisti dokažeme pohnout kormidlem tych dějin kupředu. Potěšil si mě sudruhu, taky si vychodil VUML jako ja? Čest praci, slava sozialismu!
  • Text Vašeho příspěvku *1* *1* *1*
  • bezregistrace
    nečil se první komunista byl přeciž Ježiš Kristus
  • nekraď nick, blbe *11* *11* *11*
  • bezregistrace
    Jak tak koukám na diskuzi máme málo velkých lidí v tomto národě, ale straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašně moc malejch blbů ...
  • Co to je za pussovinu? Ani za dob nejtužší normalizace nás ve škole neučili, že Hus byl první komunista. To jsou zas bláboly, mě vomejou. *7* *12* *11*
  • Komunismus nikde doposud nebyl, ale bylo by to to nejlepší, co by kdy mohlo existovat. Za socialismu se všem lidem žilo nejlépe v existenci lidstva. Ať žije proletariát ať žijí komunisté, kteří jednou budou po celém světě vládnout. Pryč s buržousty, kulaky a církví !!! Ať žije proletariát !!!!
    Pryč se šmejdy, kteří tu Husa ponižují a zesměšňují. Nebýt jeho,tak by jste česky ani neuměli otevřít hubu natož psát.
  • Kalůsek bol zasa ožratý. Jaká biopaliva prosim vás. To Kalůsek, ten tu kraďně. My chceme makať. Co? Řepka? Ne, ne, ne, to Kalůsek, ten to všetko rozkradol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit