Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Islámský stát, kde se vzal tu se vzal západ ho stvořil. Západ je jenom vykořisťovatel, kam lidé ze západu vlezou zůstane jenom zkáza. Všechno vyplení, přírodní bohatství vyčerpají, místní obyvatelstvo zotročí a táhnou dál. Planeta je již malá, tak chtějí drancovat na měsíci Marsu a jiných planetách. Někdo se proti tomu systému musí postavit, většina lidstva na světě žije v chudobě a bídě. Včera zrovna jeden důl u nás byl zavřen, protože uhlí v něm došlo! Takto to bude pokračovat, až nezbyde nic, potom lidé se budou navzájem požírat. Islámský stát je protiváhou tohoto systému. Pokud by nebyl, tak budeme žít jako otroci v rukou mocných, co už částečně jsme. Já jsem žil na západě a vím co to je. To není svoboda, to si jenom na ni lidé hrají a zobou s ruky těm co jsou na hoře. Úplatky tam běží jako na tobogánu, kam se naši lidé a politici na ně hrabou.
    Včera v TV jsem poslouchal Marksovou, naši ministryni práce a sociálních věcí. Vždyť tato osoba naprosto nerozumí problematice ne jenom sociálních dávek, ale jak funguje důchodové zabezpečení. Tito lidé rozhodují o našich životech, já jsem starší o 10 let než ona, ale poslouchat nemoudrou až hloupou ženu je do nebe volající. Zeman podepíše jmenování každého hlupáka, na co ho potom máme? Je potom stejný jako oni? Ano je, musí být ještě horší, když toto jmenuje do vlády.
  • Ve válce s islámem jsme permanentně již po 14. století od jeho vzniku, jen intenzita bojů kolísá.*16* *16* *16* Teď se zrovna zase zvyšuje! *1* *1* *1*
  • Z mého pohledu je celý tento článek napsán v duchu havloidní naivity, držící se jeho dobře známé,naivní teorie, že láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí. Tato teorie zní sice velice dobře sluníčkářům a dalším podobným naivům, ale v historii nikdy nefungovala, nefunguje ani dnes a nebude fungovat ani v budoucnosti.

    Momentálně je situace taková, že se přes milion muslimů pustilo na cestu směr Evropa a přestože tak činili nelegálně, nebylo jim v tom Evropou bráněno, naopak se mnozí europolitici předháněli v podpoře této nelegální činnosti a nejen to. Odpůrcům této nelegální činnosti dávali nálepku nenávistných xenofobů, nacistů a rasistů.

    Nehrnou se křesťané nebo ateisté do muslimských států a nevím o tom, že by se tam hrnuli v době druhé světové války, která měla mnohem větší rozsah, než ta v Sýrii.

    Podpora Merkelové, Hollanda, Junckera a dalších nelegální migraci nemůže mít jiný výsledek, než odpor většiny obyvatel Evropy a jediným a logickým důsledkem bude zvyšující se podpora, těch, kteří se hanlivě nazývají extrémisty. Bohužel přinese tento důsledek i mnoho špatného pro všechny Evropany. Ale otázkou je, zda to "špatné" bude horší, než nekontrolovaný příliv muslimů do Evropy a budoucí důsledky z toho plynoucí.
  • Slyším slovi Boží.
  • vanhorne
    "Neskákejme radikálům na lep!" Nejakym islamologum ale take ne.
    • Nechci ani jedno, ale pokud bych si měl vybrat ze dvou možností a to, jestli bude Evropa ovládaná radikály nebo jestli bude ovládaná islámem, tak volím první možnost. A určitě bych nebyl sám.
  • Jsme ve válce s islámem? BINGO! již tisíce LET!!!!
  • V naší evropské historii jsme s musulmany bojovali tisíc let. Pochopte, že jde o střet dvou neslučitelných, nepřátelských kultur. Netvrdím, že jedna byla lepší, než ta druhá, ale naši předci musulmany vždy "vítali" se zbraní v ruce a ne s chlebem a solí, jako to dělají někteří historie neznalí, či hloupí taky spoluobčané naší země. A já ctím své předky bez jakýchkoliv "ale". *16* *16* *16*
    • I s tímto názorem souhlasím.
  • každý si vezmeme jednoho muslima domů a budeme ho neustále sledovat. Tak budeme mít několik set milionů podezřelých muslimů neustále na očích.....
    • jednou se probudíš a nebudeš mít hlavu
      • To jeden ztratil hlavu a zval sem nelegální imigranty.

        Jinými slovy "Cesta do pekel je dlážděna dobrými skutky"!

        Co Ty na to Fantomasi?
      • jako ten sluníčkovej švéd: Švéd běžence nasytil a oblékl. Uprchlíci gaye brutálně zavraždili

        Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/363083/sved-bezence-nasytil-a-oblekl-uprchlici-gaye-brutalne-zavrazdili.html
        • Jestli naléhal....Oni ti běženci raději blond anebo to, co mečí...
        • Kdyby podobně dopadla všechna sluníčka v Evropě, tak by to bylo pro budoucnost jen dobře.
  • Západem zinscenované tzv. arabské jaro nejvíce prospělo teroristům. Západem odstraněné režimy Saddáma a Kaddáfího v Iráku a Libyi nejvíce prospělo teroristům. Eurohujerský přístup pod vedením Merkelové nejvíce prospívá teroristům...
  • už by zavalil islámské bandy ohněm.Kdekoliv na světě.A nevojenské cíle.Oko za oko.Ani plyn by nebyl na škodu.Ale tady se běduje a počítají mrtví.To jim jako v Bruselu hrabe?Normální svět už by vzal dřevěné hole a tisícovky cizokrajných vtěrek by hnal z Německa rovnou k moři.Zatím vidím že zabojovali 3 vyjímečně stateční řečtí vojáci.To si stěžuje nějaký šupák z Afriky, na stránkách lékařů bez hranic, že k jejich člunu na moři připlula řecká vojenská loď a vojáci na ně řvali a pak jim dlouhými ráhny propíchali loďku.A toto měli právě dělat úplně všichni ....... a celé měsíce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit