Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že budou imigranti držet pospolu je jasné - tomu se říká vznik komunit. V Německu a Francii jim nikdo nepostaví sídliště Chánov nebo Luník, jako bolševik pro Hnědočechy. Stanový tábor je na léto super. Nechci sýčkovat, ale za dva měsíce může přijít první sníh. Pak teprve půjde o život. VŠEM.
  • Naprosto souhlasím. Co když se k tomu příroda zblázní a v listopadu napadne sníh?
  • Tady jsou dva aspekty. Kdo zavinil exodus obyvatel středního východu a afriky. Jednoznačně na se na tom podíleli USA, V. Británie a Francie. Proč? Chtěli si urvat co nejvíce ropy. Na příklad Lybie, tady je VŠEM jasné, USA, Francie, Itálie, Anglie rozbili fungující stát a vyzbrojovali a cvičili Islámské zločince. Tím si otevřeli dveře exodu do Evropy. Dokonce si myslím, že "podnikatelé" jmenovaných států mají z toho exodu byznys. Proč nikdo neřekne amíkům, že způsobili tento bor... tak si to vyřešte, ale hlavně zaplaťte. EUUSA za dobu své existence nic přínosného pro civilizaci neudělali. Šlo jim jenom o peníze a moc. Až vypěstovali Islámské teroristy, tak tento problém hodili také na jiné. A to je druhá část problému. Nejraději by přesunuli uprchlíky do střední a východní Evropy. Zapoměli jaksi, že si odhlasovali "šengen" a drželi tyto východní státy na nízké úrovni. Pak ať se nediví, že většina exodistů chce k nim. Proč není vystěhovalectví do "naftových" států?
  • no ISIS s tím potíže nemá , nesmíte soudit každého dle své pracovní morálky a znalostí,-....
  • vanhorne
    Ty jsi byl asi vice za skolou nez ve skole,zaskolaku.
  • A kdo by v těch zbrojovkách vyráběl náboje ?? Si myslíte že kalašnikov se nabíjí zepředu ?? *1* *1* Kde pak. Ani tasemnice není tak hloupá aby nechala chcípnout hostitele bo by sama chcípla. *1* *1*
  • vy jste mimo realitu, kdyby k nám přišli agresivní bojovníci, pak budeme utíkat jinam nebo bojovat v horách, o složenkách to tedy vážně nebude.
  • On je tady ještě jeden veleduch a to pro změnu z ODS P.Fiala.To je taky ještě expert na elektronickou evidenci tržeb.Tyto dvě politické strany našly stejnou řeč a sdílejí i stejný osud.Se svými názory obě dvě jedou na štěstí do zapomění.
  • No nic.... Chovanec vyhlásí zákaz nočního vycházení a bude. Přez den pak za odměnu můžete chodit do práce, běhat po úřadech, platit daně a složenky...... To bude pajáda
  • Imigrační pohovor : Jak se jmenujete ? Tárik Muhammad . Odkud přicházíte ? Ze Sýrie, prchám před IS , jsou to barbaři , nenávidím je. Zabili mi rodinu a odvlekli sestru. Jo, když jsem utíkal, ztratil jsem doklady , nevadí to ? ( zkroušený výraz štvance )
    Nevadí , vítáme vás .

    V některém z center IS : Tak, mučedníci, a teď si ten dialog zopakujeme ještě jednou, ať tam nekoktáte .
  • až se ale ukáže, že argument o sídlech osob s naprosto protichůdnou představou o životě u nás, je pravdivý - co budeme dělat pak?
  • Tolik afričanů na tak malou zemi?Tolik by jich chtěli jako přijmout chytré palice v Praze?Tak to se vám nepodaří.To teprve policajti poznají co to je ostrá demonstrace.To se ještě uvidí! To jako budeme čekat až tady bude nová vystřílená redakce?Pánové nastal čas osobní odpovědnosti.Kdo konkretně a jak se zasadil o takové číslo?Aby pak měli pozůstalí s kým účtovat.Jak se bude lámat chleba , žádná hra na kolektivní rozhodnutí nebude.Každému podle zásluh.
  • O tom, jestli v konkrétních místech budou vznikat problémová předměstí , vůbec nejde . Jde o to, že se UVNITŘ EU budou koncentrovat lidé, bez dokladů, pravděpodobně lžoucí jak o svých jménech, původu , tak i motivaci . Předpokládejme , že velká většina z nich bude chtěně nebo nezaviněně bez práce , ale budou už tady , chodit kolem výkladních skříní a obytných domů. Nevím co si myslíte, můj názor je, že to nepřinese nic dobrého . S pocity hněvu sleduji vyjádření pupkáčů z EU, kteří rozhořčeně argumentují tím, že přece půlmiliardová EU lehce pojme půl miliónu uprchlíků. Ano , pojme , ale ne půl miliónu chodících problémistů . Tři teroristi ve Francii
    při útoku na Charlie Hebdo zaměstnali a paralyzovali půl státu. To je matematika .
  • Propaganda Bruselu.
  • Jestli ze Sýrie zdrhlo 4 miliony lidí a my jich příjmem 1500 tak je to jako flusanec do moře.

    A) Je nepravděpodobné že by se 4 miliony lidí asymilovalo.
    B) EU má volně průchozí hranice tak že jestli je přijmem my nebo němci vyjde na stejno
    C) Pravděpodobnost že mezi nimi nejsou teroristi se kriticky blíží nule.
    D) Za 4 miliony lidí vyhnaných z domovů někdo musí dostat přez rypák.

    Nemusím počítat abych věděl jestli by nevyšlo levněji poslat tam armádu nebo vyzbrojit Kurdy ať tu špínu odedřou za nás................ Tenhle svět nám jaksi nedává žádnou dobrou alternativu. Buď zlikvidovat ty co střílí do lidí nebo zhltnout 4 miliony ohrožených a tvářit se že knám střelba nedorazí...... Což se nestane. _________Jak řekl Churchil o Mnichovské zradě když utíkali češi z pohraničí..... Mohli jste si vybrat mezi válkou a hanbou - vybrali jste si hanbu - budete mít válku.................. Nic na tom nezmění plané tlachání. Tak to vidím já.
  • Bude jim zřejmě potřeba dát zcela jasně a tvrdě najevo, že doba, kdy za většinu rozhodovala menšina je už 25 let pryč.
    A pokud se na to nezmůžeme, budeme jen mlčenlivými svědky postupného návrat komunistických manýrů.
  • Nevidím sebemenší důvod, proč by mi nějaký pisálek vnucoval něco, co já sám nechci. Pokud někdo chce uprchlíky, tak ať si je vezme do své země a nevnucuje je ostatním. Pokud je darmožrouti z EU mají tak rádi, ať si je vezmou domů. Já nemám sebemenší důvod někoho ze svojich daní živit. Bláboly o tom, že naše emigranty před rokem 1989 také příjmali je zcestný.
    1.nemuseli utíkat.2.byl to docela jiný důvod.Nešlo jim o život a měli kde bydlet, potažmo měli i obživu. *16* *1*
  • Imigranti vyhrožovali zavražděním vlastního dítěte pokud je cizinecká policie nenechá v ČR
    PRAHA |Podle mluvčí cizinecké policie Kateřiny Rendlové se staly i případy, kdy migranti drželi svému dítěti nůž pod krkem! Aneb milující rodiče jsou ochotni podřezat své děti, aby mohli zůstat v České republice, jaká to rodičovská láska. Informuje o šokujících prasečích praktikách imigrační svoloče server Českého portálu euRABIA.cu s odkazem na vyjádření mluvčí cizinecké policie.
    V uprchlickém táboře v Bělé-Jezové na Mladoboleslavsku v úterý zasahovala policie. Jeden z uprchlíků s dítětem hrozil na balkoně zařízení, že pokud bude jeho rodina deportována jinam, skočí, informuje iDNES.cz o jiném prasečím rodiči. Ani vepři se tak nechovají ke svým potomkům.„A vykřikovali, že pokud se je pokusíme převézt, skočí i s dítětem,“ dodala mluvčí cizinecké policie Kateřina Rendlová.
    http://www.stalo-se.cz/?p=27121
  • Zase nějaký žvanil chce přesvědčit lidi,že jsou islamisti vlatně podobní nám a nemusíme mít obavy_přečtěte si korán a ten vás přesvědčí,jak o nás většina smýšlí
  • pošlu na ně Plzeňáka,ten je v kauflandu zmlátí jako Tečku *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit