Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Paroubek má v tomto pravdu. Koneckonců volby u nás nikdy nevyhrávály strany vlastní zásluhou ale chybami, aférami a arogancí těch druhých (kteří jsou právě u moci)..
  • jistě trocha toho pokananýho štěstíčka tam hrála roli,ale za největší úspěch bych pokládala to,že kampaň nevedl Paroubek.Protože jako ODS poškodil Topolánek/hurá/tak na ČSSD se podepsal Paroubek s hloupou a urážlivou propagandou.My češí nejsme amíci a máme svoji kulturu i hrdost.Ač volič ČSSD jsem ráda,že Paroubek již stranu nevede.
    • No dobrý, janno, a mohla bys jen tak pro legraci uvést příklad nějaké té Paroubkovy lživé a urážlivé propagandy, at víme, že to máš z vlastní hlavy a že jen nepapouškuješ média, která vedla s Paroubkem svatou válku?
  • Bohužel p. Paroubek má pravdu. Kampaň ČSSD byla celkem neviditelná. Partaj teď spíš připomíná stádo bez pořádného vůdce. Neví, co má dělat, kam směřovat svoji práci v budoucnosti. Už dávno mělo být zvolené nové vedení.
  • Budu hledat, co po pravdě pan paroubek řekl.Měli by socislisté stát při sobě a neokopávat si vzájemně kotníky.Morálně by měli být v tuto dobu navýši a nad malichernostmi,které i dobrý úmysl zničí.Přece vše není jen v penězích, majetku, mít víc a víc, třeba přes mrtvoly, A PAK JSOU VÁLKY!!!
  • Ono je to pravda jen částečná, mnohem více pomohl odchod Paroubka z vedení ČSSD. Prostě jeho styl není to pravé ořechové. Je jen škoda, že se nestáhl úplně.
    • Teď půjde o to, kdo nahradí kolovrátkově meloucího těch pět vět Sobotku a kdy začnou pracovat na perspektivním programu pro tuto zem. Rozdavačné převolební kolovrátkové kecy mnoho lidí odradí.
  • I když Paroubka nemiluji,tak v tomto má asi pravdu.Jeho někdejší výtězství tehdy zapříčinil Topolánek svým nebetyčným lhaním.Na vítězství ,v politickém klání,nemusí být nutně vítěz rozumný a čestný.Stačí když voliči dojdou k závěru,že ten na druhé straně je ještě větší darebák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit