Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co máte proti p.Paroubkovi či ČSSD pane Johane, Mare, a další, opravdu věříte falešným tvrzením o dluzích naší země? současných politiků v čele s pány Nečasem a Kalouskem. Myslím, že časem prozřete, ale aby nebylo pozdě.
  • Myslím, že by MFD i ostatní měli dát Paroubkovi pokoj. Ostatně, články některých "redaktorů" MFD občas opravdu nejsou ke čtení. Škoda, že se táké tak důsledně netrefují do ostatních politiků, mnozí z nich nemají čisté svědomí a stálo bylo by dobře připomenout jim občas jejich sliby. Johny4.
  • Když čtu tady ty komentáře, tak se jen utvrzuji v tom jaký jsme národ ovcí ktérý poslušně papouškuje názory médií, která označila Paroubka z Rathem za největší zlo, které může za všechny průsery v týhle zemi. Paroubek byl možná egoistický blb, ale rozhodně né tak nebezpečný jako Kalousek, Langr a jim podomní kmotři o kterých se radši moc nepíše. Brzo poznáté co jste si zvolili za lůzu. Takže zavřete klapačky a poslušně plaťte Kalouskovi jeho "úsporná opatření" - nepřítele přece již znáte z médií.
  • MFD nečtu ani nekupuji to už bych se zrovna mohla snížit ke koupi Blesku apod,ale jedna věc je jasná Paroubek ještě nerozfuněl porážku ČSSD,kterou si sám zavinil a bohužel Sobotka v tom úspěšně pokračuje.Myslím,že ještě pár let a cca stoletá tradice sociální demokracie je za zenitem *7*
  • Rozumní občané si mohou vážit pouze takového politika,který navrhne model okamžitého splácení astronomických dluhů.Dvacet roků se, za jásotu obyčejného českého blba,ukazují pouze tací politici,kteří umí dluhy dělat.Takové by měl rozumný občan,místo toho aby je volil,hnát na Bytíz kopat uran pro Temelín.
  • Patří výprask
  • Nechte Paroubka na pokoji. Má víc rozumu, než celá dnešní vládní garnitura, kterou podporujete, dohromady. Pokud jste na hranici idiocie, ani se nedivím, že se do něho navážíte, stejně jako MfD, která to ale dělá proto, že je tak úkolována. Vy, kteří se do něho navážíte, to děláte z blbosti, což je daleko horší.
  • Za svůj neúspěch si může Paroubek sám.A to svojí hloupostí a nadutostí.Jedině co Paroubkovi šlo dobře,bylo dělat dluhy a suveréně jejich splácení přenechávat dalším generacím.A to ješte se vytahoval,že ČSSD má největší zásluhu na vstupu naší země do EU.Na to ,jak naši zemi,pomáhá EU tlačit do bídy,tak aby si všichni členové ČSSD připravovali zadek na velice kvalitní v í p r a s k,od rozzuřených davů.
  • Obcane by se meli slozit a zaplatit Paroubkovi leceni v psychiatricke lecebne. Jeste nikdo predtim neposkodil CR vic, nez on. Zustane jedinym premierem, ktery se nestitil funkci Premier CR zneuzit ke spachani soukromeho mezinarodniho podvoidu. *10*
  • Děkuji Paroubkovi,že svrhl Topolovu vládu.Jinak už jsme byli v pr... hůř nž v Řecku.Ted to vyplavává na povrh co se dělo a proč jsme tak zadluženi. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit