Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s Kateřinou..s těma médiama má p.Paroubek pravdu..chci si přečíst i jiné názory na politické dění u nás a co si nepřečtu, zase ty pravičácké zbohatlické a zlodějské kecy..nebo si pustím rádio a dozvím se jak jsou odboráři trapní s tou demonstrací..,,vždyť se přece musí šetřit''..říká moderátorka jednoho rádia a srovnává práci složek IZS se zaměst.firem,kteří si dobrovolně snižují mzdy,aby je firma nevyhodila,když náhodou firma neprosperuje..pí.redaktorko běžte resuscitovat zmasakrované tělo pod vlakem za 16 000 kč čistého. nebo běžte do hořícího domu zachraňovat lidi,záchranáři,zdravotníci v nemocnicích,policie,hasiči..všichni sloužíme víkendy,svátky,noční..tak za tuhle práci jsme trapní vážení lidi v ČR..nemáme čas ani na své rodiny...lidi proboha už se proberte!!Když tohle někdo slyší a čte tyhle kecy v médiích tak ať mi ještě chvilku někdo tvrdí,že to nejsou pravicové žvásty..PS :to byl jen příklad jak je cítit z médií pravicové aroma..
  • Paroubek byl vždy pracovitý,už se na to těším.Jen at to rozjede budem psát pravdu o tom co bylo.Snad se něco dozvíme od jiných,kteří mlčí.Jinak Paroubek velmi omládl,je vidět,že mu svědčí ,že odešel z toho pekla,které musel projít.Přeji mu úspěch.
  • Než Paroubek začal psát knihu,tak si měl položit otázku zda on bude vůbec ještě někoho zajímat.Rozhodně,pokud by místo psaní své knihy už kopal uran na Bytízu pro Temelín,tak by tomuto národu prospěl víc.Jeho ,jako politika,už tento národ určitě potřebovat nebude.Tento národ potřebuje politika ,který by uměl splatit astronomické dluhy a zažehnat tak nebezpečí státního bankrotu.Na takovou věc je Paroubek "levý jako šavle".
  • Ten název je fakt úsměvný - taková hezká analogie, která už tu byla: Naše věc = Cosa nostra.
    Copak mi to jen připomíná *1* ?
    • Co by to připomínalo jiného, než zaklínadlo Leonida Iljiče Brežňeva - ETO VAŠE DĚLO v srpnu 1968. Za pár dnů začala okupace. Jyrka má dobré učitele.....
  • Peklo mu teprve nastane, až na webu spusti na téma "příběh obyčejného člověka z hotelu KEMPINSKI".
  • Paroubek je zřejmě k šefredaktorství předurčen vyšší bytostí. Kdo z vás na to má ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit