Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý Jožko, vidím že jsi se řádně vysemenil i ty.... v tomto případě si můžou podat v Řecku ruku jak pravice,tak i levice... To však nic nemění na faktu,že Klaus je namistrovanej narcistickej blb a Paroubek je tuplovaný,socanský, postkomunistický .ovado....
  • Období, bez období, vzor stavení, tedy měkké "i"
  • To co napsal Klaus o něčem svědčí.Podívejte se kolik je tam pracujících a kolik dělníků.Proč na ně má celá slavná Evropská unie doplácet?Můžou si za to jenom oni, nám taky nikdo nepomůže.Doufám,že vůbec nepřijmem Euro a budem následovat Švédsko,Anglii.Ono je jedno jestli u nás vládne levice nebo pravice protože když vládne ten nebo ten tak dělají nepopulární kroky a po volebním obdobý je nahradí ti druzí.Zvolte je ještě jednou a uvidíte.Nebude to lehké,ale pohnem se dopředu.A ted se do mně puste.
  • Proč to čtete, co ta hov..da píšou ?
  • ... trojkolka je stejný šunt jako řecká pravice, zvyšují daně, okrádají důchodce a cpou si břicha, protože vědí, že pokud je rychle nesmete tvrdá ruka, tak po volbách jdou ke dnu a co urvou budou mít, ale taky nemusí ... ČSSD a KSČM už nejsou co byla KSČ se socialisty s členským průkazem KSČ ...
  • Dražší potraviny, léky, dětské pleny, tiskoviny i dopravu, to vše přinese novela zákona o dani z přidané hodnoty (DPH), kterou v pátek schválila Poslanecká sněmovna. Změny mají podle vlády zajistit peníze na financování důchodové reformy. Takhle okrádá pravice v ČR naše občany, stejně jako pravice v Řecku, kdy přivedla tuto zemi na pokraj krachu, pravice v Řecku okradla národ mořeplavců a pěstitelů oliv, hamba pravici.
  • Vážený, mrzí mne, že tě musím opravit, dluhy neudělali socialisti v Řecku, protože nebyli u koryt, ale pravicová vláda přivedla Řecko tam, kde se nyní nachází, stejná parta dacanů, která je u moci v ČR nyní, rozkradli, vytunelovali, naplnili si svá konta, pokud nevíš, kdo vládl v Řecku před pár lety, nepiš, jsi totiž hodně a hodně vedle, semeníš si do vlastního úlu.
  • Klaus je b.l.b. ale Paroubk ješte větší.... Dluhy Řecka se udělaly za vlády Řeckých socialistů !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit