Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen ať mu tem milodar dají a vyšlou ho i s tou jeho kometou někam hodně daleko, třeba do Tararinga Patam. Ty jejich kecy a avizovaná knižní dílka tu určitě oželíme.
  • Ještě znám jednoho zvláštního muže,ale o něm moc nevím,neb jsem ho viděl vždy spát a mluvit ze spaní.Představ si,že jednou se ve spánku dokonce přiznal,že podplatil úřednici,aby mu vrátili nějakej kousek lesa,zámeček a další prkotiny co jeho rod vyválčil,pak mu to bolševik sebral,teď mu to úřednice vrátila,atd.,ale je to jinak čestný chlápek,jak čtu ve všech novinách,tak tomu věřím.Měj se.IDIOT *4*
  • Jo a ještě,piš,i když si ...........jako Kalousek,Barták,Šnajdr,Parkanová,Severa,Dalík...
    • Nechcěl jsem zkoušet kolik znáš politiků....
  • Mimino,já jsem starej chlap,tak mám pochopení pro vztekajícího se parchanta,když není podle něj... *3*
  • Mimino,Ty ho znáš? Co,když seš idiotem Ty,ale jen to ještě nevíš? I já se posunul v myšlení...
  • Jezevčíku nepiš, si idiot jako Paroubek
  • Přemoudřelí "Modráci pravicoví" jméno Paroubek je pro vás jako pro býka červený hadr.Náš bulvár zítra všude otiskne zprávu o novém povolání pana Paroubka. Plave i s Petrou v Rudém moři a převlečeni za žraloky podařilo se jim pomstít na "Rusech"kterým okousali údy pomstít rok šedesát osm a pošmáknout si na Němce,kdy jsme si pochutnali já na nožce a Petra na ručce. Těšíme se oba na pravdivé zprávy v tisku .Milujeme bulvár a s hrdostí vzpomínám jak jsem si střádal korunku ku korunce až jsme si našetříli se ZUZKOU osmdesát miliard a s PETROU teprve sedmdesát jedna. Žeby tato sumička byl větší podíl na zbídačení Čech, asi moc ne !!!Než být velvyslancem, zábavnější je prohánět lidi v moři a prospívá ten pohyb,"švunk" k duševní pohodě.Radko,pojdte si zaplavat jste milá k sežrání. miluji lidi jako jste vy !!!
  • Já bych to raději slyšel od Vás...Víte.co se vše píše o ministru zahraničí a co jsem od něj na vlastní uši slyšel,když do něj strčili.Dva příklady.Parkanová ho vzbudila a on prohlásil-reaktor v Brdech bude...Pak v případu Čunek,než pozval detektivy,tak v senátu se probudil a řekl Čunky nevydáme...Jsem v důchodu,tak mám čas sledovat tyto hrůzy,mám jich jen od K.S dvě stránky pro vnoučata,když se chtějí zasmát...Dobrou noc bez politiků.
  • Pan paroubek opet potvrdil vseobecne obavy o jeho dusevni zdravi. Komicky si neuvedomil, ze dusevne vazne nemocneho velvyslance by si zadna zeme nemohla dovolit. Proto ani zadnou takovou nabidku nedostal a nedostane. *3*
  • Jste zmasírovaní českými médii,který si nezadají s Rudým právem,jen s opačným znaménkem.Bohužel,když nezaujatě sleduji naši politickou scénu a nedívám se,jak kdo vypadá a co kdo o něm říká,tak Paroubek patří k tomu lepšímu,kdo tady politiku dělal.Místo vajíček a vulgarit mi oba ctihodní muži uveďte jiná jména politků.Díky.
    • Bohuzel pan Paroubek dokazal pravy opak toho, co uvadite, svymi zcela neprijatelnymi ciny i vyroky. Pokud si nevzpominate, staci pouzit Google.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit