Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po přečtení tohoto příspěvku jsem nikde nezjistil, jak a kde pan Paroubek narazil, možná, že před svým výrokem narazil někde hlavou, to se to potom všechno pomotá a lidi plácají hlouposti. Jeho kritika by byla na místě, kdyby za své vády dokázal něco převratného. Ale on vlastně nedokázal skoro nic.
  • Státní dluh se blíží k 1 bilionu, další bilion mají podnikatelé a další bilion domácniosti a občané.A teď někdp vysvětlete, jak to v tom minulém režimu dělali, že neměli dluhy, spíše pohledávky, neplatilo se za každou blbost, nebyli nezaměstnaní, bezdomovci, cikáni museli pracovat, spíše bylo kdeco dotováno, zboží bylo málo, ale celkem kvalitní a ani nechci pokračovat, bylo by to na celou stránku. Proti tomu dnes stojí svoboda( čeho, když na to nemáte), větší možnost vycestování, blafat můžete o všem, ale není to nic platné, u voleb se nechají lidé zmanipulovat přes neuskutečnoterlné sliby( projev Havla v r. 1991), soudy a justice rozhodují řadu let a každý stupeň jinak( jsou snad podplac ení?), nejsou fronty na banány a hajzl papír, ale na práci, nedávno jsem trávil přes hodinu ve frontě na poště atd.Prostě se tady žije dobře jenom bezcharakterním zlodějům(promiňte ti, kteří si opravdu za 24 let vydělali poctivou prací)A nakonec se tady někteří diví, proč se krade, znásilňuje a děje tolik bezpráví. A odpoví se tito bezcharakterní lidé celkem jednoduše: za všechno můžou komunisti. I za to, že se nekdo nemůže vys.at. Myslím, že jestli někdo devastuje tuto zem, tak jsou to stejní lidé, kteří devastovali i minulý režim. Teď k tomu mají ještě lepší podmínky. Mám vážné obavy o tuto zemi, která je stále v područí lidí bez morálky a odpovědnosti.
    • Za Hitlera koncentráky taky vzkvétali bez dluhů a každý tam měl práci. U Stalina bylo v každém gulagu dost pracovních míst a lidi si tam žili šťastně, nikdo neremcal !
    • To je bohužel naprostá pravda, ale nabízíte nějaký recept, jak z toho ven? *13*
  • to je gól kritizovat Sobotku za volby a sám je prohrál jako bejvalej šéf socanů *2*
  • Vážená redakce,ať se dívám jak se dívám nikde nevidím nač Paroubek tvrdě narazil,zase nadpis odpovídající IQ zdejších redaktorů. *1*
  • Pan Paroubek ví, o čem mluví, vždyť před pár lety měla ČSSD preference skoro 40% a nakonec během půl roku díky aktivitám manželů Paroubkových + kejklíře Tvrdíka spadli na 20 a nějaké drobné. Takže kdo jiný má právo komentovat, jak se oslabuje ČSSD??? *11*
  • Lumpenproletář Paroubek dostal v posledních volbách asi 5000 hlasů, což je sice značné množství totálně vymaštěných hlupců nemělo by to však rozhodně stačit na poskytování prostoru pro jeho blitky v žádných masmédiích natož s celostátní působností! *6*
    A bude se teď snažit kafrat čím dál víc, jednak aby odváděl pozornost od vlastních dosud nepromlčených zločinů a taky teď bude mít na to mnohem víc času, zítřejší Blesk má přinést zaručenou informaci, že mu jeho drahá polovička Petra po volebním fiasku frnkla s Tvrdíkem!!! *14*
  • Pan Paroubek je mi vcelku ukradenej,ale nejsou mi jedno ukradené peníze nás všech.!
    Když chtěl někdo něco vrátit v restituci,musel vlastnictví prokázat u soudu a tady ti černoprdelníci nemusí?
    Držte se tématu nebo hubu,čím se živí Paroubek,může zajímat jen mongola Vy mamrdi scvrklí *1*
    • Musí ty blbune.U každé položky, kterou budou chtít vydat budou muset před vydáním prokázat,
      že jim ze zákona patří.Ty jsi jen pablb,co zde cintá blbosti.

      Na druhou stranu je pravda,že hrabivost našich církví přesahuje meze.
      • Co to meleš za H O V N A ty slovenskej itale,žádnej seznam či odhad na sumu přes 60mld.Kč neexistuje!!!Na druhou stranu pokud o nějakém seznamu víš a máš,tak se pochlub a já se ti omluvím ty pračuráku .
      • Hrabivost církví přesahuje meze a proto se církve dobrovolně vzdaly téměř poloviny svých oprávněných nároků.
        • a to říkal kdo?
  • Pan Paroubek má úplnou pravdu. Proč by se církvím "darovalo" i to, co nikdy nevlastnili a církve ani neexistovaly, včetně miliard korun. Vlastně všechno, co ani ke své činnosti nepotřebují. Teprve poté dle názorů lidovců a třeba jako včera Kalouska kteří považují vše ukončení všech sporů a uzavření a podepsání smlouvy by se mohl stát veřejnoprávně soudit s církvemi o navrácení těchto napřed vydaných majetků o vrácení zpátky státu. Pro č to neudělali politici obráceně? Proč si církev sama nežádá o vrácení tohoto či onoho majetku soudně? To by se na církev ukazovalo jako na hamižnou pakáž, které nejde o nic jiného, než o majetek. Pakáž to stejně je. Kalousek včera na ČT24 tvrdil, že si církev bude sama platit veškeré opravy všeho kulturního dědictví. Ha ha ha. Nebo že je mu jedno, ve kterém hospici skončí či ve státním nebo církevním. Pokud to bude církevní, tak to bude placená služba, protože je to již podnikání a vše by bylo od církve jen podnikáním. Kalousek má obavy kde skončí. Já bych věděl, kde by skončit měl. Na šibenici. A kdo by vlastně ty budovy jako např. církevní školy a nemocnice kontroloval, když to bude vlastně majetkem a územím Vatikánu?
    Zlatí komunisté - pokud někdy neustoupí ze svých cílů, tak vždy budou mít můj hlas !!!!
    Ať žije KSČM !!!!!
    • Propagovat zločineckou partu KSČ (se směšnou příponou M) je nejen ze zákona trestné jak asi ty rudý moulo ani nevíš, ale to se nedá nic dělat když už jakásui rudá běhna ojebaná konmoušským uchylákem potratila takové nechutné bolševické zmrdlo jako jsi.
      Mrtvý komouš - dobtrý komouš. Je to jen parta loupežný vrahů, kterým je nebezpečno jen se přiblížit. Jsou to stejná hovadská podlidská stvoření jako př. nacisté.
    • Soudruhu Peppone, kdybyste vy komunisti nebyli loupili, nemuselo by se dnes nic vracet.
      Komunisti jsou fašistické zrůdy, které zničili naši prosperující zemi!!! Chválit ty rudé fašistické bestie může jenom stejná bestie nebo jedinec se zabržděným myšlením.Ty rudé zrůdy patří do krimiálu, máme na to zákony !!!
      • Tečko Ty jsi zapšklý hov.do. Už dávno nemáš mezi slušnými lidmi co dělat.
        *12* *12*
    • Souhlasím a už jsem to tu kdysi psal: v Hydeparku na čt24 tehdy vystupovala zástupkyně jedné církve a sama přiznala,že její církve požadovaly 300mega a dostaly 350mega! a že by to tady neměla říkat,že bude peskována atd. Peníze dostaly i církve,které vznikly po roce 1990 ! A dodnes neexistuje materiál-seznam,jak k těmto sumám se dopočítaly!
      ODS si udělala tunel s voltaikou a TOP s c.restitucemi ! Takže se Kraďousek a spol pěkně napakují.
      A to,že se KDU dostala zpět do parlamentu,je také díky církvím a volby možná byly upraveny,ani bych se nedivil.
      O tom jak je tento stát ovládán,vysáván a co všechno je zkorumpováno se nám všem ještě ani nezdálo. Tento stát vznikal díky podvodům,zlodějinám a na tom je také postaven-tudíž si myslím,že to ani změnit nejde a nepůjde-to už je vidět teď po volbách.
      Za 24let nebyla dodnes potrestána jediná zlodějina.!!!
    • Proč si vždy nadělíš sám sobě "líbí",komoušská trubko?
      • A proč ty debílku píšeš něco a pak si nadělíš nelíbí???
        • Ale božínku,jak jenom odpovědět troubovi s tvým nickem.
          Už vím. Huš,huš !
          • huš huš? božínku další teplouš?
  • Nerad to přiznávám, ale tento mě osobně nesympatický politik má pravdu.
    Katolická církev a jí podobné vždy byla a dosud je největší zločineckou organizací světa.
    Kradla, loupila, vraždila a přitom se schovávala za Boha. Komunisti i nacisti a pod. se s ní vždy po tajnu spojili.
    Vážení, naučte se dějiny.
    Víra v Boha, náboženství x církve to není to samé.
    • To TIM: Ano, víra v Boha, náboženství není totéž co církve. Avšak někdo tu víru v Boha musí zprostředkovat a udržovat tísíciletou tradici, musí naplňovat křesťanské poslání pomoci bližnímu. který je nemohoucí, musí pečovat o památky po předcích, kteří je vytvořili ve jménu víry.
      Ono je opravdu potřeba naučit se dějiny.
    • TIM,Verit v Boha ci jinou nehmatelnou Bytost neni na skodu.Skodu delaji jen Manipulatori
      v teto sfere.Ucel sveti prostredky.Jsem ATHEISTA ,ale tolerantni k ostatnim.Posledni rubas
      kapsy nema.
      • Atheismus je také víra. Slepá víra v hmotu, víra v to, že neexistuje nic na co si nemohu sáhnout, co nevidím, co nemohu očichat. Takže to co říká kvantová fyzika, informatika atd. to jsou bláboly?
  • Paroubek už jen mele ze zoufalství,je to osel bez páteře.Haní stranu,která ho docela dobře určitou dobu živila.Naší politici jsou absolutně bez hanby.
    • Jane,upadnout v nezajem a zapomenuti je to nejhorsi pro lidi tohoto typu .Alespon vystrkuji
      ruzky ,p.Petra tez komentuje kdeco ,jen aby dokazala ,ze zijie.HANBA- to je nezname slovo
      pro vsechny ,kteri se citi byt VYVOLENYMI NADLIDMI.
      • Je to smutné ale bohužel pravdivé,je mi jasné že nelze vždy vyhovět všem ale chovat se rovně a upřímně zase tolik námahy nestojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit