Přejít na výpis diskuzí
Pavel Bém si přišel pro ocenění a způsobil šok: On není v base?
26.11.2012 | red
27 příspěvků
-
..mno, jak říkal v TV s. Zeman , když čtu tyto diskuzní příspěvky na internetu, tak z 90% je píšou Id..ti, kteří vůbec neví o čem je řeč!!! Jen si odlehčují svým mindrákům ! A to jej nemusím (Zemana) *3*
-
Je to hnus, ale hnus je taky to, že redaktor ani pořádně neopíše článek a dělá hrubky - ...výkon od Bémovi politické .... *7*
-
... copak je v Praze málo @@@ ... rachotící tramvaje, typu bém, klouzavá sedala typ bém, díra v DP ve tvaru bém ... *10* *10* *10*
-
A co na to říkají studenti gymnazia z Vodňan ?
Jest-li pak půjdou demonstrovat nebo vyhlásí neomezenou stávku !
Modrý Bém asi jejich sponzorů nevadí ,. že! -
On tenhle ventilek stejně jednou zmrzne, nebo si zpřeráží hnáty.
-
už to nehul...
-
No , já bych to k těm komunistům moc nepřirovnával. Oni si vždy srovnali řady, když měli v kurníku bor del.
Samo, že za nich byly taky divočiny, ale néééé takové okaté jako dnes.
A to se jich nechci zastávat, protože je nemusím. Jen takový můj názor. -
Jak za komunistů, jenom už slušnot ani nepředstírá jako to dělali komunisti.
-
Všichni píšete o trestu. Tomu se chechtají ale máknout jim na nakradené peníze a majetky tak aby museli chodit pěšky z domova pro chudinu pro sociální dávky TO BY TO CHTĚLO!!! Dokud to nebude bude se krást vesele dál !
-
OP: Absurdystán
-
TIPYCKÍ Asurdystán pche *7*
-
Přesně tak , Janoušek mu to rád zainvestuje a Bém se mu pak odmění zase jinak. Měl Janouška vzít s sebou, by se tam posr... strachy a byl by aspoň trochu potrestanej !!!!
-
Jaj, kokot, už abych dal to káro do mindži, vy se tu všichni patláte, zda Pavel Bém patří do basy či ne, ale, že je podobný herci, který také leze po horách, na to nic neříkáte. Pavel Bém není takový padouch jako David Rath, který má v německém Düsseldorfu vlastní čtvrť. Je tam velký železniční uzel. *16* .
-
No, upřímně, kdybych tady měl komentovat, co si o tom myslím, pravděpodobně by
mě odsoudili za nějaké kazení mládeže příliš nevhodnými výrazy *15* Prostě a velmi
jednoduše řečeno, česká politika mě s..., je mi z toho na zvracení a vůbec se už tady
ničemu nedivím - jsme přece v Česku ! Tak o co jde - tady je to přece běžné *9* *9* -
měl by vrátit skautský odznak a k této organizaci se dále nehlásit "porušil slib" a asi to nebyl jediný *11*
-
Když si to necháme líbit,tak tady nebrečte.
-
No totok?
-
... a co takové: "komise důsledně oddělovala sportovní výkon od Bémovi *16* politické historie" páni redaktoři !!! *1* *1* *1* To zase dostala čeština na pr...el.
-
Zopakuj si gramatiku Ty! Mně 3. a 6.pád
-
Myslím, že nejhorší na tom všem je jeho pokřivený charakter, resp. naprostá bezcharakternost. Kdo ze slušných lidí by měl žaludek si pro to ocenění jít? Stejně si většina z nás myslí, že i to ocenění si koupil.